Twee velden vullen uit Datum (tabel)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »
Ton

Ton

02/04/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Hoe zorg ik dat de queury ook een uitvoer $tijd maakt zodat ik in de uitvoerlijst een aparte komlom voor de tijden heb.

Onderstaande geeft correcte uitvoer voor alle info voor vandaag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
= "SELECT ritID, Datum, Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant, Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";
$result = mysql_query($query);
$number = mysql_numrows($result);
?>


Heb onderstaande geprobeert maar dat werkt dus niet want dan krijg ik de error :

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\taxi\bestellingtijd.php on line 28


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$query
= "SELECT ritID, Datum, Tijd(Datum, '%H-%i') Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant, Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";

$result = mysql_query($query);
$number = mysql_numrows($result);
?>
Gewijzigd op 02/04/2006 10:47:00 door Ton
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 02:00:15
 

02/04/2006 12:11:00
Quote Anchor link
Gebruik SUBSTRING (zie Mysql Manual)
Gewijzigd op 02/04/2006 12:11:00 door
 
Ton

Ton

02/04/2006 13:26:00
Quote Anchor link
Dank je hier kwam ik een stuk verder mee, Ik heb de query nu aangepast en krijg een nieuw veld met de tijd.

$query = "SELECT ritID, Datum, TIME(Datum), Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant, Notitie FROM ritten

Where date(Datum) = CURdate()";

Ik had echter begrepen dat je ook nog aan de query kon doorgeven dat je alleen de uren en minuten wil. Ik heb hier juist naar lopen zoeken maar als ik van TIME(Datum, '%h:%i') of TIME(Datum, %h-%i) maak gaat het fout.

Daar zit dan dus ook mijn grtote struikelblok waardoor ik niet krijg wat ik wil.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/04/2006 13:29:00
Quote Anchor link
kijk hier eens dat is wat jij zoekt denk ik
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/date-and-time-functions.html
 
Ton

Ton

02/04/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Die heb ik dus al een keer of 8 opnieuw gelezen, als ik echter doe

$query = "SELECT ritID, Datum, DATE_FORMAT('Datum', '%h:%i'), Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant,

Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";

dan geeft :
$Tijd = mysql_result($result, $i, "DATE_FORMAT('Datum', '%h:%i') ");

me een leeg resultaat terwijl de rest van de row er wel staat.
 
Frank -

Frank -

02/04/2006 14:40:00
Quote Anchor link
En waarom doe je niets aan foutafhandeling? Er is nooit enige reden om aan te nemen dat een query lukt, er zijn te veel dingen die fout kunnen gaan om zonder foutafhandeling te werken.

Dus altijd controleren of een query is gelukt voordat je verder gaat met de rest van je script.
 
Ton

Ton

02/04/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Sorry je zal dit wel goed bedoelen maar hier kan ik dus niks mee, Ik kan niet verder gegaan met het script omdat ik de uitvoer van die query niet krijg zoals ik wil. Zodra ik eenmaal de outvoer heb zoals ik wil ga ik wel een error check inbouwen.

Met TIME krijg ik namelijk wel output maar met DATE_FORMAT niet.

Heel aardig dat ik verwezen wordt naar de documentatie maar ik kan nou niet zeggen dat ik er echt wijzer van wordt, daar was ik al een uur of 24 mee bezig.
 
Willem vp

Willem vp

02/04/2006 15:50:00
Quote Anchor link
Begin eerst eens met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$result
= mysql_query($query) or trigger_error(mysql_error());
?>

om eventuele foutmeldingen te tonen.

Verder adviseer ik je je query te veranderen in:

$query = "SELECT ritID, Datum, DATE_FORMAT('Datum', '%h:%i') AS tijd, Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant,
Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";

Je kent dan een alias 'tijd' toe aan de waarde die DATE_FORMAT genereert, zodat je die later gemakkelijk kunt aanspreken:

$Tijd = mysql_result($result, $i, "tijd");

Ik durf namelijk niet met zekerheid te zeggen dat de manier waarop jij de tijd ophaalde ook echt werkt.
Gewijzigd op 02/04/2006 15:51:00 door Willem vp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.