Toolbar in FCKeditor niet zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Hanno Weima

Hanno Weima

30/03/2012 17:04:38
Quote Anchor link
Alhoewel mijn FCKeditor uitstekend werkt krijg ik op de een of andere manier niet de toolbar te zien terwijl ik die wel aanroep:

include("FCKeditor/fckeditor.php");
$oFCKeditor = new FCKeditor('tekst');
$oFCKeditor->BasePath = 'FCKeditor/';
$oFCKeditor->Width = '800';
$oFCKeditor->Height = '400';
$oFCKeditor->ToolbarSet = "Default";
$oFCKeditor->Value = $edit['tekst'];
$oFCKeditor->Create();


in fckconfig.js:

FCKConfig.ToolbarSets["Default"] = [
['Source','DocProps','-','Save','NewPage','Preview','-','Templates'],
['Cut','Copy','Paste','PasteText','PasteWord','-','Print','SpellCheck'],
['Undo','Redo','-','Find','Replace','-','SelectAll','RemoveFormat'],
['Form','Checkbox','Radio','TextField','Textarea','Select','Button','ImageButton','HiddenField'],
'/',
['Bold','Italic','Underline','StrikeThrough','-','Subscript','Superscript'],
['OrderedList','UnorderedList','-','Outdent','Indent'],
['JustifyLeft','JustifyCenter','JustifyRight','JustifyFull'],
['Link','Unlink','Anchor'],
['Image','Flash','Table','Rule','Smiley','SpecialChar','PageBreak'],
'/',
['Style','FontFormat','FontName','FontSize'],
['TextColor','BGColor'],
['FitWindow','-','About']
] ;

Wat doe ik fout? Wat zie ik over het hoofd? Iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 05:24:49
 
Hanno Weima

Hanno Weima

16/04/2012 19:49:24
Quote Anchor link
Inmiddels ben ik er achter gekomen dat dit probleem zich alleen in Chrome voordoet. In Internet Explorer zie ik wél de Toolbar. Iemand een idee?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

16/04/2012 20:10:04
Quote Anchor link
Je noemt alleen Chrome en IE. Maar wat in Safari en FF?
 
B a s
Beheerder

B a s

16/04/2012 20:11:45
Quote Anchor link
FCKeditor is ook niet echt meer up-to-date. Heb je al gekeken naar http://ckeditor.com/? Ten eerste ziet het er mooier uit en het werkt ook fijner. Enige nadeel is dat je zelf een file manager moet installeren. Is misschien even uitzoek werk: http://labs.corefive.com/projects/filemanager/
 

16/04/2012 20:13:52
Quote Anchor link
Wordt FCKeditor nog wel ondersteund? Ckeditor is al jaren de opvolger hiervan, ik zou FCKeditor hiervoor vervangen.

Lol, Bas was sneller..
Gewijzigd op 16/04/2012 20:14:41 door
 
Hanno Weima

Hanno Weima

16/04/2012 23:07:16
Quote Anchor link
Dank jullie beiden. Heb CKEditor inmiddels geïnstalleerd maar zit nu flink te klooien met het aanroepen van de editor. Ik vond dit met FCKEditor lekker simpel maar zie bij CKEditor hocus pocus staan ... ;-)
 
B a s
Beheerder

B a s

16/04/2012 23:54:44
Quote Anchor link
Zelfde editor, andere naam ;-)
 
Hanno Weima

Hanno Weima

17/04/2012 22:27:35
Quote Anchor link
Laat zich totaal anders aanroepen ... ;-)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.