Twitter API toegang

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

M B

M B

27/08/2013 16:05:05
Quote Anchor link
Hallo,

Ik ben bezig met de Twitter api om tweets te verturen en de tijdlijn uitlezen, dat is mij al gelukt.
Maar hoe krijg ik het voor elkaar als iemand nog niet geautoriseerd zich kan aanmelden bij Twitter zodat ik tweets op de tijdlijn van die persoon kan plaatsen en de tijdlijn uitlezen?

De volgende code heb ik om de tijdlijn uit lezen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
require_once('twitteroauth/twitteroauth.php');
require_once('config.php');

$connection = new TwitterOAuth(CONSUMER_KEY, CONSUMER_SECRET, '$code1', '$code2');

$tweets = $connection->get('statuses/user_timeline', array('screen_name' => '$twitternaam'));
?>


<!DOCTYPE html>
<html lang="en">
  <head>
  <meta charset="utf-8">
  </head>
  <body>

<?php
foreach($tweets as $tweet) {
    echo $tweet->text.'<br />';
}

?>

</body>
</html>
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 21:53:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

27/08/2013 18:49:59
Quote Anchor link
Ik denk dat je wel wat aan deze uitleg hebt:
http://www.inventis.be/blog/social-media/twitter-oauth-hoe-begin-je-ermee/316/

Gebruik dan wel de recente versie van TwitterOAuth.
Gewijzigd op 27/08/2013 18:51:17 door - Ariën -
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.