Twitter scripts API / # @ eruit halen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

17/11/2013 22:50:09
Quote Anchor link
Ik heb dit gebruikt: https://github.com/abraham/twitteroauth

En twitter.php erbij gemaakt. (zie code onderin)
Het werkt. :)

Mijn volgende punt was, wat ik eerst ook bij oude scripts had.

Wanneer ik iets tweet met # en @(iemand antwoorden) eruit wil halen. (niet vertonen)

Dit krijg ik niet voor elkaar. Ik dacht RT nu wel eruit is dat is enige wat nog voor elkaar kreeg.

Iemand mij kan helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
<?
require_once("twitteroauth/twitteroauth.php"); //Path to twitteroauth library
 
$twitteruser = "cooltennis";
$notweets = 5;
$consumerkey = "***";
$consumersecret = "*";
$accesstoken = "*";
$accesstokensecret = "*";
 
function
getConnectionWithAccessToken($cons_key, $cons_secret, $oauth_token, $oauth_token_secret) {
  $connection = new TwitterOAuth($cons_key, $cons_secret, $oauth_token, $oauth_token_secret);
  return $connection;
}

 
$connection = getConnectionWithAccessToken($consumerkey, $consumersecret, $accesstoken, $accesstokensecret);
 
$data = $connection->get("https://api.twitter.com/1.1/statuses/user_timeline.json?include_rts=false&screen_name=".$twitteruser."&count=".$notweets);
foreach ($data as $tweet) {
 echo '<div class="tweet">
                                    <div class="content">'
;
  echo $tweet->text .'</div><div class="bottom">' . date("d-m-Y \- G:i",strtotime($tweet->created_at)) . '<HR STYLE="width: 100%; height: 1px; color: #000000; background-color: #000000; border: solid #000000 0px;"></div></div>';
}


?>

Edit:
Code-tags geplaatst i.p.v. quote-tags, en je Twitter-key's verwijderd.
Hiermee kan je iemand anders mogelijk geautomatiseerd toegang geven tot je Twitter-account. Let hier in het vervolg mee op....
Gewijzigd op 17/11/2013 22:53:34 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 08:20:35
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

18/11/2013 07:05:53
Quote Anchor link
Misschien kan je een country uitvoeren op entities->mentions en entities->hashtags. Als dat meer dan 0 is, moet je ze er dus uitfilteren. Zie ook de voorbeeld response op https://dev.twitter.com/docs/api/1.1/get/statuses/user_timeline
 
Anja van Steenbrugge

Anja van Steenbrugge

28/11/2013 16:57:37
Quote Anchor link
Iemand heeft meegeholpen het is zo uitgekomen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
// beginnen met tellen
 $num=1;

foreach ($data as $tweet) {
 
     // geen tweets tonen die beginnen met @, # of RT en deze ook niet meetellen in het totaal aantal te tonen tweets
    if (substr($tweet->text,0,1) != '@' && stristr($tweet->text, '#') == FALSE && substr($tweet->text,0,2) != 'RT' && $num <= $aantaltweets) {
        echo '<div class="tweet">
                                           <div class="content">';
        echo preg_replace('/((www|http:\/\/)[^ ]+)/', '<a href="\1"target="_blank">\1</a>', $tweet->text) .'</div><div class="bottom">' . date("d-m-Y \- G:i",strtotime($tweet->created_at)) . '<HR STYLE="width: 100%; height: 1px; color: #000000; background-color: #000000; border: solid #000000 0px;"></div></div>';

        // optellen met 1
        $num++;
    }
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.