T_VARIABLE fout

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Full Stack PHP Developer

Functieomschrijving Ervaren PHP Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT team van een organisatie in de regio Ermelo gaat versterken. Voor deze functie zijn we op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die deze innovatieve organisatie nog een stap verder gaat brengen. Wij zijn op zoek naar iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je bent verantwoordelijk voor het samenwerken met een externe partij het is hierbij jouw taak om deze partij uit te dagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »
Ryan verhagen

ryan verhagen

22/05/2012 21:47:14
Quote Anchor link
Hallo allemaal ik ben pas begonnen met het maken van php scripts ik ben nu bezig met een soort uitslagen lijst met mysql te maken maar als ik alles laat draaien krijg ik dit :

Quote:
Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/sites/web/blahblah.php on line 10


Dit is het script:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'username', 'password');
if (!$conn) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

mysql_select_db('uitslagen');


$ma1 =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM " $tableName1' LIKE '$colum1";
$ma2 =  mysql_query("
SHOW COLUMNS FROM " $tableName2' LIKE '$colum2";
$tot =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM " $tableName3' LIKE '$colum3";

$tableName1 ="
helmond";
$colum1 ="
1emanche";
$tableName2 ="
2emanche";
$colum2 ="
columnaam2";
$tableName3 ="
dagtotaal";
$colum3 ="
columnaam1";



<
br>
1ste manche : $ma1
1
ste manche : $ma2
Dagtotaal : $tot
[/quote]

?>

Wat doe ik fout
Gewijzigd op 22/05/2012 22:02:09 door Ryan verhagen
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:35:33
 
- SanThe -

- SanThe -

22/05/2012 22:03:53
 
Ryan verhagen

ryan verhagen

22/05/2012 22:06:05
Quote Anchor link
Bedankt maar ik kom er niet echt uit. Misschien dat iemand de script kan bewerken en laten zien wat ik fout doe ?
 
Jan terhuijzen

jan terhuijzen

22/05/2012 22:14:44
Quote Anchor link
De aanhalingstekens in je query zijn fout.
Ik weet het niet zeker maar probeer dit eens?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$conn
= mysql_connect('localhost', 'username', 'password');
if (!$conn) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

mysql_select_db('uitslagen');


$ma1 =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE ".$colum1.");
$ma2 =  mysql_query("
SHOW COLUMNS FROM ".$tableName2." LIKE ".$colum2.");
$tot =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName3." LIKE ".$colum3.");

$tableName1 ="
helmond";
$colum1 ="
1emanche";
$tableName2 ="
2emanche";
$colum2 ="
columnaam2";
$tableName3 ="
dagtotaal";
$colum3 ="
columnaam1";



<
br>
1ste manche : $ma1
1
ste manche : $ma2
Dagtotaal : $tot
[/quote]

?>

Je hebt HTML in PHP staan? je moet HTML buiten PHP houden of echo'en

Toevoeging:

Je gebruikt variabelen in je query's die nog niet vooraf zijn aangemaakt
Gewijzigd op 22/05/2012 22:18:35 door jan terhuijzen
 
Fons Seesink

Fons Seesink

22/05/2012 22:23:40
Quote Anchor link
Een aantal dingen die me opvallen op de eerste aanblik
In willekeurige volgorde: ( en wellicht niet alles )
- Je wil een SQL statement uitvoeren en zet de waarde van de parameter NADAT je de query hebt samengesteld.
- Tweede is het gebruik van qouten in je SQL opbouw. (zie link van SanThe)
- Derde is het weergeven van het resultaat van je query, deze zal als deze correct opgemaakt is, niet de regels weergeven maar het resultaat van je query.
Je zal met bijvoorbeeld mysql_num_rows($ma1) kunnen kijken hoeveel regels je als resultaat krijgt.

Als je die dingen hebt aangepakt, ben je al een heel eind verder.
Mocht je dan nog hulp nodig hebben, voel je vrij te vragen.
 
Wouter J

Wouter J

22/05/2012 22:28:51
Quote Anchor link
- Ten vierde heb je correcte foutafhandeling nodig: http://github.com/WouterJ/sql-boilerplate/tree/mysql
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/05/2012 22:39:55
Quote Anchor link
@Jan: kijk naar de kleuren (regel 9 t/m 11) en je ziet dat jouw code (ook) niet juist is.
 
Ryan verhagen

ryan verhagen

23/05/2012 07:31:13
Quote Anchor link
dus zo eerst aanmaken ?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
$tableName1
='helmond';
$colum1 ='1emanche';
$tableName2 ='2emanche';
$colum2 ='columnaam2';
$tableName3 ='dagtotaal';
$colum3 ='columnaam1';


$ma1=mysql_query('SHOW COLUMNS FROM '.$tableName1.' LIKE ' $colum1.');
$ma2 =  mysql_query('
SHOW COLUMNS FROM'.$tableName2.'LIKE' $colum2.');
$tot=mysql_query('SHOW COLUMNS FROM '.$tableName3.' LIKE ' $colum3.');
?>
Gewijzigd op 23/05/2012 07:57:01 door ryan verhagen
 
Bart V B

Bart V B

23/05/2012 07:56:30
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$ma1
=  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE '".$colum1."'");
$ma2 =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName2." LIKE '".$colum2."'");
$tot =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName3." LIKE '".$colum3."'");
?>
 
Chris PHP

Chris PHP

23/05/2012 08:02:32
Quote Anchor link
Wat Bart laat zien.

TIP voor TS: Als je variabelen ($naam) in het rood staan, betekent dat je nog ergens een " of een ' vergeten bent. Dan ziet hij het namelijk als normale tekst en niet als code/script.

Dus vervang jou regels 10, 11 en 12 (van je laatste voorbeeld) door de regels 2, 3 en 4 van bart.

Tevens, zijn heel die variabelen niet nodig, je kunt die ook gewoon rechtstreeks in je queries zetten. Dat scheelt weer wat geheugen op je server.
Gewijzigd op 23/05/2012 08:03:27 door Chris PHP
 
Ryan verhagen

ryan verhagen

23/05/2012 11:34:05
Quote Anchor link
Inmiddels heb ik al vanalles geprobeert maar kom ik er niet uit.
Het script moet zo werken:

totaal: 1e

1e staat in de database "uitslagen" in de tabel "helmond" in de colum "1emanche"

totaal $ma1

$ma1 = show table
Gewijzigd op 23/05/2012 11:35:26 door ryan verhagen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/05/2012 11:35:15
Quote Anchor link
Laat je code eens zien die je nu hebt?
 
Ryan verhagen

ryan verhagen

23/05/2012 11:42:34
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
$conn
=mysql_connect
('localhost','username','password');
if
(!$conn) {
die
('Could not connect: '.mysql_error
());
}

mysql_select_db
('uitslagen');

$tableName1='helmond';
$colum1='1emanche';
$tableName2='2emanche';
$colum2='columnaam2';
$tableName3='dagtotaal';
$colum3='columnaam1';

$ma1=mysql_query
("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE '".$colum1."'");
$ma2=mysql_query
("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName2." LIKE '".$colum2."'");
$tot=mysql_query
("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName3." LIKE '".$colum3."'");


?>


<br>
1ste manche : $ma1
1ste manche : $ma2
Dagtotaal : $tot
 
Chris PHP

Chris PHP

23/05/2012 11:45:52
Quote Anchor link
@Ryan,

Waarom heb je eigenlijk 3 verschillende tabellen voor 1 wedstrijd? Kun je dit niet makkelijker in 1 tabel verwerken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/05/2012 11:48:24
Quote Anchor link
Een mysql_query kan je niet zomaar echo'en. Je moet het ook fetchen met een whileloop.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$ma1
=  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE '".$colum1."'");
if($ma1) {
   while($item = mysql_fetch_assoc($ma1)) {
     // echo $item['VELDNAAM'];
   }
}
else {
echo "Fout in de query: ".mysql_error();
}

?>

Ik weet niet welke velden er uitkomen, maar dat moet je zelf maar even met phpMyAdmin uitvlooien ;-)
Gewijzigd op 23/05/2012 11:48:58 door - Ariën -
 
Ryan verhagen

ryan verhagen

23/05/2012 12:07:02
Quote Anchor link
dit moet het zijn maar had ik nog niet verandert

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
<?php
mysql_connect('localhost', 'jvmxteam', '730#EB23') or die(mysql_error());
mysql_select_db('uitslagen') or die(mysql_error());


$ma1 =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE '".$colum1."'");
if($ma1) {
   while($item = mysql_fetch_assoc($ma1)) {
     // echo $item['1emanche'];
   }
}
else {
echo "Fout in de query: ".mysql_error();
}



$ma2 =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE '".$colum2."'");
if($ma1) {
   while($item = mysql_fetch_assoc($ma1)) {
     // echo $item['2demanche'];
   }
}
else {
echo "Fout in de query: ".mysql_error();
}

$tot =  mysql_query("SHOW COLUMNS FROM ".$tableName1." LIKE '".$colum3."'");
if($ma1) {
   while($item = mysql_fetch_assoc($ma1)) {
     // echo $item['dagtotaal'];
   }
}
else {
echo "Fout in de query: ".mysql_error();
}


$tableName1 ='helmond';
$colum1 ='1emanche';
$colum2 ='2demanche';
$colum3 ='dagtotaal';

//Dit gedeelte staat normaal niet in php alleen nu voor het weergeven heb ik dat gedaan

<html>
<
head>
<
p><br>
   1e manche : [code]<?php $ma1 ?>

  <br>
  2e manche : <?php $ma2 ?>
  <br>
  Dagtotaal : <?php $tot ?>

</head>
</p>
</html>

?>





Met dit als resultaat:

Fout in de query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ''' at line 1Fout in de query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIKE ''' at line 1Fout in de query: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'LIKE ''' at line 1
1ste manche : 1ste manche : Dagtotaal :


Toevoeging op 23/05/2012 18:38:09:

Zo snel leer ik :



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<?php

$connect
= mysql_connect ("localhost","username","password");
mysql_select_db ("uitslagen");
$database = mysql_query ("SELECT * FROM helmond");

        WHILE ($rows = mysql_fetch_array($database)) :
            
            $ma1 = $rows['1emanche'];
            $ma2 = $rows['2emanche'];
            $tot = $rows['dagtotaal'];
        
        echo "1emanche : $ma1<br>2emanche : $ma2<br>Dagtotaal : $tot";
        
        endwhile;


?>


Maar nu het volgende:

Ik wil een form maken met html met textvelden.
In de textvelden moet de standaard waarden zijn "De actuele waarden op de database"
als ik deze waarden verander in het textveld dat deze direct word aangepast op de database.
Ik wil met een textveld en een submit buttom een tabel toevoegen.

Dit is ongeveer wat ik bedoel:

Quote:
<form name="form1" method="post" action="">
<p>
<label>Helmond<br>
<br>
1e Manche Ryan
<input name="1emanche" type="text" id="1emanche" value="$ma1">
</label>
<br>
<label>2e Manche Ryan
<input name="2emanche" type="text" id="2emanche" value="$ma2">
</label>
<br>
<label>Dagtotaal Ryan
<input name="dagtotaal" type="text" id="dagtotaal" value="$tot">
</label>
<br>
</p>
</form>

<form naction="INSERT INTO helmond (`1emanche`, `2emanche`, `dagtotaal`)
VALUES ('$1mhr', '$2mhr', '$tothr')" method="post">
<p>1emanche:
<input name="$1mhr" type="text" id="$1mhr" />
<br>
2emanche:
<input name="$2mhr" type="text" id="$2mhr" />
<br>
Dagtotaal:
<input name="$tothr" type="text" id="$tothr" />
<br />
<input type="submit" value="Opslaan" />
</p>
</form>

<form naction="create table $baan(
1emanche$rijder varchar(3),
2emanche$rijder varchar(3),
dagtotaal$rijder varchar(3))
;" method="post">

<p>Voeg wedstrijd toe:</p>
<p>Baan:
<input name="$baan" type="text" id="$baan" />
<br>
Wie moet er rijden:
<input name="$rijder" type="text" id="$rijder" />
<br>
<br />
<input type="submit" value="Opslaan" />
</p>
</form>


$ma1 = Dit is de actuele waarden van de kolom 1emanche.
$ma2 = Dit is de actuele waarden van de kolom 2emanche.
$tot = Dit is de actuele waarden van de kolom dagtotaal.
$1mhr = Dit is de waarde die in de kolom 1emanche moet komen.
$2mhr = Dit is de waarde die in de kolom 2emanche moet komen.
$totht = Dit is de waarde die in de kolom dagtotaal moet komen.
$rijder = Een naam bijvoorbeeld jan, dan moet het automatisch worden: 1emanchejan
$baan = Dit moet de tabel naam worden
Gewijzigd op 23/05/2012 18:26:41 door ryan verhagen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.