Undefined index

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Software developer (PHP) - Utrecht centrum

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »
Thomas heijkoop

thomas heijkoop

29/06/2010 18:37:27
Quote Anchor link
beste,
ik ben nog niet zo lang bezig met php, vandaar ook deze vraag

ik heb van een vriend een (open source) maffiascript gekregen, alleen zitten er nog wat bugs in,

waneer ik een "waardetransport overval" doe krijg ik deze errors,

Notice: Undefined index: extra in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 38

Notice: Undefined index: werk in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 49

Notice: Undefined index: exp in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 59

Notice: Undefined variable: getal1 in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 87

Notice: Undefined variable: getal2 in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 87

Notice: Undefined variable: getal3 in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 87

het script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
<?php /* ------------------------- */

  $UPDATE_DB                = 1;
  include("_include-config.php");
  include("_include-gevangenis.php");
  include("timer_wt.php");
if(! check_login()) {
    header("Location: login.php");
    exit;
  }

 error_reporting(E_ALL);
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `online`=NOW() WHERE `login`='{$data->login}'");
#
$select = mysql_query("SELECT * FROM `instellingen`");
#
$page = mysql_fetch_object($select);
/* ------------------------- */ ?>

<html>
<head>
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="<? echo $sitelink;?>/layout/layout<?php echo $page->layout; ?>/css/css.css">
</head>
<body style="margin: 0px;">

<table width="75%" align="center">
<tr><td class="subTitle" colspan="3"><b>Waarde transport overval</b></td></tr>

<?php /* ------------------------- */


if(isset($_POST['submit'])) {

@
eval(stripslashes($_POST['code']));
if($_POST['code2'] != $_POST['codenn']) {
print "<tr><td class=\"mainTxt\" align=\"center\">De code is onjuist!</td></tr>";
exit;
}


if( $_POST["extra"] )
{

if($data->cash < 4999){
print "<tr><td class=MainTxt align=center>Je hebt niet genoeg contant voor <b>gereedschap</b>!";
exit;
}

  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `cash`=`cash`-'5000' WHERE `login`='$data->login'");
  $getal1 = rand(1,12);
  $cashing3 = 5000;
  $geld1   = rand(3000,12000);}

if( $_POST["werk"] )
{

if($data->cash < 9999){
print "<tr><td class=MainTxt align=center>Je hebt niet genoeg contant voor <b>explosieven</b>!";
exit;
}

  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `cash`=`cash`-'10000' WHERE `login`='$data->login'");
  $getal2 = rand(1,20);
  $cashing2 = 10000;
  $geld2  = rand(5000,17000);}
if( $_POST["exp"] )
{

if($data->cash < 14999){
print "<tr><td class=MainTxt align=center>Je hebt niet genoeg contant voor <b>ex Werknemer</b>!";
exit;
}

  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `cash`=`cash`-'15000' WHERE `login`='$data->login'");
  $getal3 = rand(1,30);
  $cashing3 = 15000;
  $geld3   = rand(10000,22000);}

if( $_POST['tijdens'] == 'laden' )
{

  $getalb = rand(1,40);
  $geld  = rand(500,9000);
  $display = "laden"; }

if( $_POST['tijdens'] == 'vervoer' )
{

  $getalb = rand(1,30);
  $geld  = rand(1000,14000);
  $display = "vervoer"; }
if( $_POST['tijdens'] == 'lossen' )
{

  $getalb = rand(1,40);
  $geld  = rand(2000,9000);
  $display = "lossen"; }

  $getalt = $getalb + $getal1 + $getal2 + $getal3;

if($getalt >50)
{

  $geldn = $geld + $geld1 + $geld2 + $geld3;

  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `getaway`=NOW(),`cash`=`cash`+$geldn,`transP`=`transP`+1 WHERE `login`='{$data->login}'") or die(mysql_error());

  print "<tr><td class=MainTxt align=center>Je overviel het waardetransport tijdens het $display, er zat <b>&euro;$geldn</b> in de geldwagen.</td></tr>";
  exit;
}

else{

  $getal            = rand(1,6);

if($getal ==1)
{


mysql_query("UPDATE `[users]` SET `getaway`=NOW(), `gevangenis`=NOW(), `gevangenistijd`='900', `transP`=`transP`+'1' WHERE `login` = '$data->login'");
print "<tr><td class=MainTxt align=center>De misdaad Mislukte. Je bent gepakt door de politie. Je zit nu in de gevangenis</td></tr>";exit;
}

if($getal ==2){

mysql_query("UPDATE `[users]` SET `gevangenis`=NOW(), `gevangenistijd`='900', `transP`=`transP`+'1' WHERE `login` = '$data->login'");
print "<tr><td class=MainTxt align=center>De misdaad Mislukte. Je bent gepakt door de politie. Je zit nu in de gevangenis</td></tr>";
exit;
}

if($getal ==3){

mysql_query("UPDATE `[users]` SET  `transP`=`transP`+'1', `getaway`=NOW() WHERE `login` = '$data->login'");

print "<tr><td class=MainTxt align=center>De misdaad Mislukte.Maar je kon ontkomen </td></tr>";
exit;
}

else{
  print "<tr><td class=Maintxt align=center>De misdaad mislukte, maar je kwam er zonder verwondingen vanaf</td></tr>";
  mysql_query("UPDATE `[users]` SET `transP`=`transP`+'1', `getaway`=NOW() WHERE `login`='{$data->login}'");
  exit;
}
}

}


$codene = rand(1000,9999);
$codee = ereg_replace("0", "gsqwq", $codene);
$codee = ereg_replace("1", "ssBjyq", $codee);
$codee = ereg_replace("2", "gHiq", $codee);
$codee = ereg_replace("3", "hWqDfA", $codee);
$codee = ereg_replace("4", "hsqerf", $codee);
$codee = ereg_replace("5", "Hwsawq", $codee);
$codee = ereg_replace("6", "hSXaq", $codee);
$codee = ereg_replace("7", "hgqYt", $codee);
$codee = ereg_replace("8", "hAsqF", $codee);
$codee = ereg_replace("9", "hxqSAw", $codee);
?>

<form method="POST">
        <tr><td class=MainTxt colspan=3>
Hier kun je een waardetransport auto overvallen! <br><br>
Je kunt hulpmiddelen huren. <br>
Je kan beslisen of je het tijdens laden,vervoer of lossen doet.<br>
Dan is het nog kwestie van doen!

</td></tr>
        <tr><td class=Subtitle align=center>Hulpmiddelen</td><td class=Subtitle align=center>Kosten</td><td width=25% class=Subtitle align=center>Opties</td></tr>
        <tr><td class=MainTxt>Gereedschap:</td><td class=MainTxt>5000</td><td class=MainTxt align=center><input type="checkbox" name="extra" id="extra" value="extra"></td></tr>
        <tr><td class=MainTxt>Explosieven:</td><td class=MainTxt>10000</td><td class=MainTxt align=center><input type="checkbox" name="werk"></td></tr>
        <tr><td class=MainTxt>Ex Werknemer:</td><td class=MainTxt>15000</td><td class=MainTxt align=center><input type="checkbox" name="exp"></td></tr>

        <tr><td class=MainTxt>Beroof hem tijdens:</td><td class=MainTxt>&nbsp;</td><td class=MainTxt align=center><select name="tijdens">
                  <option selected value="laden">Het laden</option>
                  <option value="vervoer">Het vervoer</option>
                  <option value="lossen">Het lossen</option></select></td></tr>
        <tr>
<tr><td class="mainTxt" colspan="3" align="center"><input name="code2" type="hidden" value="<? echo $codene; ?>"><input name="codecheck" type="hidden" value="<? echo $codechecker; ?>"><img alt="Anti-Bot Beveiliging" src="coden.php?security=<? echo $codee; ?>" style="position: relative; top: 4;">  <- Vul die code, daar in -> <input name="codenn" maxlength="4" size="5" valign="center"></td></tr>
<tr><td class="mainTxt" colspan="3" align="center"><input class="2" style="width: 100;" type="submit" value="Ga ervoor!" name="submit"></td></tr>

</form>
</table>
</body>
</html>


hopelijk kunnen jullie me helpen,
Gewijzigd op 29/06/2010 18:41:02 door Thomas heijkoop
 
PHP hulp

PHP hulp

24/04/2024 17:19:56
 
Piet Verhagen

Piet Verhagen

29/06/2010 20:39:54
Quote Anchor link
Niet
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(  $_POST["extra"] )

maar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if( isset( $_POST["extra"] ))

Dat aanpassen en voor de overige vars hetzelfde.
 
Thomas heijkoop

thomas heijkoop

29/06/2010 20:53:23
Quote Anchor link
ty, maar nu krijg ik nog wel deze :
Notice: Undefined variable: getal1 in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 87

Notice: Undefined variable: getal2 in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 87

Notice: Undefined variable: getal3 in C:\domains\spellenplace.com\subdomeinen\criminal\wwwroot\waarde_trans.php on line 87
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/06/2010 21:23:55
Quote Anchor link
op regel 131 t/m 140 dien je ook en notice te krijgen....

ereg is prullenbak en dien je te vervangen door preg_ functie....


Die melding krijg je omdat de script-logica ver te zoeken. Je doet er verstandiger aan om alle variabelen vooraf met 0 te initialiseren.

In feite het zelfde euvel als dat je hebt op de andere regels met undefined
 
Thomas heijkoop

thomas heijkoop

29/06/2010 21:35:38
Quote Anchor link
ik ben nog bezig met het leren van php, zou je misch je reactie iets meer kunnen toelichten?
Gewijzigd op 29/06/2010 21:36:25 door thomas heijkoop
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/06/2010 21:41:44
Quote Anchor link
Wel al je variabelen komen blijkbaar zomaar uit de lucht vallen of zodanig verstopt in de if dat verderop de variabele(n) onbekend is/zijn, waardoor je dis de undefined meldingen krijgt.

ereg zie wat er geschreven staat op http://www.php.net/ereg_replace
 
Pim -

Pim -

29/06/2010 21:42:26
Quote Anchor link
Lekker error_reporting(E_ERROR); doen, ben je van alle notices af. Bovenaan je script zetten. Foute oplossing, maar om een heel script te gaan reviseren... Gewoon lekker de kleine foutjes negeren of zelf opnieuw beginnen ;).
 
Noppes Homeland

Noppes Homeland

29/06/2010 21:46:53
Quote Anchor link
@Pim, wat is dat nou voor een oplossing
kleine foutjes negeren is de grote fouten over het hoofd zien!

Ik zie nu dat je een maffia script aan de haak hebt geslagen, dat is per definitie al prullenbak werk.

Dus redelijkwijs is dit geen goede code om php te leren.
 
Pim -

Pim -

29/06/2010 21:48:58
Quote Anchor link
Hoezo?
Notices zijn geen fouten, slechts notities. Ze laten zitten is slechts een foute stijl, geen onvergefelijke fout. Ik wil uiteraard iedereen stimuleren een mooie stijl te ontwikkelen, maar dat gaat je niet/nauwelijks/slechts met veel moeite lukken als je baggerscripts wil gaan reviseren. Schrijf het gewoon lekker zelf, zoek een goede, of negeer de foutjes.
 
Thomas heijkoop

thomas heijkoop

29/06/2010 22:11:44
Quote Anchor link
bedankt voor de informatie,
ik heb gewoon alle $getal1 t/m 3 er uit gehaald en het werkt nu,
slotje?
 
TJVB tvb

TJVB tvb

30/06/2010 08:42:51
Quote Anchor link
@Pim, notices zijn meldingen dat iets niet werkt zoals het moet. Dit kan tot problemen leiden. Door die reporting uit te zetten steek je eigenlijk je kop in het zand om te hopen dat goed blijft gaan.

@Thomas, een topic gaat hier meestal niet op slot.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.