uit welke tabel in de db?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Renske

Renske

31/03/2006 09:03:00
Quote Anchor link
Ik wil uit meerder tabellen in de database een random rij selecteren. Dat gaat goed, ik doe dat als volgt.

$result = mysql_query("select * from groep_systemen_tabel1, groep_systemen_tabel2, groep_systemen_tabel3 ORDER BY RAND() LIMIT 0,1") or die ("Could not read data because ".mysql_error());

Maar nu wil ik ook weten uit welke tabel hij daadwerkelijk het record haalt. Weet iemand OF dat kan en zo ja: hoe?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 03:22:14
 

31/03/2006 09:53:00
Quote Anchor link
Neem een veld tabeltype op.

Op deze manier kan ook de tabellen combineren tot één tabel
Gewijzigd op 31/03/2006 09:54:00 door
 
Renske

Renske

31/03/2006 12:38:00
Quote Anchor link
Er is geen andere optie? Left joinen lukt me ook wel met de id's van de records, daar is het namelijk niet voor.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.