top/root element van xml doc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Majid Ahddin

Majid Ahddin

06/10/2006 16:28:00
Quote Anchor link
Hoi
Ik wil het root element weten van mijn command pdu. Iemand stuurt een pdu (xml document) naar mij toe en aan de hand van het top element (<encrypted>, <forward> of <dispatch>) ga ik daar iets mee doen. Het ligt aan de naam van het top element _wat_ er mee gebeurd.
Als ik het Doc open in SimpleXML (ik draai PHP 5.0.5 of 5.1.4) is het eerste element in het Object het eerste child van de pdu. Dus dan ben je al voorbij het top element.
De vorige pdu processor werkte met xml_parser, die de gehele xml doc naar array parste en zo het eerste element uitlas. Maar nu met PHP 5 (dat was 4 punt nogwat) wil ik geen xml_parser meer gebruiken *bah*.

Iemand ideeen? Alvast bedankt!
rudie
 
PHP hulp

PHP hulp

16/04/2024 09:59:29
 
Majid Ahddin

Majid Ahddin

06/10/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Dit is een voorbeeld van PDU:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes" ?>
<encrypteddata>
    <EncryptionMethodType Algorithm=" [STRING ENCRYPTION_SCHEME] "/>
    <cipherdata>
        <ciphervalue> [BASE64 ENCODED_CIPHERVALUE] </ciphervalue>
    </cipherdata>
</encrypteddata>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.