Uitprinten array vanuit de database

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Shana vermeiren

shana vermeiren

15/05/2011 09:37:24
Quote Anchor link
Hoi,

ik heb in mijn database een tabel met jeugdhulporganisaties.
Ik maak een applicatie waarbij de jongere enkel de organisaties ziet die voor hem/haar van toepassing zijn. Als de jongere bvb ingeeft dat hij/zij een drugsprobleem heeft, moeten enkel de organisaties die te maken hebben met drugsverslaafde jongeren te zien zijn

ik heb het geprobeerd om zo op te lossen, maar er zitten waarschijnlijk een heel deel fouten in, kunnen jullie me een beetje op weg helpen? alvast bedankt!

<p> Organisaties </p>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if($variable == 'drugs'){
define("DB_SERVER", "localhost");
define("DB_USER", "root");
define("DB_PASS", "");
define("DB_DATABASE", "phpproject");
$conn= new mysqli(DB_SERVER, DB_USER, DB_PASS, DB_DATABASE );
$sql = "SELECT OrganisatieNaam,BegeleiderTel,BegeleiderMail FROM tblorganisaties WHERE 'drugs' = 1";
$result = mysql_query($sql);
echo $results;
}
 
PHP hulp

PHP hulp

19/04/2024 21:54:37
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

15/05/2011 13:41:15
Quote Anchor link
ik zou een 1 op n relatie maken, daar het mij lijkt dat een organisatie diverse problemen kan behandelen?

Maw.
Tabel: 'organisatie'
organisatie_id | bedrijfsnaam | etc

Tabel: 'specialisatie'
specialisatie_id | titel | omschrijving | etc

Tabel: 'koppel'
id | organisatie_id | specialisatie_id

Nu kun je vervolgens dmv "join" querien
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.