trvvkoetze.nl check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Java Programmeur

Functie Heb jij altijd al samen willen werken met ervaren java ontwikkelaars dan hebben wij hier de ultieme kans voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving van Naaldwijk zijn wij op zoek naar uitbreiding van het vaste ontwikkel team. Je zult je hier voornamelijk bezig gaan houden met; Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren, hier wordt je diep in betrokken; Samen met consultants sluit je aan bij gesprekken met klanten, voor alle projecten; Je schakelt veel met consultants, wat is de behoefte van de klant? Hoe kan je hierop integreren?; Het framework moet naar de Cloud gebracht worden, je wordt betrokken bij

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

WordPress & Azure Developer

Dit ga je doen Zowel front- als back-end development aan de online website omgeving; Het up-to-date houden van alle WordPress-sites; Koppelingen maken tussen applicaties; Meedenken en adviseren over verbeteringen; Development door middel van WordPress, Javascript, HTML en CSS; Werken binnen Scrum/Agile team. Hier ga je werken Voor een grote overheidsinstelling in Den Haag zijn wij opzoek naar een WordPress developer, met kennis en ervaring op het gebied van Azure. De organisatie zit in een grote transitie waarbij de gehele website/online omgeving vernieuwd zal gaan worden. Binnen dit Scrum/Agile team ben je verantwoordelijk voor deze grote migratie/ombouw van de omgeving. De

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Full Stack C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

Back end developer Onderwijssoftware

Functie Als back end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van hoogwaardige

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
Jorik

Jorik

17/01/2005 15:47:00
Quote Anchor link
Wat vinden jullie van deze site?..

De oude site is er ook nog, en wel hier.

Graag jullie mening over de site, en dan bedoel ik niet alleen de (best lelijke :P) layout, maar ook de scripting.

Er is ook een CMS bij, te vinden op beheer.trouwvervoerkoetze.nl, maar ik kan geen pass & user vrijgeven ;)..

Het statistieken systeem wat er nu op staat heb ik ff gedownload, moet ik nog ff een fatsoenlijke voor maken.

Graag jullie mening :D..

Link [nogmaals]: http://www.trouwvervoerkoetze.nl
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 17:41:05
 
PHP erik

PHP erik

17/01/2005 16:00:00
Quote Anchor link
layout vind ik niet mooi
- kleuren
- menubalk

welke scripting moeten wij beoordelen? het ziet er allemaal een beetje basic uit. dat is niet erg, maar wat valt er te beoordelen?
 
Rens proos

rens proos

17/01/2005 16:56:00
Quote Anchor link
de kleuren zijn misschien niet mooi voor bijv. clansites, of fun sites, maar cker wel voor dit bedrijf. het zit goed in elkaar, duidelijk, snel en overzichtelijk. Ja, ik denk dat dit echt een goede site is voor dat bedrijf!

GJ
Renspro
 
Baken

Baken

17/01/2005 17:43:00
Quote Anchor link
Kijk even naar je zin: beschikt over drie trouwauto's, u kunt zelf welke auto u wilt huren voor uw

D'r ontbreekt volgens mij een woord

Jelmer
 

17/01/2005 17:48:00
Quote Anchor link
Ik vind de kleuren wel bij het bedrijf passen, alleen dat regeltje onderaan (beheer, stats..) ziet er niet uit. Ook wat meer tekst zou geen kwaad kunnen en no één dingetje:
De links, ik zou ze zelf centeren maar ik vind het er nu niet mooi uitzien.

Trouwens ik vindt het een goede vooruitgang in vergelijking met de oude site
 
Johan

Johan

17/01/2005 18:44:00
Quote Anchor link
Webmakerij:
Trouwens ik vindt het een goede vooruitgang in vergelijking met de oude site


tja ik denk dat iedereen het daar wel mee eens is... ;)
 
Alfred -

Alfred -

17/01/2005 18:53:00
Quote Anchor link
Idd een vooruitgang, doch ik de layout niet knap vind...

Veel té roos... Auto is niet zo mooi uitgesnede, kijk boven "Te koop" en je website begint gewoon in het niets... De knoppen vind ik ook slecht leesbaar...

Maar nu de pluspunten, het is een vooruitgang :P
Tis nmlk niet de bedoeling dat ik je site afbreek ;)
 
Steff   an

Steff an

17/01/2005 20:06:00
Quote Anchor link
Quote:
Veel té roos...

Ik vind die kleur wel gewaagd.
Quote:
Auto is niet zo mooi uitgesnede, kijk boven "Te koop"

Dat is zo.
Quote:
en je website begint gewoon in het niets...

Rechtmuisknop-> bron weergeven. Er komt toch echt xhtml aan te pas. En bij mij begint de site echt gewoon bovenaan. Niet in het niets dus
Quote:
De knoppen vind ik ook slecht leesbaar...

Ik weet niet wat voor beeldscherm jij hebt, maar ik kan het gewoon lezen.
Quote:
Maar nu de pluspunten, het is een vooruitgang :P

Dat vind ik ook.
Quote:
Tis nmlk niet de bedoeling dat ik je site afbreek ;)

Dat doe je toch.
Gewijzigd op 17/01/2005 20:08:00 door Steff an
 
Mitch X

Mitch X

17/01/2005 20:13:00
Quote Anchor link
Dat heet opbouwende kritiek ;)
 
Alfred -

Alfred -

17/01/2005 20:17:00
Quote Anchor link
@Greedy; moet jij me eens vertellen wat ie eraan heeft als je hier enkel pluspunten opnoemt? Dan worden we allemaal 'ja' knikkers, en is een site check onnodig... Je site onderwerpen aan een keuring, is vragen om meningen, niemand zegt trouwens dat je moet luisteren naar wat hier gezegd wordt... Think about it :)
 
Johan

Johan

17/01/2005 20:18:00
Quote Anchor link
jeetje... sjieke taal man..!!
 
DDragonz

DDragonz

17/01/2005 21:23:00
Quote Anchor link
Edit:
Oeps ik keek naar de oude site :p
^^
Ik kan de letters (wat in de menu knoppen staan) niet goed lezen. Ik zou een andere lettertype kiezen.
Gewijzigd op 18/01/2005 10:30:00 door DDragonz
 
Steff   an

Steff an

17/01/2005 21:30:00
Quote Anchor link
Quote:
niemand zegt trouwens dat je moet luisteren naar wat hier gezegd wordt... Think about it :)


En dat zeg jij Afbeelding.

En ik geef alleen commentaar op jou commentaar(mijn mening over de site). Maar smaken verschillen en dat zal altijd een groot probleem blijven in deze wereld.
Gewijzigd op 17/01/2005 21:37:00 door Steff an
 
Alfred -

Alfred -

17/01/2005 21:41:00
Quote Anchor link
Njah, ik kan ook weer reageren op jouw comments.. Maar zal het maar laten... Sommigen snappen het nu eenmaal niet ;)
 
Jorik

Jorik

18/01/2005 16:47:00
Quote Anchor link
Owkee bedankt..
Ik weet het, mijn designes zijn niet zo best, ben ik gewoon niet goed in, vind het ook niet zo leuk, vind het scripten veel leuker :)..

En het roze zou ik voor een 'gewone' site ook nie gebruikt hebben, maar dan zul je even moeten kijken waar het over gaat: Trouwen.. :P..
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/01/2005 16:51:00
Quote Anchor link
opzich wel mooi, en 100% beter als die ouwe want die gaat mn browser niet full screen laten zijn enzo dus dan krijg je gelijk al een 1. :o
 
Niek s

niek s

18/01/2005 17:55:00
Quote Anchor link
mwah layout een 4 of 3, ik vind het echt niet mooi, de kleur de knoppen (geen onmouseover :P) en eigenlijk wat hierboven al is gezegd...
 
DaeDaluz

DaeDaluz

18/01/2005 17:58:00
Quote Anchor link
Ik vind het overzichtelijk en de kleur past goed bij de site, en ik vind mouseover nou niet echt belangrijk het kan een plus zijn maar het hoeft niet :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.