Uncaught TypeError: $(...).html(...).Attr is not a function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

De Clercq Andy

De Clercq Andy

13/04/2018 11:52:04
Quote Anchor link
Bij het uitvoeren van mijn stukje jquery krijg ik deze foutmelding wanneer ik de aangeklikte checkbox terug uitvink.
Het wijzigen van het opschrift in niet verzenden lukt. Maar de button opnieuw disabled zetten lukt niet.
Krijg dan volgende
Uncaught TypeError: $(...).html(...).Attr is not a function
in mijn inspector te zien .
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<script type="text/javascript" language="javascript">
    function GoedkeurenVoorwaarden()
    {
         $(document).ready(function()
        {
         if ($('#akkoord').is(':checked'))
            {    
            $('#BevestigAkkoord').html("Verzenden")
            .removeAttr("disabled");
            }
        else
            {
            $('#BevestigAkkoord').html("Niet verzenden")
            .Attr("disabled",true);
            }
        })
    }
    </script>

Heb ook al eens geprobeerd om de disabled gewoon om te zetten naar false ipv te verwijderen maar dan disabled hij niet.
Ook Prop ipv Attr lijkt geen nut te hbben.
Iemand enig idee?
Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 13:30:13
 
Rob Doemaarwat

Rob Doemaarwat

13/04/2018 12:28:38
Quote Anchor link
In Javascript zijn ook de functienamen case sensitive (dit in tegenstelling tot PHP). Het moet dus .attr() zijn (kleine "a").
 
De Clercq Andy

De Clercq Andy

13/04/2018 16:34:44
Quote Anchor link
Hallo,
super bedankt voor de snelle reactie, dit is inderdaad mijn probleem.
Dom van mij, ben gewoon aan php en let dus niet echt op dit soort zaken.
Zou daar altijd moeten opletten , kan immers nooit geen kwaad.
Nogmaals bedankt!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/04/2018 23:26:16
Quote Anchor link
>> Dom van mij, ben gewoon aan php en let dus niet echt op dit soort zaken.

Dat vindt ik dan wel slecht want een algemeen gebruik is de camelcase notatie waarbij class namen beginnen met een hoofdletter en functienamen met een kleine letter.

En al volg je dat niet dan nog is netjes werken toch wel een belangrijk ding.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.