Undefined variable: product_id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar MS Dynamics 365 Projecten

Samengevat: Deze werkgever is de kwaliteitsdienst in de tuinbouwsector. Ben jij een ervaren ontwikkelaar? Heb jij ervaring met Ms Dynamics 365 BC? Vaste baan: Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC ICT MBO 3.500 - 5.000 Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Ons bedrijf bewaakt en bevordert de kwaliteit van producten, processen en ketens in de tuinbouw. Wij kenmerken zich door openheid, ruimte voor initiatief, collegialiteit en zelfontplooiing. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Functie: Voor de vacature als Ontwikkelaar Ms Dynamics 365 BC Roelofarendsveen MBO

Bekijk vacature »

Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij komt te werken in ons webdevelopment team, wat bestaat uit 8 ervaren collega’s. Hiernaast hebben wij nog een team van 2 ontwikkelaars die aan native applicaties werken. Bij ons zijn er korte lijntjes en er hangt een gezellige informele werksfeer. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je aan geweldige applicaties zult gaan werken! Wij willen als organisatie niet te groot worden, we willen gewoon toffe dingen maken. Onze techstack bestaat momenteel uit: PHP, Laravel, Javascript, Typescript, Git, MySQL, Java, Kotlin, Xamarin. Samen met ons ga jij zorgen dat we puik werk leveren! Waarbij je bij elke fase in

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

Front-end developer (HTML, CSS, SASS, JavaScript)

Functie Momenteel zijn we voor ons Digital team op zoek naar een (medior) Front-end developer. Samen met je collega’s werk je in een Agile/Scrum omgeving aan de ontwikkeling van onze webapplicaties, websites en andere oplossingen. Je draagt bij aan een sterk ontwikkelproces waarin kwaliteit voorop staat. Hiervoor ben je niet alleen bezig met eigen code maar ook code reviews van andere collega’s. Ben jij graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in je vakgebied en wil je deze toepassen voor diverse projecten? Dan komen wij graag met je in contact! Eisen • HBO werk- en denkniveau • Minimaal 2

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Top Low-Code Developer Gezocht!

Bedrijfsomschrijving Unieke Kansen, Uitstekende Arbeidsvoorwaarden & Inspirerend Team Wij zijn een toonaangevende, internationale organisatie die de toekomst van technologie vormgeeft door het creëren van innovatieve en baanbrekende oplossingen. Ons succes is gebaseerd op een hecht en gepassioneerd team van professionals die altijd streven naar het overtreffen van verwachtingen. Als jij deel wilt uitmaken van een dynamische, vooruitstrevende en inspirerende werkomgeving, dan is dit de perfecte kans voor jou! Functieomschrijving Als Low-Code Developer ben je een cruciaal onderdeel van ons team. Je werkt samen met collega's uit verschillende disciplines om geavanceerde applicaties te ontwikkelen en te optimaliseren met behulp van Low-code

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »
Donald Boers

Donald Boers

12/12/2015 21:18:04
Quote Anchor link
ik gebruik de volgende foreach loop voor een listing met onderdelen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<ul>
    <?php foreach ( $onderdelen as $onderdeel ):
    <
li>
        <
form action="" method="post" name="onderdeel-form" id="onderdeel-form" class="onderdeel-form">
             <
input name="onderdeel_id" type="hidden" value="<?php echo $onderdeel['onderdeel_id']; ?>">
               <
h3>[code]<?php echo $onderdeel['onderdeel_naam']; ?>
<span>&#8364;&nbsp;<?php echo $onderdeel['onderdeel_prijs']; ?></span></h3>
            <?php include "modellen.php"; ?>            
            <p class="onderdeel_prijs">&#8364;&nbsp;&nbsp;<?php echo $onderdeel['onderdeel_prijs']; ?>
            <span><button type="submit" class="btn"><i class="fa fa-cart-plus"></i></button></span></p>
        </form>
    </li>
    <?php endforeach; ?>
</ul>


Zoals je ziet heb ik in de loop een include voor (snorfiets) modellen waar dit onderdeel op past. In de include heb ik het volgende:


$sql = "SELECT *
          FROM modellen M
     LEFT JOIN onderdeel_modellen OM ON M.model_id = OM.model_id
         WHERE OM.onderdeel_id = ?";
            
    $stmt = $pdo->prepare($sql);
    $stmt->execute(array($onderdeel_id));
    
    $results = $stmt->fetchAll();


en de html


<ul>
    <?php foreach($results as $model): ?>
    <li><?php echo $model['model']; ?></li>
    <?php endforeach; ?>
</ul>

Maar ik blijf de foutmelding krijgen:

Undefined variable: onderdeel_id in C:\wamp\www\Tomossloop\private\templates\modellen.php on line 24

Maar zoals je in het foreach loop kunt zien bestaat onderdeel_id wel degelijk
Gewijzigd op 12/12/2015 21:23:15 door Donald Boers
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 20:49:34
 
Pipo Clown

Pipo Clown

12/12/2015 21:33:15
Quote Anchor link
In bovenstaande code bouw je de HTML op voordat je de gevens uit de database inleest middels PHP.

Die index is dus inderdaad nog niet bekend.
 
Donald Boers

Donald Boers

12/12/2015 21:44:25
Quote Anchor link
Pipo Clown op 12/12/2015 21:33:15:
In bovenstaande code bouw je de HTML op voordat je de gevens uit de database inleest middels PHP.

Die index is dus inderdaad nog niet bekend.

Hi Pipo Clown. Bedankt voor je reactie. Hier raak ik je kwijt.Als ik in de pagina bron kijk staat onderdeel_id er wel degelijk. Hoe zou ik het dan moeten doen?

Alvast bedankt
Gewijzigd op 12/12/2015 21:48:33 door Donald Boers
 
Bo Ter Ham

Bo Ter Ham

12/12/2015 21:48:34
Quote Anchor link
Waar komt $onderdelen vandaan? doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($onderdelen);
?>

voor de foreach loop en kijk wat de output is.
 
Donald Boers

Donald Boers

12/12/2015 21:55:20
Quote Anchor link
Bo Ter Ham op 12/12/2015 21:48:34:
Waar komt $onderdelen vandaan? doe eens
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
print_r($onderdelen);
?>

voor de foreach loop en kijk wat de output is.

Hoi Bo bedankt voor de reactie. $onderdelen komt uit mijn controller. Ik heb zojuist gedaan wat je zei en dit is de uitkomst:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Array ( [0] => Array ( [onderdeel_id] => 121 [0] => 121 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 117 [4] => 117 [onderdeel_naam] => Koplamp beschermer [5] => Koplamp beschermer [onderdeel_omschrijving] => Koplampbeschermer rond zwart [6] => Koplampbeschermer rond zwart [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 10.00 [8] => 10.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 2 [11] => 2 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => ad97a4777c02dd81efb5851a5d9337b4.jpg [13] => ad97a4777c02dd81efb5851a5d9337b4.jpg ) [1] => Array ( [onderdeel_id] => 122 [0] => 122 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 118 [4] => 118 [onderdeel_naam] => Koplamp beschermer [5] => Koplamp beschermer [onderdeel_omschrijving] => Koplamp beschermer chroom [6] => Koplamp beschermer chroom [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 10.00 [8] => 10.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 1 [11] => 1 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => e102da6d927460f1c194221b167ce66e.jpg [13] => e102da6d927460f1c194221b167ce66e.jpg ) [2] => Array ( [onderdeel_id] => 123 [0] => 123 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 119 [4] => 119 [onderdeel_naam] => Spatbord [5] => Spatbord [onderdeel_omschrijving] => Spatbord achter S25 A3 A35 [6] => Spatbord achter S25 A3 A35 [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 20.00 [8] => 20.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 1 [11] => 1 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => 87fe84cd43859897fedcb75a47bf5d88.jpg [13] => 87fe84cd43859897fedcb75a47bf5d88.jpg ) [3] => Array ( [onderdeel_id] => 131 [0] => 131 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 127 [4] => 127 [onderdeel_naam] => Achterbrug as [5] => Achterbrug as [onderdeel_omschrijving] => Achterbrug as S25 A3 A35 Flexer tot 2007 [6] => Achterbrug as S25 A3 A35 Flexer tot 2007 [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 10.00 [8] => 10.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 10 [11] => 10 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => a8003c55a114cc6205f291864042cabd.jpg [13] => a8003c55a114cc6205f291864042cabd.jpg ) [4] => Array ( [onderdeel_id] => 133 [0] => 133 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 129 [4] => 129 [onderdeel_naam] => Remhendel [5] => Remhendel [onderdeel_omschrijving] => Gashendel compleet  Rechts [6] => Gashendel compleet  Rechts [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 15.00 [8] => 15.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 2 [11] => 2 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => bdd313dd13e9b9d8dc494651204b5e49.jpg [13] => bdd313dd13e9b9d8dc494651204b5e49.jpg ) [5] => Array ( [onderdeel_id] => 134 [0] => 134 [categorie_id] => 5 [1] => 5 [modellen] => [2] => [categorie_naam] => [3] => [artikel_nummer] => 130 [4] => 130 [onderdeel_naam] => Remhendel [5] => Remhendel [onderdeel_omschrijving] => Remhendel compleet Links [6] => Remhendel compleet Links [bouwjaar] => [7] => [onderdeel_prijs] => 15.00 [8] => 15.00 [aanbieding_prijs] => [9] => [onderdeel_status] => nieuw [10] => nieuw [aantal] => 1 [11] => 1 [isAanbieding] => 0 [12] => 0 [foto] => 61ca30af3d43ac7f8453001416d39ef4.jpg [13] => 61ca30af3d43ac7f8453001416d39ef4.jpg ) )



Dus de onderdelen op de pagina!!
Gewijzigd op 12/12/2015 22:01:52 door Donald Boers
 
Pipo Clown

Pipo Clown

12/12/2015 23:17:59
Quote Anchor link
Zie ik nu op regel 2
dat je forms in een lijst plaatst ?
En dat dan ook nog alle forms dezelfde name en id heeft ?
 
Donald Boers

Donald Boers

13/12/2015 13:22:03
Quote Anchor link
Pipo Clown op 12/12/2015 23:17:59:
Zie ik nu op regel 2
dat je forms in een lijst plaatst ?
En dat dan ook nog alle forms dezelfde name en id heeft ?

Hi Pipo Clown. Bedankt voor de reactie. Je hebt gelijk ik had inderdaad de zelfde id voor ieder formulier. Stom dat heb ik nu veranderd maar dat geeft nog steeds geen oplossing voor het eigenlijke probleem



Toevoeging op 13/12/2015 13:35:35:

Ik heb inmiddels de structuur enigsinds aangepast.

Model:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
public function get_modellen(array $ids)
{
    $ids = implode(', ', $ids);
    $sql = "SELECT *
              FROM modellen M
         LEFT JOIN onderdeel_modellen OM ON M.model_id = OM.model_id
             WHERE OM.onderdeel_id IN ($ids) ";
                  
    $stmt = $this->pdo->query($sql);        
    return $stmt->fetchAll();        
}


Controller
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$onderdelen      = $this->artikelen->get_onderdelen($categorie,$conditie,$start,$per_page);
$ids             = array();
foreach ($onderdelen as $onderdeel)
{
    $ids[]         = $onderdeel['onderdeel_id'];
}    
$modellen        = $this->artikelen->get_modellen($ids );


HTML
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<ul>
    <?php foreach ($modellen as $model): ?>
    <li><?php echo $model['model']; ?></li>
    <?php endforeach; ?>
</ul>

Nu krijg ik niet meer die undefined index fout maar nu hebben alle onderdelen de exact zelfde modellen aan zich gekoppeld terwijl dat in de database niet het geval is.
Gewijzigd op 13/12/2015 13:36:38 door Donald Boers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.