uitlezen zwemtijden uit een tabel

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cowabunga

Cowabunga

27/12/2005 15:08:00
Quote Anchor link
Ik heb een MySql database gemaakt met zwemtijden.
Ik maak gebruik van o.a. de volgende velden:
ID
Datum
Plaats
Bad (naam)
Badlengte (25m of 50m)
Wedstrijd (2 kamp 3 kamp etc)
Afstand 25m vrij 50m vrij 100m vrij etc etc etc
Tijd

Het lukt me wel om de snelste of alle tijden via een php-script op m'n website te krijgen.

Eigenlijk wil ik on-line (of via een standaard script) een keuze kunnen maken zoals:
- welke periode
- welke zwemslag of alle slagen
- keuze 25m of 50m bad etc.

wie kan mij verder helpen??
voorbeeld: www.scheppies.nl/uitslagen.php
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:02:10
 
- SanThe -

- SanThe -

27/12/2005 15:14:00
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

27/12/2005 15:15:00
Quote Anchor link
Je maakt een formuliertje, waarschijnlijk met een dropdowntje (gegevens voor die dropdown kan je zo uit de database trekken).

Vervolgens word het iets als :

if(isset($_POST['submit']))
{
ophalen selectie uit de dropdown
query
}

De query zal je wat tijd aan moeten besteden. Word waarschijnlijk iets als select * from tabel where Datum BETWEEN '1969-01-01' AND '1974-01-01' AND afstand = blabla
 
Cowabunga

Cowabunga

27/12/2005 15:20:00
 
Jorrit

Jorrit

25/05/2007 23:22:00
Quote Anchor link
kan je dit script ook op deze site zetten ik ben namelijk opzoek naar z'n script alleen dan om schaats uitslagen te verwerken.


alvast bedankt

SupeS
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.