Toegevoegde formulier-items niet zichtbaar in back-end

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Muriel Buis

Muriel Buis

03/02/2014 15:32:40
Quote Anchor link
Ik heb twee formulier-items toegevoegd aan een bestaand formulier binnen een template in WordPress.
Een aantal radio-buttons en een keuzelijst.
Het is zichtbaar in de front-end: http://www.d-oudeveiling.nl/wordpress/reserveren/

Na het versturen van het formulier komt de reservering binnen in de back-end.
Ik heb het wel voor elkaar gekregen dat beide opties: "Betreft" en "Menukeuze" wel zichtbaar zijn in het overzicht, maar de keuze die de bezoeker heeft gemaakt, staat er niet achter.

Hier een schermafbeelding, rood omcirkeld, waar de gekozen gegevens missen:
http://www.d-oudeveiling.nl/wordpress/wp-content/uploads/2014/02/screenshot.jpg

Ik hoop dat iemand mij kan helpen! Ik heb geprobeerd de relevante codes er uit te halen, maar omdat ik niet precies weet waar ik het moet zoeken, is dat best lastig.

res.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
<?php if((isset($approve) || isset($delete)) && !isset($reservation_approve)) { ?>

                                            <tr class="item">

                                                <td colspan="2">

                                                    <div>

                                                        <p class="label"><b>Volledige reserveringsinformatie</b></p><span style="margin-left:240px;" ><a href="<?php echo $pageURL;?>?page=theme-configuration&p=theme_reservation_settings&pid=theme_reservation" style=" text-decoration: none;"><img src="<?php echo THEME_IMAGE_URL."btn-back-1.png";?>" alt="Back" title="Back" /></a></span>

                                                    </div>

                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Reserveringsdatum:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <strong>Tijd:</strong> <?php echo $reservationFrom;?><br/>

                                                            <strong>Datum:</strong> <?php echo $reservationDate;?>

                                                        </div>

                                                    </div>

                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Naam:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <?php echo $name;?>

                                                        </div>

                                                    </div>

                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Telefoonnummer:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <?php echo $phone;?>

                                                        </div>

                                                    </div>

                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Mail:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <?php echo $mail_to;?>

                                                        </div>

                                                    </div>
                                                    
                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Betreft:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <?php echo $soort;?>

                                                        </div>
                                                        
                                                    </div>
                                                    
                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Menukeuze:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <?php echo $groep;?>

                                                        </div>

                                                    </div>

                                                    <div>

                                                        <p class="label"><span><strong>Bericht:</strong></span></p>

                                                        <div class="setting">

                                                            <?php echo $message_r;?>

                                                        </div>

                                                    </div>

                                                </td>

                                            </tr>

                                    <?php } ?>


of in deze code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php

                                                        $nr
="0";

                                                        $results = $wpdb->get_results( $sql_D );

                                                        foreach( $results as $result )

                                                        {


                                                            $nr++;

                                                            $id=$result->id;

                                                            $name=stripslashes($result->name);

                                    if($time_format == 'european') {

                                     $reservationFrom=date('H:i',strtotime($result->reservationFrom.":00"));

                                    }


                                    else {

                                     $reservationFrom=date('g:i A',strtotime($result->reservationFrom.":00"));      

                              }
    

                                                            $reservationDate=stripslashes($result->reservationDate);

                                                            $phone=stripslashes($result->phone);

                                                            if($nr%2==0) $class="class=\"odd\""; else $class="";

                                                    

                                                    ?>
Gewijzigd op 03/02/2014 15:56:27 door Muriel Buis
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:38:01
 
Michael -

Michael -

03/02/2014 15:39:38
Quote Anchor link
Gelieve je code tussen [code.] en [/code.] (zonder punten) te zetten door je bericht aan te passen.
Graag alleen relevante code. Niemand gaat al deze code door spitten.
Je mag hier gewoon Nederlands praten.

Bedankt voor het aanpassen.

Je zou moeten kijken waar $soort en $groep worden aangemaakt/gevuld. Deze zijn dus leeg. De code waarin dit gebeurt staat er niet bij.
Gewijzigd op 04/02/2014 11:42:32 door Michael -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.