Uitlezen als Windows Verkenner

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/10/2006 14:37:00
Quote Anchor link
Beste,

Ik ben niet zo goed in PHPen (designen is meer mijn ding). Maar nu zoek ik een script dat een directory bijv www.toxtv.nl/map/ uitleest zoals windows verkenner dat doet. Dus ook met alle submappen erin en de bestanden.
Ik weet dat het bestaat, maar heb het niet kunnen vinden. Er mag geen wachtwoordbeveiliging op zitten. Het moet voor iedereen toegankelijk zijn.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dhr. Zwartjes
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:47:44
 
Robert Deiman

Robert Deiman

24/10/2006 14:40:00
Quote Anchor link
KLIK

Daar zit wel wat tussen
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/10/2006 14:48:00
Quote Anchor link
Er zitten inderdaad scripts tussen die de directory uitlezen, maar niet in de look van Windows Verkenner.
 
M Ypma

M Ypma

24/10/2006 16:14:00
Quote Anchor link
daar ben jij de designer voor toch?
 
- SanThe -

- SanThe -

24/10/2006 16:22:00
Quote Anchor link
michel schreef op 24.10.2006 16:14:
daar ben jij de designer voor toch?

Scherp. ;-)
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/10/2006 16:26:00
Quote Anchor link
De plaatjes lukken me wel, alleen het erin zetten en het aanklikbaar maken ervan lukt niet. Dat is programmeer werk.
 
M Ypma

M Ypma

24/10/2006 16:34:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 24.10.2006 16:22:
Scherp. ;-)

en dat terwijl ik me hier halfdood/ziek op me stage bevind
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/10/2006 16:37:00
Quote Anchor link
Niet alleen de graphics bepalen de vormgeving. Ook de plaatsing en de structuur van het script.
 
M Ypma

M Ypma

24/10/2006 16:43:00
Quote Anchor link
helemaal mee eens Zwartjes,
Maar wanneer je een script neemt en deze even doorkijkt hoe het inelkaar steekt, kun je zelf met een beetje proberen en testen de indelingen wijzigen...
als ik aan windows verkenner denk denk ik aan:
een lijst met bestanden en mappen...een file icoon, een map icoon...en de namen erachter/bestandsgrootte/aanmaak datum...
de meeste directory lezers bevatten deze variabelen al. dus is het toch het meest css werk
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/10/2006 16:47:00
Quote Anchor link
Ik heb tot nu toe nog niets kunnen vinden, waarbij je de map uit kunt klappen, waar dan de submappen onder komen te staan, die je weer uit kunt klappen waar weer de bestanden onder komen te staan etc... Dat is dus het probleem... Ik zie nergens zo'n script.
 
Arend a

Arend a

24/10/2006 16:56:00
Quote Anchor link
http://www.destroydrop.com/javascripts/tree/

Misschien heb je hier iets aan, om zo'n tree te kunnen maken. Je moet nog wel met php de waarden doorspelen en in javascript zetten.
 
Dhr. Zwartjes

Dhr. Zwartjes

24/10/2006 17:00:00
Quote Anchor link
Ziet er in iedergeval perfect uit. Maar hoe zorg ik ervoor dat de mappen en bestanden automatisch worden weergegeven, en dat ik dus niet elk bestand handmatig moet toevoegen door d.add(4,0,'Node 3','example01.html'); neer te zetten?

Het liefst zie ik het zo voor me:
Alleen de mappen en de files met de extensie .swf zijn te zien. Als je een bestand aanklikt, wordt ie geopend in een venster met de target=Frame

Bij voorbaat dank.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Dhr. Zwartjes
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.