totaal prijs

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Front-end Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12946 Introductie We are looking for a Java Developer! Our client is one of the most innovation companies located within the Netherlands. We provide high quality software in a high-tech and challenging market. Functieomschrijving The department is specialized in creating and developing high quality software for manufacturing automation in a high tech environment. We strive to provide our clients with high quality software and deliver state of the art solutions in a variety of ways. Creating software infrastructure using Java SE / EE Create applications to fine tune manufacturing processes

Bekijk vacature »
Thymen

thymen

28/12/2009 20:42:00
Quote Anchor link
ik ben bezig met een cart systeem maar ik kom er niet uit whehe
de bedoeling is dat hij een totaal prijs moet laten zien
dit heb ik gedownload van internet en probeer het in een menu te zetten
gr thymen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
<?php

// Include MySQL class
require_once('inc/mysql.class.php');
// Include database connection
require_once('inc/global.inc.php');
// Include functions
require_once('inc/functions.inc.php');
// Start the session
session_start();
$sql = 'SELECT * FROM books ORDER BY id';
$result = $db->query($sql);
$total += $price * $qty;

?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<style>
.tb    {


    border-bottom:1px dotted #8c8c8c;

}
</style>
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<p><h4>Acount gegevens</h4></span></p>
  <a href="index.php?page=a_edit">Acount bewerken</a>
    <br />
  <a href="index.php?page=a_trace">Mijn bestelling traceren</a>
    <br />
   <a href="index.php?page=uitloggen" onclick="return confirm('Ben je zeker dat je je wilt afmelden?');"><u>Uitloggen</u></a>
  <br />
  <br />
  <p><h4>Winkelwagen</h4></span></p>
</p>
<table class="tb" width="180" height="171" >
  <tr>
    <td class="tb" height="130">
    <p>
<?php
echo writeShoppingCart();
?>

    </p></td>
  </tr>
  <tr>
    <td><p>Totaal: <strong>&euro;<?php '.$total.'?></strong></p></td>
  </tr>
</table>
<p>&nbsp;</p>
</body>
</html>


dat was mijn code maar hij laat geen totaal prijs zien en ik zie niet wat er nou fout is
nu het hele script: word lange pagina dit :p
(functies)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
function writeShoppingCart() {
    $cart = $_SESSION['cart'];
    if (!$cart) {
        return '<p>U heeft geen bestellingen geplaatst</p>';
    }
else {
        // Parse the cart session variable
        $items = explode(',',$cart);
        $s = (count($items) > 1) ? 's':'';
        return '<p>Je hebt&nbsp;<a href="cart.php">'.count($items).' item'.$s.' in je winkel wagen.</a></p>';
    }
}

function
showCart() {
    global $db;
    $cart = $_SESSION['cart'];
    if ($cart) {
        $items = explode(',',$cart);
        $contents = array();
        foreach ($items as $item) {
            $contents[$item] = (isset($contents[$item])) ? $contents[$item] + 1 : 1;
        }

        $output[] = '<form action="cart.php?action=update" method="post" id="cart">';
        $output[] = '<table>';
        foreach ($contents as $id=>$qty) {
            $sql = 'SELECT * FROM books WHERE id = '.$id;
            $result = $db->query($sql);
            $row = $result->fetch();
            extract($row);
            $output[] = '<tr>';
            $output[] = '<td><a href="cart.php?action=delete&id='.$id.'" class="r">Remove</a></td>';
            $output[] = '<td>'.$title.' by '.$author.'</td>';
            $output[] = '<td>&pound;'.$price.'</td>';
            $output[] = '<td><input type="text" name="qty'.$id.'" value="'.$qty.'" size="3" maxlength="3" /></td>';
            $output[] = '<td>&pound;'.($price * $qty).'</td>';
            $total += $price * $qty;
            $output[] = '</tr>';
        }

        $output[] = '</table>';
        $output[] = '<p>Grand total: <strong>&pound;'.$total.'</strong></p>';
        $output[] = '<div><button type="submit">Update cart</button></div>';
        $output[] = '</form>';
    }
else {
        $output[] = '<p>You shopping cart is empty.</p>';
    }

    return join('',$output);
}

?>

(globals)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$host
= 'localhost';
$user = 'root';
$pass = 'vertrigo';
$name = 'cart';
$db = &new MySQL($host,$user,$pass,$name);
?>

mysqlclass
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
<?php
/**
* MySQL Database Connection Class
* @access public
* @package SPLIB
*/

class MySQL {
    /**
    * MySQL server hostname
    * @access private
    * @var string
    */

    var $host;

    /**
    * MySQL username
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbUser;

    /**
    * MySQL user's password
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbPass;

    /**
    * Name of database to use
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbName;

    /**
    * MySQL Resource link identifier stored here
    * @access private
    * @var string
    */

    var $dbConn;

    /**
    * Stores error messages for connection errors
    * @access private
    * @var string
    */

    var $connectError;

    /**
    * MySQL constructor
    * @param string host (MySQL server hostname)
    * @param string dbUser (MySQL User Name)
    * @param string dbPass (MySQL User Password)
    * @param string dbName (Database to select)
    * @access public
    */

    function MySQL ($host,$dbUser,$dbPass,$dbName) {
        $this->host=$host;
        $this->dbUser=$dbUser;
        $this->dbPass=$dbPass;
        $this->dbName=$dbName;
        $this->connectToDb();
    }


    /**
    * Establishes connection to MySQL and selects a database
    * @return void
    * @access private
    */

    function connectToDb () {
        // Make connection to MySQL server
        if (!$this->dbConn = @mysql_connect($this->host,
                                      $this->dbUser,
                                      $this->dbPass)) {
            trigger_error('Could not connect to server');
            $this->connectError=true;
        // Select database
        } else if ( !@mysql_select_db($this->dbName,$this->dbConn) ) {
            trigger_error('Could not select database');
            $this->connectError=true;
        }
    }


    /**
    * Checks for MySQL errors
    * @return boolean
    * @access public
    */

    function isError () {
        if ( $this->connectError )
            return true;
        $error=mysql_error ($this->dbConn);
        if ( empty ($error) )
            return false;
        else
            return true;
    }


    /**
    * Returns an instance of MySQLResult to fetch rows with
    * @param $sql string the database query to run
    * @return MySQLResult
    * @access public
    */

    function query($sql) {
        if (!$queryResource=mysql_query($sql,$this->dbConn))
            trigger_error ('Query failed: '.mysql_error($this->dbConn).
                           ' SQL: '.$sql);
        return new MySQLResult($this,$queryResource);
    }
}


/**
* MySQLResult Data Fetching Class
* @access public
* @package SPLIB
*/

class MySQLResult {
    /**
    * Instance of MySQL providing database connection
    * @access private
    * @var MySQL
    */

    var $mysql;

    /**
    * Query resource
    * @access private
    * @var resource
    */

    var $query;

    /**
    * MySQLResult constructor
    * @param object mysql   (instance of MySQL class)
    * @param resource query (MySQL query resource)
    * @access public
    */

    function MySQLResult(& $mysql,$query) {
        $this->mysql=& $mysql;
        $this->query=$query;
    }


    /**
    * Fetches a row from the result
    * @return array
    * @access public
    */

    function fetch () {
        if ( $row=mysql_fetch_array($this->query,MYSQL_ASSOC) ) {
            return $row;
        }
else if ( $this->size() > 0 ) {
            mysql_data_seek($this->query,0);
            return false;
        }
else {
            return false;
        }
    }


    /**
    * Returns the number of rows selected
    * @return int
    * @access public
    */

    function size () {
        return mysql_num_rows($this->query);
    }


    /**
    * Returns the ID of the last row inserted
    * @return int
    * @access public
    */

    function insertID () {
        return mysql_insert_id($this->mysql->dbConn);
    }

    
    /**
    * Checks for MySQL errors
    * @return boolean
    * @access public
    */

    function isError () {
        return $this->mysql->isError();
    }
}

?>

cart.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
<?php
// Include MySQL class
require_once('inc/mysql.class.php');
// Include database connection
require_once('inc/global.inc.php');
// Include functions
require_once('inc/functions.inc.php');
// Start the session
session_start();
// Process actions
$cart = $_SESSION['cart'];
$action = $_GET['action'];
switch ($action) {
    case
'add':
        if ($cart) {
            $cart .= ','.$_GET['id'];
        }
else {
            $cart = $_GET['id'];
        }

        break;
    case
'delete':
        if ($cart) {
            $items = explode(',',$cart);
            $newcart = '';
            foreach ($items as $item) {
                if ($_GET['id'] != $item) {
                    if ($newcart != '') {
                        $newcart .= ','.$item;
                    }
else {
                        $newcart = $item;
                    }
                }
            }

            $cart = $newcart;
        }

        break;
    case
'update':
    if ($cart) {
        $newcart = '';
        foreach ($_POST as $key=>$value) {
            if (stristr($key,'qty')) {
                $id = str_replace('qty','',$key);
                $items = ($newcart != '') ? explode(',',$newcart) : explode(',',$cart);
                $newcart = '';
                foreach ($items as $item) {
                    if ($id != $item) {
                        if ($newcart != '') {
                            $newcart .= ','.$item;
                        }
else {
                            $newcart = $item;
                        }
                    }
                }

                for ($i=1;$i<=$value;$i++) {
                    if ($newcart != '') {
                        $newcart .= ','.$id;
                    }
else {
                        $newcart = $id;
                    }
                }
            }
        }
    }

    $cart = $newcart;
    break;
}

$_SESSION['cart'] = $cart;
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>PHP Shopping Cart Demo &#0183; Cart</title>
    <link rel="stylesheet" href="css/styles.css" />
</head>

<body>

<div id="shoppingcart">

<h1>Your Shopping Cart</h1>

<?php
echo writeShoppingCart();
?>


</div>

<div id="contents">

<h1>Please check quantities...</h1>

<?php
echo showCart();
?>


<p><a href="index.php">Back to bookshop...</a></p>

</div>

</body>
</html>

en orginele index
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php
// Include MySQL class
require_once('inc/mysql.class.php');
// Include database connection
require_once('inc/global.inc.php');
// Include functions
require_once('inc/functions.inc.php');
// Start the session
session_start();
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
<head>
    <title>PHP Shopping Cart Demo &#0183; Bookshop</title>
    <link rel="stylesheet" href="css/styles.css" />
</head>

<body>

<div id="shoppingcart">

<h1>Your Shopping Cart</h1>

<?php
echo writeShoppingCart();
?>


</div>

<div id="booklist">

<h1>Books In Our Store</h1>

<?php
$sql
= 'SELECT * FROM books ORDER BY id';
$result = $db->query($sql);
$output[] = '<ul>';
while ($row = $result->fetch()) {
    $output[] = '<li>"'.$row['title'].'" by '.$row['author'].': &pound;'.$row['price'].'<br /><a href="cart.php?action=add&id='.$row['id'].'">Add to cart</a></li>';
}

$output[] = '</ul>';
echo join('',$output);
?>


</div>

</body>
</html>

db:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
CREATE TABLE books (
id int(6) unsigned NOT NULL auto_increment,
title varchar(100) NOT NULL default '',
author varchar(100) NOT NULL default '',
price decimal(3,2) NOT NULL default '0.00',
PRIMARY KEY (id)
) TYPE=MyISAM;
 
INSERT INTO books VALUES (1, 'Where God Went Wrong', 'Oolon Colluphid', '24.99');
INSERT INTO books VALUES (2, 'Some More of God\'s Greatest Mistakes', 'Oolon Colluphid', '17.99');
INSERT INTO books VALUES (3, 'Who Is This God Person Anyway?', 'Oolon Colluphid', '14.99');
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 04:27:28
 
Stefan

Stefan

28/12/2009 21:11:00
Quote Anchor link
1ste script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php '.$total.'?>


dat gaat uberhaupt niet werken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $total; ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stefan
 
Thymen

thymen

28/12/2009 21:21:00
Quote Anchor link
idd :p maar het werkt nu nog steeds niej :(
 
Pepijn

Pepijn

28/12/2009 21:32:00
Quote Anchor link
EDIT:
Zet dit boven je script:
error_reporting(E_ALL);
ini_set("display_errors", 1);

Post vervolgens de errors, en de een stukje rond de regels die de errors aangeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Thymen

thymen

28/12/2009 21:55:00
Quote Anchor link
Edit ik hen nu nog een session error maar die laat ik staan
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php:2) in C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php on line 12
en ik heb deze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined variable: total in C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php on line 52
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen
 
Pepijn

Pepijn

28/12/2009 22:10:00
Quote Anchor link
session_start(); helemaal bovenaan je script zetten.
 
Thymen

thymen

28/12/2009 22:22:00
Quote Anchor link
thnx maar dan heb ik dit nog steeds
Notice: Undefined variable: total in C:\Program Files\VertrigoServ\www\cart\index3.php on line 53
op line 53 staat <td><p>Totaal: <strong>&euro;
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $total; ?>
</strong></p></td>

$total staat er idd niet in maar wat moet ik daar in zetten dat hij automaties alles bij elkaar opteld

ik had eerst
$total += $price * $qty;

maar dat werrkt ook niet :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen
 
Pepijn

Pepijn

28/12/2009 22:48:00
Quote Anchor link
Ik heb de code werkend gekregen:
http://crocopep.awardspace.com/cart
Zelf even de extensie .zip erachter zetten. En de pagina global.inc.php aanpassen
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Thymen

thymen

28/12/2009 23:09:00
Quote Anchor link
EDIT
probleem opgelost het was gewoon allemaal een kwestie van kijken topic closed thnx ;)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door thymen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.