uitgebreid mailbericht

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Software Developer PHP

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Voor een opdrachtgever in de regio van Geldrop ben ik op zoek naar een Software Developer PHP. Jij krijgt een rol met veel verantwoordelijkheid in een groeiende organisatie. In deze functie werkt je voornamelijk remote en op een vast moment kom je met het team samen, om samen te werken en nieuwe doelen te bepalen. Wat ga je doen? Je wordt verantwoordelijk voor de interne applicatie; Je zorgt voor de doorontwikkeling van de applicatie: zowel back-end, front-end; De basis van het werk betreft front-end technieken; Periodiek bepaal je samen met

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »
Jannickv

jannickv

29/08/2008 17:42:00
Quote Anchor link
hallo,

sorry dat ik jullie alweer lastig val... maar dit is waarschijnlijk de laatste keer, de site is bijna af ;)

ik zou graag een tabel in een mail versturen
alles is klaar behalve het bericht zelf.

dit zou erin moetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<table border="0">
<?php
$bestellingsnummer
= $_SESSION['bestellingid'];
$sql = "SELECT * FROM bestel WHERE `id` = '$bestellingsnummer'";
$result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
?>

<tr>
    <td width="70 px"><strong><u>merk</u></strong></td>
    <td width="275 px"><strong><u>product</u></strong></td>
    <td width="100 px"><strong><u>aantal dozen</u></strong></td>
    <td width="130 px"><strong><u>aantal losse stuks</u></strong></td>
    <td width="100 px"><strong><u>totaal aantal</u></strong></td>
    <td width="70 px"><strong><u>prijs</u></strong></td>
    <hr />
</tr>
<?  
while($row=mysql_fetch_array($result)){
    extract ($row);
    $stuksindozen = ($dozen * $aantal);
    $totaal = ($stuksindozen + $stuks);
    $stukprijsdoos = ($prijs / 100 * 90);
    $prijsdozen = ($stuksindozen * $stukprijsdoos);
    $prijsstuks = ($stuks * $prijs);
    $prijs = ($prijsdozen + $prijsstuks);
    echo '
      <tr>
    <td>'
.$merk.'</td>
    <td>'
.$product.'</td>
    <td>'
.$dozen.'</td>
    <td>'
.$stuks.'</td>
    <td>'
.$totaal.'</td>
    <td>€ '
.$totprijs.'</td>
  </tr>'
;
}

$sql = mysql_query("SELECT SUM(totprijs) AS totaal FROM bestel WHERE id = '$bestellingsnummer' ");
$sql = mysql_fetch_assoc($sql); ?>

<tr>
    <td></td>
    <td></td>
    <td></td>
    <td></td>
    <td><strong>totale prijs</strong></td>
    <td><u> <? echo $sql['totaal']; ?></u></td>
</tr>
</table>

is dit mogelijk? zoja hoe?
ik heb geen idee hoe ik die 'while' in de mail krijg...

thanx
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jannickv
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 08:33:43
 
Eddy E

Eddy E

29/08/2008 17:54:00
Quote Anchor link
ipv een echo stop je alles in een $variable.
En die $variable stop je in je mail:

Dus dit moet weg:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo 'blablabla'; ?>


En dat moet dit worden

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php $tabel = 'blablabla';
// in mail:
$message = "Dit is begin... met tabel: ".$tabel."... en einde bericht";
?>
 
Jannickv

jannickv

29/08/2008 17:58:00
Quote Anchor link
stel:

ik doe dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?  
while($row=mysql_fetch_array($result)){
    extract ($row);
    $stuksindozen = ($dozen * $aantal);
    $totaal = ($stuksindozen + $stuks);
    $stukprijsdoos = ($prijs / 100 * 90);
    $prijsdozen = ($stuksindozen * $stukprijsdoos);
    $prijsstuks = ($stuks * $prijs);
    $prijs = ($prijsdozen + $prijsstuks);
    $tabel = '
      <tr>
    <td>'
.$merk.'</td>
    <td>'
.$product.'</td>
    <td>'
.$dozen.'</td>
    <td>'
.$stuks.'</td>
    <td>'
.$totaal.'</td>
    <td>€ '
.$totprijs.'</td>
  </tr>'
;
}[
/code]

dan krijg ik toch niet alle rijen maar enkel de laatste?
 
Jannickv

jannickv

29/08/2008 20:35:00
Quote Anchor link
opgelost door mezelf :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?
$bericht
= "
    <html>
    <body>
    Beste,<br>
    <br>
    er is een nieuwe bestelling geplaatst op naam van '"
.$_SESSION['klant']."'. <br><br>
    <table border='0'>
    <tr>
        <td width='90 px'><strong><u>merk</u></strong></td>
        <td width='275 px'><strong><u>product</u></strong></td>
        <td width='100 px'><strong><u>aantal dozen</u></strong></td>
        <td width='130 px'><strong><u>aantal losse stuks</u></strong></td>
        <td width='100 px'><strong><u>totaal aantal</u></strong></td>
        <td width='70 px'><strong><u>prijs</u></strong></td>
    </tr>"
;
    $bestellingsnummer = $_SESSION['bestellingid'];
    $sql = "SELECT * FROM bestel WHERE `id` = '$bestellingsnummer'";
    $result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    while($row=mysql_fetch_array($result)){
        extract ($row);
        $stuksindozen = ($dozen * $aantal);
        $totaal = ($stuksindozen + $stuks);
        $stukprijsdoos = ($prijs / 100 * 90);
        $prijsdozen = ($stuksindozen * $stukprijsdoos);
        $prijsstuks = ($stuks * $prijs);
        $prijs = ($prijsdozen + $prijsstuks);
        $bericht .= '
        <tr>
            <td>'
.$merk.'</td>
            <td>'
.$product.'</td>
            <td>'
.$dozen.'</td>
            <td>'
.$stuks.'</td>
            <td>'
.$totaal.'</td>
            <td>€ '
.$totprijs.'</td>
          </tr>'
;
    }

    $bericht .= "
    </table>
    </body>
    </html>
    "
;
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.