topic sluiten (EN LINK WISSEN!)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Maurice

maurice

19/09/2009 16:20:00
Quote Anchor link
Hallo,
ik wil graag dat topic: http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?id=60670&cat=6&replies=40 gesloten woord en link weggehaald! kan bas niet bereiken aangezien het mijn site is mag ik ook best kiezen!
doei,
Maurice
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 09:57:54
 
The Ultimate

The Ultimate

19/09/2009 16:23:00
Quote Anchor link
Links kun je zelf weghalen door het bericht aan te passen.
 
Maurice

maurice

19/09/2009 16:29:00
Quote Anchor link
topic is niet van mij maar gaat wel over mij ;)
 
Michael -

Michael -

19/09/2009 16:41:00
Quote Anchor link
Je kunt Bas toch een PM doen? Dan kan hij de berichten met links aanpassen. Hij is immers de topic starter van dat topic. En waarom moet ie na 7 maanden ineens worden verwijdert?
 
Maurice

maurice

19/09/2009 16:43:00
Quote Anchor link
A hij is geblokkeerd van PHPHULP B hij reageerd NOOIT c de site is oud en ga een nieuwe maken wil niet dat mensen nog daar komen ;)
 
Michael -

Michael -

19/09/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Als jij 'm niet bumpt of bekend had gemaakt had er na 7maanden (bijna) niemand meer naar gekeken. En anders moet je maar afwachten of 1 van de moderators 't voor je wil aanpassen of PM 1 van hun.

Als ie echt is geblokkeerd, waarom is dat dan niet zichtbaar?
 

19/09/2009 18:13:00
Quote Anchor link
ben het met je eens als je wil moet iets verwijderd kunnen worden daarnaast mag er wat mij betreft een optie komen om je account + naar keuze de inhoud te wissen
 
Jelmer -

Jelmer -

19/09/2009 18:30:00
Quote Anchor link
Ik zou het stom vinden als je met een knop alle posts van jezelf zou kunnen wissen. Kan je in één klap een heel leger aan hele nuttige topics nutteloos maken. Veel te egoïstisch zo'n knop.
 
Maurice

maurice

19/09/2009 18:46:00
Quote Anchor link
en bij zoon knop zouden topic verhalen niet kloppen ;) (ontopic graag!)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/09/2009 19:18:00
Quote Anchor link
Wat is er mis als ze daar komen? Als jij een nieuwe site maakt met een hoop backlinks, dan komt hij hogerop in Google en kwijnt je oude site weg.

Ik denk dat je dit bedoelt?
 
Maurice

maurice

19/09/2009 20:03:00
Quote Anchor link
oke bedankt... als jullie echt alles er aan doen mijn topic open te houden! zoek ik zelf wel een oplossing
 
The Ultimate

The Ultimate

19/09/2009 20:07:00
Quote Anchor link
maurice schreef op 19.09.2009 20:03:
oke bedankt... als jullie echt alles er aan doen mijn topic open te houden! zoek ik zelf wel een oplossing


Om te huilen zo'n reactie....
 
- Mark -

- Mark -

19/09/2009 20:08:00
Quote Anchor link
Volgens mij is hij een beetje boos.
 
Maurice

maurice

19/09/2009 20:12:00
Quote Anchor link
X verwijderd door maurice
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door maurice
 

19/09/2009 20:16:00
Quote Anchor link
Jelmer schreef op 19.09.2009 18:30:
Ik zou het stom vinden als je met een knop alle posts van jezelf zou kunnen wissen. Kan je in één klap een heel leger aan hele nuttige topics nutteloos maken. Veel te egoïstisch zo'n knop.

Ik vind ook dat er gewoon een knop o.i.d. moet komen die je hele account kan verwijderen. Niet zoals het nu is dat je een mailtje moet sturen naar een of ander adres.
Verder denk ik ook dat het goed is als je in ieder geval dingen als scripts en reacties op boeken en script zo weg kunnen worden gehaald.
Ook zou eigenlijk de reacties en aangemaakte topics weg moeten kunnen. Als je het juiste antwoord hebt gepost dan wordt het toch vaak gequote.

Owja, edit: Als je zo graag wilt dat dat bericht weggehaald wordt moet je gewoon een mailtje sturen aan Bas. Hij leest z'n mail heus wel. En anders heb je voorlopig pech.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Maurice

maurice

19/09/2009 20:19:00
Quote Anchor link
Admin/mods hulp, die kunnen dat ook ZONDER bas en bas is GEBLOKEERD en bas LEEST ZIJN MAIL NIET!
 

19/09/2009 20:22:00
Quote Anchor link
maurice schreef op 19.09.2009 20:19:
en bas is GEBLOKEERD en bas LEEST ZIJN MAIL NIET!

Bas blokkeert zichzelf heus niet van z'n eigen site.
En Bas leest wel z'n mail. Hij reageert alleen af en toe wat traag of niet.
 

19/09/2009 20:27:00
Quote Anchor link
Waarom zou je over je eigen geproduceerde content geen zeggenschap hebben...


@TS jij hebt gewoon dikke pech ga ruzieen met je de ts-er aldaar
 
Ivo K

Ivo K

19/09/2009 20:38:00
Quote Anchor link
Ik vind het overigens wel prachtig wat maurice nou doet. Doordat je dit topic hebt gestart zijn er volgens mij veel meer bezoekers dan in de afgelopen 7 maanden. :-)
 
/home/joost

/home/joost

19/09/2009 21:06:00
Quote Anchor link
Inderdaad :p
 
Maurice

maurice

19/09/2009 21:26:00
Quote Anchor link
ik bedoel BAS van het topic let toch eens op !
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.