Undefined function

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Francoi gckx

Francoi gckx

11/02/2013 14:27:42
Quote Anchor link
Ik krijg:
Fatal error: Call to undefined function JBPLUG_do_callback() in C:\xampp\htdocs\cms_jamit\vacatures_jamit.php on line 2

Code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
[code]<?php
                JBPLUG_do_callback('index_home_middle', $A = false);
                
                // list premium jobs. Comment if you do not want to have it displayed
                JBPLUG_do_callback('index_home_list_premium_jobs', $A = false);
                JB_list_jobs ("PREMIUM");
                // List all jobs
                JBPLUG_do_callback('index_home_list_jobs', $A = false);
                JB_list_jobs ("ALL");
                JBPLUG_do_callback('index_home_end_list_jobs', $A = false);
            ?>

    </div></div>
</div>
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:38:42
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

11/02/2013 14:29:40
Quote Anchor link
de php 'compiler' kan de JBPLUG_do_callback functie dus nergens vinden...
 
Erwin H

Erwin H

11/02/2013 14:30:03
Quote Anchor link
En wat is de vraag....?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2013 14:30:04
Quote Anchor link
De functie roep je wel leuk aan, maar hij bestaat niet. Er is nergens aangegeven in de code wat deze is en wat deze moet doen.

Misschien mis je ergens een include, maar misschien is het wel een typfout.

Als je met een goede editor (IDE; bijv. NetBeans) werkt, kan je op de functienaam zoeken om te controleren of het klopt, of zal deze mogelijk in de autocomplete al worden getoond.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

11/02/2013 14:35:38
Quote Anchor link
Ja de functie bestaat maar elke keer als die bestand include kan die weer geen anndere functie vinden.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2013 14:37:55
Quote Anchor link
Dan is daar een include mogelijk niet goed.
 
Francoi gckx

Francoi gckx

11/02/2013 14:42:16
Quote Anchor link
Hij doet het wel maar alleen op de hoofdpagina maar als je het als een menu linkt met a href dan niet

Dit kan ik vinden in themes.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
function JB_template_index_home() {
    global $label, $JBMarkup;
    $label["candidate_join_now_link"] = str_replace ("%CANDIDATE_FOLDER%", JB_CANDIDATE_FOLDER , $label["candidate_join_now_link"]);
    $label["post_resume_link"] = str_replace ("%CANDIDATE_FOLDER%", JB_CANDIDATE_FOLDER , $label["post_resume_link"]);
    $label["post_resume_link"] = str_replace ("%SITE_NAME%", jb_escape_html(JB_SITE_NAME) , $label["post_resume_link"]);
    JBPLUG_do_callback('index_before_home', $A = false);
    if (file_exists(JB_THEME_PATH.'index-home.php')) {
        require(JB_THEME_PATH.'index-home.php');
    }
else {
        require(JB_DEFAULT_THEME_PATH.'index-home.php');
    }

    JBPLUG_do_callback('index_after_home', $A = false);

}

?>


Dit zou hij inelkaar moeten krijgen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
<?php
<p class="job_listing_count">Overzicht van 15 vacatures geplaatst in de laatste 90 dagen!</p>
                <
p class="nav_page_links">
          <
span class="nav_page_cur">1 </span>   | <a href="/cms_jamit/index.php?offset=10" class="nav_page_link">2</a> | <a href="/cms_jamit/index.php?offset=10" class="nav_page_link"> Volgende &gt;</a>        </p>
        
        <
table cellspacing="1" cellpadding="5" border="0" align="center" class="list" id="joblist">
        <
tbody><tr>        <td class="list_header_cell">
        Datum        </td>
                <
td width="100%" class="list_header_cell">
        Description        </td>
                <
td class="list_header_cell">
        Locatie        </td>
        <
/tr><tr class="list_day_of_week">
            <
td colspan="4" class="list_day_of_week">1 week geleden, Donderdag</td></tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Jan-31        </td>
                <
td class="">
        
        <
span class="job_list_title">
        <
a href="/cms_jamit/index.php?post_id=1" class="job_list_title">Opleiding bij NEBRA tot AUTOCAD TEKENAAR</a></span>
                    <
a target="new" href="/cms_jamit/index.php?post_id=1"><img width="11" height="11" border="0" alt="" src="http://localhost/cms_jamit/include/themes/bluesea/images/nw2.gif"></a>
        <
br>        <span class="job_list_small_print">
            <
b>Geplaatst door:</b> <a href="http://localhost/cms_jamit/profile/1"><i>Administrator</i></a>
        <
/span>
        <
span class="job_list_small_print">
                <
b>Categorie:</b>
                <
/span>
                <
span class="job_list_cat_name">
                Full-time            </span>
                    <
br>
            <
span class="job_list_small_print">
            
    Nebra opleidingen biedt de kandidaten die aan de bovenstaande profielschets voldoen de mogelijkheid een opleiding Autocad 2d - 3d, Inventor Profess...         
            <
/span>
                    <
/td>
                <
td class="">
        <
b>Vlaardingen, Rotterdam</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr class="list_day_of_weekaround_the_web">
            <
td colspan="4" class="list_day_of_week">Job Postings from the Web - <span id="indeed_at"><a href="http://www.indeed.com/">jobs</a> by <a title="Job Search" href="http://www.indeed.com/"><img alt="Indeed job search" style="border: 0;
vertical-align: middle;"
src="http://www.indeed.com/p/jobsearch.gif"></a></span>
<
/td></tr>
        <
tr class="list_day_of_week">
            <
td colspan="4" class="list_day_of_week">Dinsdag </td></tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-05        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=08f00957b4e62743&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u&amp;jsa=1346&amp;inchal=apiresults" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">DPA Engineering - Tekenaar/Constructeur Werktuigbouwkunde Machinebouw (SolidWorks)</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">OnRecruit.nl</span><br><span class="job_list_small_print">zijn wij op zoek naar een Tekenaar/Constructeur... een Tekenaar/Constructeur werktuigbouwkunde met ervaring in SolidWorks. Functie beschrijving De Tekenaar... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Leerdam, ZH, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-05        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=5918fa538cbe4509&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">DPA Engineering - Piping Designer &amp; Tekenaar/Constructeur staalconstructies</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">OnRecruit.nl</span><br><span class="job_list_small_print">pr, ervaring met 3D CAD in het algemeen is een pr;... rijbewijs B, driving license B, starter, CAD, CAD, computer - aided design, CAD/CAM, Cadam, Computer... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Dordrecht, ZH, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-05        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=4a64d35ab7aeeccb&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">DPA Engineering - (Aankomend) Vestigingsmanager</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">OnRecruit.nl</span><br><span class="job_list_small_print">Het aansturen van tekenaars, engineers, inspecteurs... DPA Engineering aankomend vestigingsmanager, Auto CAD, AutoCad LT 2000, Autocad, Contact with customers... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Eindhoven, NB, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-05        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=79becb2aa29468b8&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">DPA Engineering - Tekenaar / Constructeur Energietechniek</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">OnRecruit.nl</span><br><span class="job_list_small_print">Nieuw Functie omschrijving Tekenaar / Constructeur... van opstellingen in AutoCAD (2d) Functie eisen Tekenaar / Constructeur Energietechniek 3D uitwerkingen... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Venlo, LI, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-05        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=e6b3373e530a23a6&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">DPA Engineering - Lead Mechanical Engineer</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">OnRecruit.nl</span><br><span class="job_list_small_print">tekenaars/engineers is een stevige pre; Goede kennis van de Nederlandse Engelse taal; Beheersing 3D CAD... Solid Edge, CAD, CAD, computer - aided design, CAD... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Dordrecht, ZH, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr class="list_day_of_week">
            <
td colspan="4" class="list_day_of_week">1 week geleden, Zondag</td></tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-03        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=7ce91b5f7638995b&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">Cad tekenaar / werkvoorbereider /engineer WTB</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">Indeed</span><br><span class="job_list_small_print">groeiende orderportefeuille zijn wij op zoek naar een: Beginnend Engineer/ CAD tekenaar (WTB/Mechatronica) De functie: Je werkt opdrachten volledig uit zodat... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Helmond, NB, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-03        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=f64471ce5d53681c&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">Tekenaar/Constructeur</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">Wepro Engineering</span><br><span class="job_list_small_print">Als tekenaar/constructeur ben je verantwoordelijk... installaties en maakt gebruik van de gangbare CAD pakketten zowel 2D als 3D. Gedurende het project... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Capelle aan den IJssel, ZH, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Feb-03        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=7bbb398afad6d31a&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">Tekenaar / Constructeur piping</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">Wepro Engineering</span><br><span class="job_list_small_print">Als Tekenaar / Constructeur piping maak je nieuwe... systemen en/of drukvaten. Ervaring met 2D en/of 3D Cad (bijv. Autoplant, Microstation en Plant 3D) Goede... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Meppel, DR, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
tr class="list_day_of_week">
            <
td colspan="4" class="list_day_of_week">1 week geleden, Dinsdag</td></tr>
        <
tr bgcolor="#E8E8E8" onmouseout="this.setAttribute('bgcolor', old_bg, 0);  " onmouseover="old_bg=this.getAttribute('bgcolor');this.setAttribute('bgcolor', '#FEFEED', 0);">        <td nowrap="" class="">
        2013-Jan-29        </td>
                <
td class="">
        <
span class="job_list_title"><a href="http://www.indeed.nl/viewjob?jk=afa6e9916d2cdf10&amp;qd=iv4Tp96E48l9XTkZWaRi6pPWAiaZ4qdPpCiE1kTGNsFiz1V31MVsbn3siqhIzJKJ103CusB_WtR4PgPusk_iNMEJxLe_y6HGxgfp5ixcHj840X9RqMmoWy146cYiCabl&amp;indpubnum=2451470435917521&amp;atk=17j4ndivc0mqi24u" onmousedown="indeed_clk(this,'1346');">(Senior) Mechanical Engineer Machinebouw</a></span><br><span class="job_list_small_print">source:</span> <span class="job_list_cat_name">Indeed</span><br><span class="job_list_small_print">vergelijkbaar. ? Ervaring met 3D CAD software, bij voorkeur Solid Edge. ? Minimaal 5 jaar werkervaring als Mechanical Engineer, Tekenaar of Constructeur in de... </span>        </td>
                <
td class="">
        <
b>Asten, NB, NL</b>        </td>
                <
/tr>
        <
/tbody></table>
                <
p class="nav_page_links">
          <
span class="nav_page_cur">1 </span>   | <a href="/cms_jamit/index.php?offset=10" class="nav_page_link">2</a> | <a href="/cms_jamit/index.php?offset=10" class="nav_page_link"> Volgende &gt;</a>        </p>
            <
/div></div>
<
/div>
?>
Gewijzigd op 11/02/2013 14:49:43 door Francoi gckx
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.