txt bestand in php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ton schoonhoven

ton schoonhoven

05/11/2011 22:48:47
Quote Anchor link
Hallo,

Ik zou heel graag dit (geuploade) txt bestand in een php scriptje willen zien verschijnen, het bestaat uit deze regels:

~505=7=26=5=6=8=25=0=0=5=40
~506=4=7=0=5610=3=0=0=0=9=24
~507=1=1=0=4=44=0=0=0=5=6

en alle getallen na de ~ en de = tekens in een window zonder de tekens
in vb gebruik ik de split functie maar in PHP heb ik geen idee.

Elke vorm van hulp is welkom, bij voorbaat dank.

Gr Ton
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 06:24:45
 
Php knipper

php knipper

05/11/2011 22:54:15
Quote Anchor link
ik snap het niet echt ( geef de url van dat bestand eens en verklaar wat je precies wil doen )

groeten christophe
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

05/11/2011 22:58:27
Quote Anchor link
Kijk eens naar de volgende functies.
Als je er niet uitkomt horen wij dat graag. Eerst proberen ;)

explode
file_get_contents
 
Ton schoonhoven

ton schoonhoven

05/11/2011 23:02:13
Quote Anchor link
De 3 regels worden om de 5 seconden als txt bestand geupload naar een website, een php scriptje leest / haalt dat bestandje op en projecteerd dit op de site in een tabel ( zonder de ~ en = tekens)
 
- SanThe -

- SanThe -

05/11/2011 23:14:59
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$file
= file('....');
foreach($file as $regel)
{

    echo str_replace(array('~', '='), ' ', $regel) . '<br />';
}

?>
 
Ton schoonhoven

ton schoonhoven

05/11/2011 23:34:00
Quote Anchor link
super bedankt, werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.