UBB code op forum

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

26/02/2004 22:03:00
Quote Anchor link
Het zal wel aan mij liggen, maar wat ik eigenlijk het meeste mis op het forum is de volgende UBB code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
...


Je ziet namelijk steeds dat er wat html wordt gepost of dat mensen (ik :D) iets willen maken dat een fixed-font heeft...

Dus dan als je
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
doet dat je in Courier gaat schrijven ofzo... :D

Njah.. Cheers!

Elwin
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 01:03:25
 
Rick

Rick

26/02/2004 23:04:00
Quote Anchor link
ja en een tag als naam zou ook handig zijn, maar die heb ik al gemaild naar de admin :)
 
Mitch X

Mitch X

27/02/2004 00:08:00
Quote Anchor link
Als je je link gewoon tussen en [ /url ] zet werkt het ook hoor :)
Gewijzigd op 27/02/2004 00:09:00 door Mitch X
 
Rick

Rick

27/02/2004 10:05:00
Quote Anchor link
klopt maar dat is niet wat ik bedoel

als je een hele lange link hebt is het prettig om die korter te maken
zoals dit
<a href="hierdeUberlangelink.x">hier een om schrijving

en zoiets zou je dan moeten aanroepen met de omschrijving [ /url]

en waarom moeten we eigenlijk om standaard links zetten?
das toch gewoon nutteloos, zet er iets als dit in
$input=preg_replace('#([\n ])www\.([a-z0-9\-]+)\.([a-z0-9\-.\~]+)((?:/[a-z0-9\-\.,\?!%\*_\#:;~\\&$@\/=\+]*)?)#i','\\1<a href="http://www.\\2.\\3\\4/" target="_blank">www.\\2.\\3\\4</a>',$input);
en je bent klaar (deze maak ik nu net dus ik weet niet zeker of ie werkt)
Gewijzigd op 27/02/2004 10:07:00 door Rick
 
Mitch X

Mitch X

03/03/2004 22:25:00
Quote Anchor link
Ik wil toch nog even op deze reageren!
Dit lijkt mij een zeer goed idee :)
Als ik namelijk deze link plaats:
(http://www.woordenboek.nl/opzoeken/woordenboek/?zoekwoord=onnozel
wordt gelijk door die lange link de tabel giga uitgerekt en is de opmaak niet mooi meer :(

Dus Bassie -> goed idee voor forum :)
Gewijzigd op 03/03/2004 22:26:00 door Mitch X
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.