uitdaging met preg_match_all

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim Kusters

Tim Kusters

05/03/2012 14:03:08
Quote Anchor link
Hoi allemaal,

Ik probeer met preg_match uit een tekst de regels te splitsen.

Dat doe ik nu moet de volgende syntax:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
preg_match_all('~.*?[\n]~', $content, $paragraphs);
?>


Dit werkt in principe prima, alleen wordt de laatste zin niet meegenomen omdat daar geen \n in voorkomt.

Hoe kan ik de laatste zin ook mee laten sturen?

Groeten,
Tim
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 20:03:00
 
Reshad F

Reshad F

05/03/2012 14:05:56
Quote Anchor link
bij de laatste zin ook een /n neerzetten? dan heb je gewoon een extra witregel maar dat zou niet uit moeten maken toch?
 
Tim Kusters

Tim Kusters

05/03/2012 14:15:24
Quote Anchor link
Soms is de oplossing zo simpel, dat je er niet zelf opkomt. Thanks!
 
Reshad F

Reshad F

05/03/2012 14:24:30
Quote Anchor link
graag gedaan :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.