Twee velden vullen uit Datum (tabel)

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C# .NET Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen software development waar je gaat werken voor een jong en flexibel bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer met ervaring binnen C# .NET die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! In deze functie ga jij je bezighouden met: Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je aan de

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers met passie voor hun vak. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van ontwerp en ontwikkeling zullen samenkomen in een proof of concept. Nadat is vastgesteld dat de oplossing voldoet aan de belangrijkste behoeftes worden producten of services gevalideerd door middel van korte iteraties. Hiermee zorgen ze ervoor dat het werk voldoet aan de technische vereisten en gebruikersbehoefte. Door het inzetten van de nieuwste technologieën die toekomstbestendig zijn weten ze klanten omver te blazen. Ook geven en organiseren ze veel

Bekijk vacature »

Senior SQR Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13333 Introductie Are you passionate about contributing to the world's most advanced machines. Do you thrive in a challenging environment working with highly motivated and skilled teams? If so, we have the perfect opportunity for you! We are seeking a Senior Software Design Engineer for Sequence Tooling to play a critical role in creating and maintaining mission-critical software applications. In this role, you will focus on achieving maintainable software architecture that is transparent and easy to extend while maintaining a strong focus on software quality. You will work closely with

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Als PHP developer bijdragen aan beter onderwijs?

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een PHP developer die mee gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js en

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Java developer Zorgsysteem

Dit ga je doen Werken aan het eigen gebouwde zorgsysteem; Verbeteringen maken en toepassen binnen de applicatie; Jij gaat werken aan de Back-end van de applicatie en sporadisch werk je mee aan de Front-end; Samenwerken met andere teams voor een optimaal resultaat; Jij kan 'clean' werken en high quality code schrijven; Jij werkt resultaatgericht. Hier ga je werken De organisatie houdt zich bezig met diverse applicaties met betrekking tot zorgregistratie. Dankzij hun systeem komt alle informatie, omtrent de zorg van een patiënt, op een overzichtelijke en toegankelijke manier samen in één systeem te staan. Op deze manier is deze informatie

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »
Ton

Ton

02/04/2006 10:45:00
Quote Anchor link
Hoe zorg ik dat de queury ook een uitvoer $tijd maakt zodat ik in de uitvoerlijst een aparte komlom voor de tijden heb.

Onderstaande geeft correcte uitvoer voor alle info voor vandaag.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$query
= "SELECT ritID, Datum, Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant, Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";
$result = mysql_query($query);
$number = mysql_numrows($result);
?>


Heb onderstaande geprobeert maar dat werkt dus niet want dan krijg ik de error :

Warning: mysql_numrows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\taxi\bestellingtijd.php on line 28


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$query
= "SELECT ritID, Datum, Tijd(Datum, '%H-%i') Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant, Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";

$result = mysql_query($query);
$number = mysql_numrows($result);
?>
Gewijzigd op 02/04/2006 10:47:00 door Ton
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 02:54:30
 

02/04/2006 12:11:00
Quote Anchor link
Gebruik SUBSTRING (zie Mysql Manual)
Gewijzigd op 02/04/2006 12:11:00 door
 
Ton

Ton

02/04/2006 13:26:00
Quote Anchor link
Dank je hier kwam ik een stuk verder mee, Ik heb de query nu aangepast en krijg een nieuw veld met de tijd.

$query = "SELECT ritID, Datum, TIME(Datum), Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant, Notitie FROM ritten

Where date(Datum) = CURdate()";

Ik had echter begrepen dat je ook nog aan de query kon doorgeven dat je alleen de uren en minuten wil. Ik heb hier juist naar lopen zoeken maar als ik van TIME(Datum, '%h:%i') of TIME(Datum, %h-%i) maak gaat het fout.

Daar zit dan dus ook mijn grtote struikelblok waardoor ik niet krijg wat ik wil.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

02/04/2006 13:29:00
Quote Anchor link
kijk hier eens dat is wat jij zoekt denk ik
http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/date-and-time-functions.html
 
Ton

Ton

02/04/2006 13:59:00
Quote Anchor link
Die heb ik dus al een keer of 8 opnieuw gelezen, als ik echter doe

$query = "SELECT ritID, Datum, DATE_FORMAT('Datum', '%h:%i'), Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant,

Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";

dan geeft :
$Tijd = mysql_result($result, $i, "DATE_FORMAT('Datum', '%h:%i') ");

me een leeg resultaat terwijl de rest van de row er wel staat.
 
Frank -

Frank -

02/04/2006 14:40:00
Quote Anchor link
En waarom doe je niets aan foutafhandeling? Er is nooit enige reden om aan te nemen dat een query lukt, er zijn te veel dingen die fout kunnen gaan om zonder foutafhandeling te werken.

Dus altijd controleren of een query is gelukt voordat je verder gaat met de rest van je script.
 
Ton

Ton

02/04/2006 15:18:00
Quote Anchor link
Sorry je zal dit wel goed bedoelen maar hier kan ik dus niks mee, Ik kan niet verder gegaan met het script omdat ik de uitvoer van die query niet krijg zoals ik wil. Zodra ik eenmaal de outvoer heb zoals ik wil ga ik wel een error check inbouwen.

Met TIME krijg ik namelijk wel output maar met DATE_FORMAT niet.

Heel aardig dat ik verwezen wordt naar de documentatie maar ik kan nou niet zeggen dat ik er echt wijzer van wordt, daar was ik al een uur of 24 mee bezig.
 
Willem vp

Willem vp

02/04/2006 15:50:00
Quote Anchor link
Begin eerst eens met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$result
= mysql_query($query) or trigger_error(mysql_error());
?>

om eventuele foutmeldingen te tonen.

Verder adviseer ik je je query te veranderen in:

$query = "SELECT ritID, Datum, DATE_FORMAT('Datum', '%h:%i') AS tijd, Bedrijf, Klant, Start, Eind, Bedrag, Contant,
Notitie FROM ritten Where date(Datum) = CURdate()";

Je kent dan een alias 'tijd' toe aan de waarde die DATE_FORMAT genereert, zodat je die later gemakkelijk kunt aanspreken:

$Tijd = mysql_result($result, $i, "tijd");

Ik durf namelijk niet met zekerheid te zeggen dat de manier waarop jij de tijd ophaalde ook echt werkt.
Gewijzigd op 02/04/2006 15:51:00 door Willem vp
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.