uitloggen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior Low-code ontwikkelaar gezocht omgeving Arnh

Bedrijfsomschrijving Wij zijn een dynamisch IT-bedrijf dat zich richt op het stroomlijnen van bedrijfsprocessen en het creëren van ondersteunende applicaties. Onze kracht ligt in het combineren van zakelijk inzicht met IT-expertise via gestroomlijnde procesontwerpen en wendbare applicatieontwikkeling met behulp van Low-code technologieën. Als jonge professional krijg je de kans om samen te werken met een team van 15 deskundige collega's, verspreid over nationale en internationale locaties. We bieden je een leerzame omgeving waar je je vaardigheden kunt ontwikkelen en groeien in je rol als Low-code ontwikkelaar. Word jij onze nieuwe Junior Low-code Ontwikkelaar (OutSystems)? Versterk ons team en draag bij

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking op de afdeling Software Development! Als Fullstack react.js developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Onderdelen van jouw functie: Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 19:32:00
Quote Anchor link
Ik ben momenteel bezig met een site waar mensen kunnen inloggen. Op deze site kun je ook zien hoeveel mensen er ingelogt zijn.

Er wordt, zodra iemand inlogt, in een database een 0 word veranderd in 1 en weer in 0 zodra iemand uitlogt.

het is dus makkelijk te tellen hierdoor hoeveel mensen er online zijn.

alleen er zijn enkele gebruikers die het vertikken om uit te loggen. hierdoor blijft de 1 staan en krijg je geen goed beeld van wie er nou online is.

weet iemand een idee om dit op te lossen.

p.s. ik werk met sessions en er word om de 40 sec een pagina gerefresht.
Gewijzigd op 11/06/2004 19:33:00 door Arnoldxp
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 21:32:53
 
Arend a

Arend a

11/06/2004 19:44:00
Quote Anchor link
Bij elke keer dat er iemand een request doet en dus een sessie gechecked wordt op of de user ingelogd is, doe ik een UPDATE request: dat inlog veld is bij mij een TIJD/DATUM in plaats van een 1 een 0. hierdoor kijk je alleen hoeveel mense er over de afgelopen 10 minuten op de site zijn geweest.
 
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 20:27:00
Quote Anchor link
dit heb ik OOK maar dit is niet waterdicht. ik dacht, misschien heeft iemand een andere oplossing?
 
Arend a

Arend a

11/06/2004 20:30:00
Quote Anchor link
Waarom is dit niet waterdicht?
 
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 20:39:00
Quote Anchor link
als iemand 10 min niet actief is geweest, betekend dat niet dat hij/zij offline is. en als ik dit verleng. dan is nog mijn probleem niet op gelost van zien wie er online is.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

11/06/2004 20:43:00
Quote Anchor link
Misschien kan je bij het afsluiten een script activeren ofzo...

met onunload....
 
Arnoldxp

arnoldxp

11/06/2004 23:19:00
Quote Anchor link
als je dan een adres intypt kom je eerst weer terug op de site, dit is zeer iritant voor de bezoeker.
 
Bart Waarom verplicht

Bart Waarom verplicht

12/06/2004 00:25:00
Quote Anchor link
Huh? hoeft toch niet??

Bijv. dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
function logoff()
{

mysql_query("UPDATE users SET online = 'no' WHERE id = '".$toevoeger_id."'") or die('Error: '. mysql_error());
}

?>

<body onunload=logoff()>

ofzo
 
Arend a

Arend a

12/06/2004 02:21:00
Quote Anchor link
Het is per definitie niet waterdicht. Je zult ergens een keer moeten definieren of iemand online is of niet. Mijnd efinitie is dat wanneer iemand 10 minuten of een kwartier niet meer de site bekeken heeft deze niet online meer is. HTTP werkt gewoon zo. Ik vind het prima werken, anders zul je meer naar p2p achtige systemen moeten, maar dat is met php slecht te realiseren.

Bij mij werkt het ook tweezijdig: en bij gebruikersprofiel als "Laatst online" en om te checken hoeveel mensen er momenteel online zijn (=over de afgelopen 10 minuten requests hebben gedaan).

Jouw waterdichte oplossingen wordt gewoon simpelweg niet gedragen door het http protocol.
 
Arnoldxp

arnoldxp

13/06/2004 19:58:00
Quote Anchor link
Das jammer, maar iig bedankt allemaal voor de moeite!!
 

13/06/2004 20:41:00
Quote Anchor link
Ik heb wel een uitlog systeempje alleen dan moet je ook met frames werken en als je de site weg klikt komt er een popup zodat je word uitgelogt..
 
Arnoldxp

arnoldxp

13/06/2004 20:44:00
Quote Anchor link
top ja dat zoek ik. ik werk met frames nl.
 

13/06/2004 20:50:00
Quote Anchor link
Ja maar hij is niet helemaal waterdicht
 
Mitch X

Mitch X

13/06/2004 20:53:00
Quote Anchor link
1. met frames werken is nixs goeds, gebruik liever divs en/of tabellen.
2. als ik een popup krijg bij het verlaten van de site kom ik niet meer terug. Vreselijk irri dat onUnload="popup()" gedoe!
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

13/06/2004 20:55:00
Quote Anchor link
Wat als iemand nou een pop-up blocker gebruikt?

Elwin
 
Arnoldxp

arnoldxp

13/06/2004 20:56:00
Quote Anchor link
ja dat is waar
 
Mitch X

Mitch X

13/06/2004 20:56:00
Quote Anchor link
Ook dat :)
 

13/06/2004 20:57:00
Quote Anchor link
daarom zei ik ook dat ie niet helemaal water dicht is
 
Arend a

Arend a

14/06/2004 10:28:00
Quote Anchor link
Dat is nog veel brakker. Mijn systeem gaat er ten minste nog vanuit dat iemand online is zolang hij nog surfed op de site. Deze gaat er vanuit dat iemand online is tot iemand uitlogt.
 
Bram Z

Bram Z

14/06/2004 11:40:00
Quote Anchor link
Je moet gewoon een soort script inbouwen in je site:
Dat script moet zorgen dat de pagina elke 5 minuten word verniewd en dus je teller weer op 5 minuten zet ->
Dan een script dat alle queries op 0 zet waar de tijd hoger is dan 5 minuten.
Dit script include je ook bij je bezoekers.
Trouwens er is hier al een script over gepost ->
http://www.phphulp.nl/php/scripts.php?cat=7&id=48[/url
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.