ubb hacks

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Senior Cobol Applicati

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 7 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Functieomschrijving: In de applicatie ETM zijn nu de inningsvoorzieningen voor ongeveer 25 aangifte- en aanslagmiddelen opgenomen. ETM is een extern aangeschafte service en het huidige contract met leverancier Oracle loopt af op 31-12-2022. Het programma uitfaseren ETM heeft als doel om vervanging te realiseren waarmee alle nu in gebruik zijnde ETM ondersteuning wordt overgenomen in nieuwe Inningsvoorzieningen om de continuïteit van de inningsprocessen te waarborgen. Eén van de inningsvoorzieningen die voor het einde van 31-12-2022

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Grizz

Grizz

23/01/2006 18:32:00
Quote Anchor link
Javascript injection. weet iemand toevallig hoe je dat tegen gaat ?
ik geef een voorbeeld. ik heb een img tag Afbeelding
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 10:16:24
 
Han eev

Han eev

23/01/2006 18:54:00
Quote Anchor link
Je moet zorgen dat ze geen JS kunnen invullen
Je kan hier wel wat ubb scripts vinden die er tegen kunnen
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 19:20:00
Quote Anchor link
dat heb ik al... ik geef een voorbeeld.

www.mijnsite.nl/schijfcookie.php

dit stop ik tussen de img tags...
word dus uitgevoerd binnen mijn site..

wat is duz mijn vraag ? is het mogelijk om mijn sessies binnen mijn site te houden zodat mensen niet via een cookie sessies kunnen stelen ?
 
Jelmer -

Jelmer -

23/01/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Ervoor zorgen dat er gewoon geen " of ' in de url kunnen staan. Zodra dat wel gebeurt, niet parsen.
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 19:43:00
Quote Anchor link
al gedaan... maar moet dat in de url staan om een cookie weg te schrijven ?

ik probeer het nog een keer uit te leggen..

als je een image op bijv een forum plaatst..
dan word er data van een andere server op die van jouw uitgevoerd... als ik een url.. tussen de image tags zet met een link naar een pagina wat de sessies van jouwn site steelt en in zijn database opslaat.. dan word dat ook uitgevoerd...

is er iets wat dat tegen kan gaan ?
 
Robert Deiman

Robert Deiman

23/01/2006 19:46:00
Quote Anchor link
Controleer dan in dit geval of de extensie wel mag. Dat bijvoorbeeld een .jpg of .gif of .png of noem zelf maar wat extensies voor afbeeldingen.
Wanneer het een .php of iets is, moet die het weigeren, of er zelf .jpg achter zetten.. (dan krijg je een kruisje dat de afbeelding niet bestaat)
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 20:04:00
Quote Anchor link
heb ik al aan gedacht...
open eens een image met kladblok.. je zult allemaal vreemde tekens zien..

kun je van alles in zetten...
je kunt ook een html document renamen naar .jpeg
script wword dan nog steeds uitgevoerd.
 
Hipska BE

Hipska BE

23/01/2006 20:09:00
Quote Anchor link
image_exist("url"); kan je hier iets mee?
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 20:13:00
Quote Anchor link
nee kun je nog steeds "bad urls" zoals ik ze maar even noem invoegen...

ik had al iets met fopen(); gedaan..
en dan de methode van Robert..
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 20:42:00
Quote Anchor link
der moet toch een manier zijn om te kijken als een image wel echt een image is.. en niet some sort of hack....
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 20:43:00
Quote Anchor link
is er anders geen manier om een sessie binnen je site te houden.. zodat een remote site geen content van de sessies kan stelen ?
 

23/01/2006 21:48:00
Quote Anchor link
niemand die een idee heeft ?
 
Grizz

Grizz

23/01/2006 23:39:00
Quote Anchor link
oke andere vraag... weet iemand hoe je mysql injecties uit moet voeren ?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/01/2006 23:47:00
Quote Anchor link
Met Google zijn veel voorbeelden met uitleg te vinden.
 
Kalle P

Kalle P

23/01/2006 23:49:00
Quote Anchor link
google is je vriend.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/01/2006 23:56:00
Quote Anchor link
Voorbeeld van MySQL injection:

SELECT password
FROM table
WHERE field = '$password';

Hier bij ga je er vanuit dat iemand een password invult. Maar stel nu dat diegene dit als password invult:

'blabla' OR 'iets'='iets'

dan wordt je query:

SELECT password
FROM table
WHERE field = 'blabla' OR 'iets'='iets'

Via de waarde uit het formulier wordt er een OR aan je query toegevoegd met een voorwaarde die altijd true is ('iets' = 'iets')
 
Grizz

Grizz

24/01/2006 00:00:00
Quote Anchor link
dat voer je gewoon in in een textfield ?
 
Grizz

Grizz

24/01/2006 00:00:00
Quote Anchor link
want ik ben nieusgierig als ik op mn eigen site mysql injection uit kan voeren...
 
- SanThe -

- SanThe -

24/01/2006 00:06:00
Quote Anchor link
En als je het een beetje door krijgt dan kan je ook nog gaan kijken bij E-mail Injection. Want dat bestaat ook nog.
 

24/01/2006 08:00:00
Quote Anchor link
Alleen dát schijnt een stuk moeilijker tegen te houden zijn...
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

24/01/2006 09:45:00
Quote Anchor link
Klopt, maar het wordt wel steeds actueler. Een site van een van mijn klanten heeft er al last van, dus het wordt echt tijd om een goede manier te ontdekken.

De ellende met e-mail injection is dat het geen tekortkoming van PHP is, maar van SMTP en MIME.
Zie deze pagina voor meer uitleg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.