Toevoegen van meer grids

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jonathan hoyer

jonathan hoyer

05/08/2011 11:46:22
Quote Anchor link
Ik heb een vraag
Ik wil graag meer grids toevoegen aan dit sript om 3 afspraken per uur onder elkaar te laten zien
Hoe doe ik dat
Quote:
className = "x-calGrid-hourRow";

         var hourCounter=0;
         for (var i = 0;i<this.scale;i++)
         {
            if(hourCounter==0)
            {
               className= "x-calGrid-hourRow";
            }else if(this.rowsPerHour/hourCounter==2)
            {
               className = "x-calGrid-halfhourRow";
            }else
            {
               className = "x-calGrid-blankRow";
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 15:42:52
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/08/2011 14:06:01
Quote Anchor link
In dit stukje code bepaalt this.scale hoe lang de for loop doorloopt. Als je dus wilt dat deze loop langer doorloopt, zul je die waarde moeten veranderen.

Is dat niet het geval, dan zul je iets meer code moeten laten zien. Bijvoorbeeld waar de onderdelen van het grid weergegeven worden...
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

06/08/2011 11:49:37
Quote Anchor link
dit is het sript waar het om gaat
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
...


Edit:
Code verwijderd omdat deze veel te lang is.
Gewijzigd op 09/08/2011 17:10:49 door B a s
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/08/2011 12:56:03
Quote Anchor link
Kan je deze in [code] en [/code] tags zetten i.p.v. in een quote ;-)?
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

06/08/2011 14:55:38
Quote Anchor link
bij deze het in de code gezet
Gewijzigd op 06/08/2011 15:03:01 door jonathan hoyer
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

07/08/2011 19:14:03
Quote Anchor link
kan iemand mij helpen?
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

09/08/2011 12:26:06
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik bovenstaande code moet aanpassen om te zorgen als ik meer als 2 afspraken heb per uur dat ze wel allemaal onder elkaar komen te staan ?
 
Eric Wagener

Eric Wagener

09/08/2011 13:30:48
Quote Anchor link
Je bumpt nu al drie keer. Het is mogelijk dat er niet zoveel mensen zijn die 2171 regels code willen doorlezen om te interpreteren wat je precies bedoelt.
Misschien moet je iets duidelijker zijn over de huidige situatie en wat je precies wil, want ik begrijp er eigenlijk niets van. Alleen de relevante code, links naar de site en/of plaatjes zouden ook kunnen helpen.
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

09/08/2011 13:48:53
Quote Anchor link
ik heb geen idee welk stukje code relevant is
het gaat hier om een stukje uit groupoffice
www.orthomedix.nl/agenda2
hier zie je het plaatje http://imageshack.us/photo/my-images/810/naamloosyf.png/
ik wil dus de 3 afspraken onder elkaar laten komen
de afspraken nu zijn 12.00-12.20 12.20-12.40 12.40-13.00
dus ik wil de afspraken netjes onder elkaar hebben
hoe doe ik dit
 
Eric Wagener

Eric Wagener

09/08/2011 16:22:20
Quote Anchor link
Groupoffice is een betaalde service, is het niet beter om het hun te vragen? Dan heb je ook geen problemen bij updates.
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

09/08/2011 16:30:55
Quote Anchor link
Group office is ook een open source
Ze helpen niet mensen die de opensource hebben
 
Jonathan hoyer

jonathan hoyer

10/08/2011 21:31:42
Quote Anchor link
kan iemand mij helpen hier is een link naar het sript heb geen idee hoe ik veder moet
http://www.megaupload.com/?d=R9AGGYF7

Toevoeging op 10/08/2011 22:22:59:

volgens mij is dit de code die ik moet laten zien
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
    //amount of days to display
    days : 1,

    scale : 96,

    hourHeight : 40,

    loaded : false,

    minRows : 2,

    writePermission : false,

    /**
     * The amount of space to reserve for the scrollbar (defaults to 19 pixels)
     * @type Number
     */
    scrollOffset: 19,

    selected : Array(),

    nextId: 0,

    periodDisplay : '',
    
    // private
    initComponent : function(){

        this.cls='x-calGrid-panel';

        GO.grid.CalendarGrid.superclass.initComponent.call(this);

        this.addEvents({
            /**
             * @event click
             * Fires when this button is clicked
             * @param {Button} this
             * @param {EventObject} e The click event
             */
            "create" : true,
            /**
             * @event toggle
             * Fires when the "pressed" state of this button changes (only if enableToggle = true)
             * @param {Button} this
             * @param {Boolean} pressed
             */
            "move" : true,
            "eventResize" : true,
            "eventDblClick" : true,
            "deleteEvent" : true
        });

        if(this.store){
            this.setStore(this.store, true);
        }

        if(!this.startDate)
        {
            //lose time
            var date = new Date();
            this.startDate=Date.parseDate(date.format(this.dateFormat), this.dateFormat);
        }



        this.configuredDate=this.startDate;

        this.rowsPerHour=this.scale/24;
        this.rowHeight = this.hourHeight/this.rowsPerHour;
    },


    //build the html grid
    doLayout : function(){

        GO.grid.CalendarGrid.superclass.doLayout.call(this);

        if(this.rendered)
        {
            //important to do here. Don't remember why :S
            this.setDate(this.startDate, this.days, false);


            //if this is not set the grid does not display well when I put a load mask on it.
            this.body.setStyle("overflow", "hidden");

            //Don't select things inside the grid
            this.body.unselectable();

            //this.renderDaysGrid();
            if(this.daysGridRendered)
            {
                this.cacheGridCells();
            }

            this.setStore(this.store);
        }
    },
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.