Toplijst van Eerste leden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Stefan

stefan

12/03/2008 07:27:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
$tel
= mysql_query("SELECT * FROM tellen ORDER BY id LIMIT 50");
$rijtje = mysql_fetch_assoc($tel);
$sql = mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(regdatum, '%d-%m-%Y') AS datum FROM leden ORDER BY member_id LIMIT 50");


echo "
    <table width='100%'>
        <tr>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong></strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Gebruikersnaam</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Lid sinds</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Muntjes</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Rang</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Bericht</strong></td>
        </tr>"
;

while($row = mysql_fetch_assoc($sql)) {
    $sql_profiel = mysql_query("SELECT profiel_id FROM profiel WHERE member_id='".$row['member_id']."'");
    if(mysql_num_rows($sql_profiel) == 1) {
        $profiel = "ja";
    }
else{
        $profiel = "nee";
    }

    echo "
        <tr><td><strong>"
.$rijtje['id']."</strong></td>
            <td width='150'><a href='http://www.habbowereld.nl/v3/members/?p=pagina/profiel&user="
.$row['gebruikersnaam']."'>".$row['gebruikersnaam']."</a></td>
            <td>"
.$row['datum']."</td>
            <td>"
.$row['muntjes']."</td>
            <td width='100'>"
;
include("/usr/home/deb5445/domains/habbowereld.nl/public_html/v3/members/config.php");

$level = $row['level'];
    if($level == 6){
        echo"<strong><font color='red'>".$row['rang']."</font></strong>";
    }
elseif($level == 3){
        echo"<strong><font color='darkgreen'>".$row['rang']."</font></strong>";
    }
elseif($level == 2){
        echo"<strong><font color='blue'>".$row['rang']."</font></strong>";
            }
elseif($level == 4){
        echo"<strong><font color='orange'>".$row['rang']."</font></strong>";
    }
elseif($level == 0){
        echo"<font color='black'>".$row['rang']."</font>";
    }
else {
        echo"".$row['rang']."";
    }

    echo "".$rij['rang']."";
echo"</td>
            <td><a href='http://www.habbowereld.nl/v3/members/?p=pagina/bericht&a=versturen&aan="
.$row['gebruikersnaam']."'>PB</td><tr><td colspan='6' bgcolor='#C9BEC9' height='1'></td></tr>
        </tr>"
;
}

echo "</table>";
?>


www.habbowereld.nl/v3/members/?p=pagina/langste
(je moet wel ingelogd zijn)

Ik heb met dit script ook langs de kant de nummering te maken. Ik heb gewoon in database getallen 1 t/m 50 er in gezet, maar waarom weergeeft hij dan alleen nummer 1 overal?!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 12:55:33
 
Jeffrey

Jeffrey

12/03/2008 08:05:00
Quote Anchor link
Omdat je de resultaten van $rijtje niet looped.

In de while loop je alleen de results van $sql en in die while verwijs je wel naar $rijtje, maar die zal altijd 1 blijven als je hem niet looped, want $rijtje komt van $tel en niet van $sql.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey
 
Joren de Wit

Joren de Wit

12/03/2008 08:07:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat dat nummer in $rijtje['id'] staat? Dan kan het heel goed kloppen aangezien die variabele nooit verandert. Je maakt hem eenmalig aan op regel 3 en doet er verder niets meer mee behalve echoen.
 
Jeffrey

Jeffrey

12/03/2008 08:17:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp bevat de tabel tellen in je DB alleen de getallen 1 t/m 50 om een lijst van 1-50 te krijgen?

In dat geval zou ik het script als volgt maken:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
$sql
= mysql_query("SELECT *,DATE_FORMAT(regdatum, '%d-%m-%Y') AS datum FROM leden ORDER BY member_id LIMIT 50");

echo "
    <table width='100%'>
        <tr>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong></strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Gebruikersnaam</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Lid sinds</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Muntjes</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Rang</strong></td>
            <td bgcolor='#C9BEC9'><strong>Bericht</strong></td>
        </tr>"
;

$tel = 1;
while($row = mysql_fetch_assoc($sql)) {
    $sql_profiel = mysql_query("SELECT profiel_id FROM profiel WHERE member_id='".$row['member_id']."'");
    if(mysql_num_rows($sql_profiel) == 1) {
        $profiel = "ja";
    }
else{
        $profiel = "nee";
    }

    echo "
        <tr><td><strong>"
.$tel."</strong></td>
            <td width='150'><a href='http://www.habbowereld.nl/v3/members/?p=pagina/profiel&user="
.$row['gebruikersnaam']."'>".$row['gebruikersnaam']."</a></td>
            <td>"
.$row['datum']."</td>
            <td>"
.$row['muntjes']."</td>
            <td width='100'>"
;
include("/usr/home/deb5445/domains/habbowereld.nl/public_html/v3/members/config.php");

$level = $row['level'];
    if($level == 6){
        echo"<strong><font color='red'>".$row['rang']."</font></strong>";
    }
elseif($level == 3){
        echo"<strong><font color='darkgreen'>".$row['rang']."</font></strong>";
    }
elseif($level == 2){
        echo"<strong><font color='blue'>".$row['rang']."</font></strong>";
            }
elseif($level == 4){
        echo"<strong><font color='orange'>".$row['rang']."</font></strong>";
    }
elseif($level == 0){
        echo"<font color='black'>".$row['rang']."</font>";
    }
else {
        echo"".$row['rang']."";
    }

    echo "".$rij['rang']."";
echo"</td>
            <td><a href='http://www.habbowereld.nl/v3/members/?p=pagina/bericht&a=versturen&aan="
.$row['gebruikersnaam']."'>PB</td><tr><td colspan='6' bgcolor='#C9BEC9' height='1'></td></tr>
        </tr>"
;

$tel++;

}

echo "</table>";
?>


Nu hoef je ook geen tabel te vullen met getallen en zal hij automatisch optellen als er meer resultaten opgevraagd worden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey
 
Stefan

stefan

12/03/2008 16:21:00
Quote Anchor link
bedankt ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.