uitloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 19:32:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een site waar mensen kunnen inloggen. Op deze site kun je ook zien hoeveel mensen er ingelogt zijn.

Er wordt, zodra iemand inlogt, in een database een 0 word veranderd in 1 en weer in 0 zodra iemand uitlogt.

het is dus makkelijk te tellen hierdoor hoeveel mensen er online zijn.

alleen er zijn enkele gebruikers die het vertikken om uit te loggen. hierdoor blijft de 1 staan en krijg je geen goed beeld van wie er nou online is.

weet iemand een idee om dit op te lossen.

p.s. ik werk met sessions en er word om de 40 sec een pagina gerefresht.
Gewijzigd op 11/06/2004 19:33:00 door Arnoldxp
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 01:14:57
 
Arend a

Arend a

11/06/2004 19:44:00
Quote Anchor link
Bij elke keer dat er iemand een request doet en dus een sessie gechecked wordt op of de user ingelogd is, doe ik een UPDATE request: dat inlog veld is bij mij een TIJD/DATUM in plaats van een 1 een 0. hierdoor kijk je alleen hoeveel mense er over de afgelopen 10 minuten op de site zijn geweest.
 
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 20:27:00
Quote Anchor link
dit heb ik OOK maar dit is niet waterdicht. ik dacht, misschien heeft iemand een andere oplossing?
 
Arend a

Arend a

11/06/2004 20:30:00
Quote Anchor link
Waarom is dit niet waterdicht?
 
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 20:39:00
Quote Anchor link
als iemand 10 min niet actief is geweest, betekend dat niet dat hij/zij offline is. en als ik dit verleng. dan is nog mijn probleem niet op gelost van zien wie er online is.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

11/06/2004 20:43:00
Quote Anchor link
Misschien kan je bij het afsluiten een script activeren ofzo...

met onunload....
 
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 23:19:00
Quote Anchor link
als je dan een adres intypt kom je eerst weer terug op de site, dit is zeer iritant voor de bezoeker.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

12/06/2004 00:25:00
Quote Anchor link
Huh? hoeft toch niet??

Bijv. dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
function logoff()
{

mysql_query("UPDATE users SET online = 'no' WHERE id = '".$toevoeger_id."'") or die('Error: '. mysql_error());
}

?>

<body onunload=logoff()>

ofzo
 
Arend a

Arend a

12/06/2004 02:21:00
Quote Anchor link
Het is per definitie niet waterdicht. Je zult ergens een keer moeten definieren of iemand online is of niet. Mijnd efinitie is dat wanneer iemand 10 minuten of een kwartier niet meer de site bekeken heeft deze niet online meer is. HTTP werkt gewoon zo. Ik vind het prima werken, anders zul je meer naar p2p achtige systemen moeten, maar dat is met php slecht te realiseren.

Bij mij werkt het ook tweezijdig: en bij gebruikersprofiel als "Laatst online" en om te checken hoeveel mensen er momenteel online zijn (=over de afgelopen 10 minuten requests hebben gedaan).

Jouw waterdichte oplossingen wordt gewoon simpelweg niet gedragen door het http protocol.
 
Arnoldxp

arnoldxp

13/06/2004 19:58:00
Quote Anchor link
Das jammer, maar iig bedankt allemaal voor de moeite!!
 

13/06/2004 20:41:00
Quote Anchor link
Ik heb wel een uitlog systeempje alleen dan moet je ook met frames werken en als je de site weg klikt komt er een popup zodat je word uitgelogt..
 
Arnoldxp

arnoldxp

13/06/2004 20:44:00
Quote Anchor link
top ja dat zoek ik. ik werk met frames nl.
 

13/06/2004 20:50:00
Quote Anchor link
Ja maar hij is niet helemaal waterdicht
 
Mitch X

Mitch X

13/06/2004 20:53:00
Quote Anchor link
1. met frames werken is nixs goeds, gebruik liever divs en/of tabellen.
2. als ik een popup krijg bij het verlaten van de site kom ik niet meer terug. Vreselijk irri dat onUnload="popup()" gedoe!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

13/06/2004 20:55:00
Quote Anchor link
Wat als iemand nou een pop-up blocker gebruikt?

Elwin
 
Arnoldxp

arnoldxp

13/06/2004 20:56:00
Quote Anchor link
ja dat is waar
 
Mitch X

Mitch X

13/06/2004 20:56:00
Quote Anchor link
Ook dat :)
 

13/06/2004 20:57:00
Quote Anchor link
daarom zei ik ook dat ie niet helemaal water dicht is
 
Arend a

Arend a

14/06/2004 10:28:00
Quote Anchor link
Dat is nog veel brakker. Mijn systeem gaat er ten minste nog vanuit dat iemand online is zolang hij nog surfed op de site. Deze gaat er vanuit dat iemand online is tot iemand uitlogt.
 
Bram Z

Bram Z

14/06/2004 11:40:00
Quote Anchor link
Je moet gewoon een soort script inbouwen in je site:
Dat script moet zorgen dat de pagina elke 5 minuten word verniewd en dus je teller weer op 5 minuten zet ->
Dan een script dat alle queries op 0 zet waar de tijd hoger is dan 5 minuten.
Dit script include je ook bij je bezoekers.
Trouwens er is hier al een script over gepost ->
http://www.phphulp.nl/php/scripts.php?cat=7&id=48[/url
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.