TTP Nieuwe Layout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Roel

Roel

26/07/2007 10:14:00
Quote Anchor link
Ik heb een nieuwe layout gemaakt voor titlethepicture.com

Graag wil ik jullie mening over de functionaliteit en de layout.

Punten waarvan ik op de hoogte ben:
- vorige / volgende knop bij de foto's
- mooiere header (wordt aan gewerkt door een vriend)
- archief voor voorgaande maanden
- site navigation linkjes zodat je makkelijk 1 of 2 pagina's terug kan

site : www.titlethepicture.com
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 17:04:56
 
Erik Rijk

Erik Rijk

26/07/2007 10:16:00
Quote Anchor link
Heb je ook een test account?
 
Roel

Roel

26/07/2007 10:47:00
Quote Anchor link
ja nu wel : test/test
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel
 
ArendJan

ArendJan

26/07/2007 11:27:00
Quote Anchor link
Je site is sloooooommmm....
 
Roel

Roel

26/07/2007 11:29:00
Quote Anchor link
@ArendJan : klopt, een dezer dagen ga ik met me provider de zend profiler installeren, dan kan ik kijken of het probleem in een van mijn scripts zit
 
- wes  -

- wes -

26/07/2007 11:32:00
Quote Anchor link
zooo

kapot


ging wel erg makkelijk moet ik zeggen
 
Erik Rijk

Erik Rijk

26/07/2007 11:34:00
Quote Anchor link
Wat maak je d'r nou weer een zooitje van wes :P
 
Paul K

Paul K

26/07/2007 11:34:00
Quote Anchor link
Misschien slim om een betere snellere server te nemen.
Nu zeggen de mensen bij voorbaat al dat ze niet meer terugkomen
 
- wes  -

- wes -

26/07/2007 11:35:00
Quote Anchor link
Je moet even het avatar veld van het testaccount wissen in je database.
En het daarna beter beveiligen
 
Roel

Roel

26/07/2007 11:37:00
Quote Anchor link
thnx @wes, zal de bug fixen

kheb er mun htmlSafe methode overheen gehaald, nu zou het niet meer moeten kunnen, heb die avatar ook pas toegevoegd, idd niet bij stil gestaan, bedankt wes

@paul, snelheid staat nu iid bovenaan mijn lijst
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel
 
- wes  -

- wes -

26/07/2007 12:09:00
Quote Anchor link
@roel,

tis nogsteeds niet echt lekker, kan er nog altijd formelementen in zetten
zelfde bij password en email
 
Sneeuwvlok

Sneeuwvlok

26/07/2007 12:29:00
Quote Anchor link
is het de bedoeling dat users dit zien:

1064 -> You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'http://'); background-repeat:no-repea' at line 1
UPDATE `TTPMember` SET id='6',email='[email protected]',avatar='
',gender='male',name='test',password='9c14bc68c44768d53ae8ba8008128639',timestamp='1185439758' WHERE id='6'
 
- wes  -

- wes -

26/07/2007 12:39:00
Quote Anchor link
hij is ermee aan het testen
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

26/07/2007 14:31:00
Quote Anchor link
Sorry voor de lange tekst alvast:
Maar is het de bedoelig dat users dit kunnen zien als ze hun gegevens wille wijzigen?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
>" class="textRow" /></td></tr><tr><td style="text-align: right"><label for="editMemberFormOldPassword">oude wachtwoord</label></td><td colspan="2"><input type="password"  name="editMemberFormOldPassword" id="editMemberFormOldPassword" class="textRow" /></td></tr><tr><td style="text-align: right"><label for="editMemberFormNewPassword">nieuwe wachtwoord</label></td><td colspan="2"><input type="password"  name="editMemberFormNewPassword" id="editMemberFormNewPassword" class="textRow" /></td></tr><tr><td style="text-align: right"><label for="editMemberFormCaptcha">Code</label></td><td class="captchaRow"><input type="text"  name="editMemberFormCaptcha" id="editMemberFormCaptcha" /></td><td><img onmouseover="tooltip(event, 'Voer deze code hiernaast in', 'Info', '');" onfocus="tooltip(event, 'Voer deze code hiernaast in', 'Info', '');" onmouseout="tooltip(event);" onblur="tooltip(event);" src="captcha.php" alt="captcha" /></td></tr><tr><td colspan="3"><button type="submit"  name="editMemberFormSubmit" id="editMemberFormSubmit">Wijzigen</button></td></tr></table></div></form></fieldset>
                                </div>
                            </div>
                        </div>
                        <div class="right">
                            <div class="borderTop"></div>
                            <div class="rightContent">
                                <h2>Welkom test</h2><table class="loginBlockTable small"><tr><td rowspan="4"><img class="avatar" style="margin-top: 1px" src="<img src=">"src<textarea>>" alt="avatar" /></div></td></tr><tr><td class="yellow alignRight">6</td><td>punten</td></tr><tr><td class="yellow alignRight">1</td><td>titels toegevoegd</td></tr><tr><td class="yellow alignRight">4</td><td>stemmen uitgebracht</td></tr></table><h2>Member van de maand</h2><table class="bestMemberTable"><tr><td rowspan="4"><img class="avatar" src="/image.php?p=TTP&m=TTPRegister&f=UnknownMaleMember.gif" alt="ueb" /></tr><tr><td class="yellow">ueb</td></tr><tr><td>5 titels</td></tr><tr><td>25 punten</td></tr><tr><td rowspan="4"><img class="avatar" src="http://www.ngw.nl/m/images/mierlo.gif" alt="HAANS" /></tr><tr><td class="yellow">HAANS</td></tr><tr><td>17 titels</td></tr><tr><td>22 punten</td></tr><tr><td rowspan="4"><img class="avatar" src="/image.php?p=TTP&m=TTPRegister&f=UnknownFemaleMember.gif" alt="stiertje90" /></tr><tr><td class="yellow">stiertje90</td></tr><tr><td>3 titels</td></tr><tr><td>21 punten</td></tr></table><h2>Nieuws</h2><table class="newsBoardTable"><tr>    <td>        <span class="newsBoardDate">23-07</span> -         <span class="newsBoardSubject">Nieuwe layout</span>    </td></tr><tr>    <td class="newsBoardMessage">De layout van de website is gewijzigd. Ik hoop dat jullie hem mooi en praktisch vinden</td></tr><tr>    <td>        <span class="newsBoardDate">11-07</span> -         <span class="newsBoardSubject">Auto login</span>    </td></tr><tr>    <td class="newsBoardMessage">Vink bij het inloggen het vinkje aan en je wordt voortaan automatisch ingelogd</td></tr><tr>    <td>        <span class="newsBoardDate">06-07</span> -         <span class="newsBoardSubject">SQLite naar MySQL</span>    </td></tr><tr>    <td class="newsBoardMessage">data structuur gewijzigd waardoor ik meer mogelijkheden heb om de site uit te breiden</td></tr></table>
                            </div>
                        </div>
                    </div>
                    <div class="footer">
                        <div class="borderBottom">
                            <div class="footerContent"></div>
                        </div>
                    </div>
                </div>
                <div class="rightShadow">
                    <div class="rightShadowTop"></div>
                    <div class="rightShadowBottom"></div>
                </div>
                <div class="bottomShadow"></div>
            </div>
        </div>
<!--
            <div class="centerContainer">
                <div class="header">
                    <div class="topLeft"></div>
                </div>
                <div class="left">
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot
                </div>
                <div class="right">woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot woot </div>
                <div class="bottom"></div>
-->
        <div id="tooltipLayout" class="tooltip">
            <div id="tooltipTitle" class="tooltipTitle"></div>
            <div id="tooltipContent" class="tooltipContent"></div>
        </div>
        <script src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">_uacct = "UA-1491784-2";urchinTracker();</script>
    </body>
</html>
 
- wes  -

- wes -

26/07/2007 14:34:00
Quote Anchor link
Nee normaal niet, nadat ik heb getest wel :)
 
Roel

Roel

26/07/2007 15:13:00
Quote Anchor link
er lange tekst idd, deze is iig fixed, kwam door wes zun test, heb die html debug daar ook weggehaald, wist niet dat die daar nog stond :) overigens heb ik heel de website na gelopen, alle database waar user input in komt welke terug komt op de website heb ik nu htmlSafe gemaakt :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Roel
 
Roel

Roel

26/07/2007 15:17:00
Quote Anchor link
Sneeuwvlok schreef op 26.07.2007 12:29:
is het de bedoeling dat users dit zien:

1064 -> You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'http://'); background-repeat:no-repea' at line 1
UPDATE `TTPMember` SET id='6',email='[email protected]',avatar='
',gender='male',name='test',password='9c14bc68c44768d53ae8ba8008128639',timestamp='1185439758' WHERE id='6'


als

UPDATE `TTPMember` SET id='6',email='[email protected]',avatar='
',gender='male',name='test',password='9c14bc68c44768d53ae8ba8008128639',timestamp='1185439758' WHERE id='6'

de query is, hoe kan dan een error near http:// ontstaan?
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

26/07/2007 15:20:00
Quote Anchor link
hoe bouw je de query op qua code ?

Tip:
zet die lange stukken teksten even tussen code & /code bloken zo hou je het forum mooier en overzichtelijker
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marco PHPJunky
 
Roel

Roel

26/07/2007 15:37:00
Quote Anchor link
query gaat via een dbms, ik vraag me gewoon af hoe sneeuwvlok een foutmelding krijgt 'near http://' terwijl er in heel de query daarna geen http:// staat,
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.