twee divs achter elkaar -> zet lijnen onder elkaar ipv naast elkaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bob Devlees

bob Devlees

10/07/2011 14:01:10
Quote Anchor link
Hallo,

Wanneer ik volgende code gebruik:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<div class=lucidasmall>&copy; Copyright 2011. All rights reserved.</div><div class=|spaceleft>|</div>


Met

[css].lucidasmall
{
PADDING-TOP: 10px; FONT-SIZE: 11px; COLOR: #414141; FONT-FAMILY: Lucida Sans Unicode;
}
.|spaceleft
{
PADDING-LEFT: 10px; FONT-SIZE: 11px; COLOR: #414141; FONT-FAMILY: Lucida Sans Unicode;
}[/css]

Hij zet dus Beide lijnen onder elkaar, maar ik wil eigenlijk dat ze naast elkaar komen met 10px spatie ertussen.. Kan iemand mij hiermee verder helpen?

Thanks!
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 19:58:27
 

10/07/2011 15:58:39
Quote Anchor link
misschien dat dit zou moeten werken:


CSS:

.lucidasmall {
padding-top:10px;
font-size:11px;
float:left;
color:#414141;
font-family:Lucida Sans Unicode
}

.|spaceleft {
padding-top:10px;
padding-left:10px;
float:right;
font-size:11px;
color:#414141;
font-family:Lucida Sans Unicode
}
 
Bob Devlees

bob Devlees

10/07/2011 16:14:34
Quote Anchor link
Mm, hij zet ze nu wel op dezelfde lijn, maar hij lijnt het verticaal lijntje helemaal naar rechts uit. Ik heb dus ook bij spaceleft Float:left gebruikt en die doet het!

Bedankt Ilias!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.