Undefined variable: product_id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Senior Mobile Developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als Senior Mobile Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Software Developer Mendix / Maatschappelijk Betrok

Dit ga je doen Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Werken met Scrum methodiek; Ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen; Meedenken over nieuwe applicaties en ontwikkelingen; On the job eigen maken van de Mendix omgeving. Hier ga je werken Deze dynamische en snelgroeiende organisatie begeeft zich in de recyclingbranche. Zij nemen op duurzame en efficiënte manier de recycling op zich. Vanwege hun snelle groei zijn zij op zoek naar een young professional die zich graag wilt ontwikkelen als Mendix Developer. Je komt te werken binnen een IT team van +/- 15 medewerkers. Het huidige ‘vaste’

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

Als Senior Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Senior Front-End Developer bij Coolblue? Als Senior Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Senior Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Nadenken

Bekijk vacature »
Donald Boers

Donald Boers

12/12/2015 21:18:04
Quote Anchor link
ik gebruik de volgende foreach loop voor een listing met onderdelen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<ul>
    <?php foreach ( $onderdelen as $onderdeel ):
    <
li>
        <
form action="" method="post" name="onderdeel-form" id="onderdeel-form" class="onderdeel-form">
             <
input name="onderdeel_id" type="hidden" value="<?php echo $onderdeel['onderdeel_id']; ?>">
               <
h3>[code]<?php echo $onderdeel['onderdeel_naam']; ?>
<span>&#8364;&nbsp;<?php echo $onderdeel['onderdeel_prijs']; ?></span></h3>
            <?php include "modellen.php"; ?>            
            <p class="onderdeel_prijs">&#8364;&nbsp;&nbsp;<?php echo $onderdeel['onderdeel_prijs']; ?>
            <span><button type="submit" class="btn"><i class="fa fa-cart-plus"></i></button></span></p>
        </form>
    </li>
    <?php endforeach; ?>
</ul>


Zoals je ziet heb ik in de loop een include voor (snorfiets) modellen waar dit onderdeel op past. In de include heb ik het volgende:


$sql = "SELECT *
          FROM modellen M
     LEFT JOIN onderdeel_modellen OM ON M.model_id = OM.model_id
         WHERE OM.onderdeel_id = ?";
            
    $stmt = $pdo->prepare($sql);
    $stmt->execute(array($onderdeel_id));
    
    $results = $stmt->fetchAll();


en de html


<ul>
    <?php foreach($results as $model): ?>
    <li><?php echo $model['model']; ?></li>
    <?php endforeach; ?>
</ul>

Maar ik blijf de foutmelding krijgen:

Undefined variable: onderdeel_id in C:\wamp\www\Tomossloop\private\templates\modellen.php on line 24

Maar zoals je in het foreach loop kunt zien bestaat onderdeel_id wel degelijk
Gewijzigd op 12/12/2015 21:23:15 door Donald Boers
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 20:53:39
 
Pipo Clown

Pipo Clown

12/12/2015 21:33:15
Quote Anchor link
In bovenstaande code bouw je de HTML op voordat je de gevens uit de database inleest middels PHP.

Die index is dus inderdaad nog niet bekend.
 
Donald Boers

Donald Boers

12/12/2015 21:44:25
Quote Anchor link
Pipo Clown op 12/12/2015 21:33:15:
In bovenstaande code bouw je de HTML op voordat je de gevens uit de database inleest middels PHP.

Die index is dus inderdaad nog niet bekend.

Hi Pipo Clown. Bedankt voor je reactie. Hier raak ik je kwijt.Als ik in de pagina bron kijk staat onderdeel_id er wel degelijk. Hoe zou ik het dan moeten doen?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 12/12/2015 21:48:33 door Donald Boers
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

12/12/2015 21:48:34
Quote Anchor link
Waar komt $onderdelen vandaan? doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($onderdelen);
?>

voor de foreach loop en kijk wat de output is.
 
Donald Boers

Donald Boers

12/12/2015 21:55:20
Quote Anchor link
Bo Ter Ham op 12/12/2015 21:48:34:
Waar komt $onderdelen vandaan? doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($onderdelen);
?>

voor de foreach loop en kijk wat de output is.

Hoi Bo bedankt voor de reactie. $onderdelen komt uit mijn controller. Ik heb zojuist gedaan wat je zei en dit is de uitkomst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [0] => Array ( [onderdeel_id] => 121 [0] => 121 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 117 [4] => 117 [onderdeel_naam] => Koplamp beschermer [5] => Koplamp beschermer [onderdeel_omschrijving] => Koplampbeschermer rond zwart [6] => Koplampbeschermer rond zwart [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 10.00 [8] => 10.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 2 [11] => 2 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => ad97a4777c02dd81efb5851a5d9337b4.jpg [13] => ad97a4777c02dd81efb5851a5d9337b4.jpg ) [1] => Array ( [onderdeel_id] => 122 [0] => 122 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 118 [4] => 118 [onderdeel_naam] => Koplamp beschermer [5] => Koplamp beschermer [onderdeel_omschrijving] => Koplamp beschermer chroom [6] => Koplamp beschermer chroom [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 10.00 [8] => 10.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 1 [11] => 1 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => e102da6d927460f1c194221b167ce66e.jpg [13] => e102da6d927460f1c194221b167ce66e.jpg ) [2] => Array ( [onderdeel_id] => 123 [0] => 123 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 119 [4] => 119 [onderdeel_naam] => Spatbord [5] => Spatbord [onderdeel_omschrijving] => Spatbord achter S25 A3 A35 [6] => Spatbord achter S25 A3 A35 [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 20.00 [8] => 20.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 1 [11] => 1 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => 87fe84cd43859897fedcb75a47bf5d88.jpg [13] => 87fe84cd43859897fedcb75a47bf5d88.jpg ) [3] => Array ( [onderdeel_id] => 131 [0] => 131 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 127 [4] => 127 [onderdeel_naam] => Achterbrug as [5] => Achterbrug as [onderdeel_omschrijving] => Achterbrug as S25 A3 A35 Flexer tot 2007 [6] => Achterbrug as S25 A3 A35 Flexer tot 2007 [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 10.00 [8] => 10.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 10 [11] => 10 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => a8003c55a114cc6205f291864042cabd.jpg [13] => a8003c55a114cc6205f291864042cabd.jpg ) [4] => Array ( [onderdeel_id] => 133 [0] => 133 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 129 [4] => 129 [onderdeel_naam] => Remhendel [5] => Remhendel [onderdeel_omschrijving] => Gashendel compleet  Rechts [6] => Gashendel compleet  Rechts [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 15.00 [8] => 15.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 2 [11] => 2 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => bdd313dd13e9b9d8dc494651204b5e49.jpg [13] => bdd313dd13e9b9d8dc494651204b5e49.jpg ) [5] => Array ( [onderdeel_id] => 134 [0] => 134 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 130 [4] => 130 [onderdeel_naam] => Remhendel [5] => Remhendel [onderdeel_omschrijving] => Remhendel compleet Links [6] => Remhendel compleet Links [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 15.00 [8] => 15.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 1 [11] => 1 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => 61ca30af3d43ac7f8453001416d39ef4.jpg [13] => 61ca30af3d43ac7f8453001416d39ef4.jpg ) )



Dus de onderdelen op de pagina!!
Gewijzigd op 12/12/2015 22:01:52 door Donald Boers
 
Pipo Clown

Pipo Clown

12/12/2015 23:17:59
Quote Anchor link
Zie ik nu op regel 2
dat je forms in een lijst plaatst ?
En dat dan ook nog alle forms dezelfde name en id heeft ?
 
Donald Boers

Donald Boers

13/12/2015 13:22:03
Quote Anchor link
Pipo Clown op 12/12/2015 23:17:59:
Zie ik nu op regel 2
dat je forms in een lijst plaatst ?
En dat dan ook nog alle forms dezelfde name en id heeft ?

Hi Pipo Clown. Bedankt voor de reactie. Je hebt gelijk ik had inderdaad de zelfde id voor ieder formulier. Stom dat heb ik nu veranderd maar dat geeft nog steeds geen oplossing voor het eigenlijke probleem



Toevoeging op 13/12/2015 13:35:35:

Ik heb inmiddels de structuur enigsinds aangepast.

Model:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
public function get_modellen(array $ids)
{
    $ids = implode(', ', $ids);
    $sql = "SELECT *
              FROM modellen M
         LEFT JOIN onderdeel_modellen OM ON M.model_id = OM.model_id
             WHERE OM.onderdeel_id IN ($ids) ";
                  
    $stmt = $this->pdo->query($sql);        
    return $stmt->fetchAll();        
}


Controller
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$onderdelen      = $this->artikelen->get_onderdelen($categorie,$conditie,$start,$per_page);
$ids             = array();
foreach ($onderdelen as $onderdeel)
{
    $ids[]         = $onderdeel['onderdeel_id'];
}    
$modellen        = $this->artikelen->get_modellen($ids );


HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<ul>
    <?php foreach ($modellen as $model): ?>
    <li><?php echo $model['model']; ?></li>
    <?php endforeach; ?>
</ul>

Nu krijg ik niet meer die undefined index fout maar nu hebben alle onderdelen de exact zelfde modellen aan zich gekoppeld terwijl dat in de database niet het geval is.
Gewijzigd op 13/12/2015 13:36:38 door Donald Boers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.