unexpected }

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET/Unity Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar. Dit bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van WMS Software (C#/Unity & SQL). Past dit bij jou? Lees snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Samen met 6 applicatieontwikkelaars hebben jullie de verantwoordelijkheid voor de uitbreiding en ontwikkeling van de webapplicaties; Het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de huidig draaiende applicaties; Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software. Bedrijfsprofiel Wie

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

05/10/2011 13:16:51
Quote Anchor link
Hallo,

Ik heb hier een forum.php alleen geeft hij telkens unexpected { aan.

Als ik die weghaal dan zegt hij unexpected t_else

Wie kan er even naar kijken?

alvast bedankt,
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
<?php
$_SESSION
['id'] = $leden->getId();
if(isset($_GET['showtopic'])){

$tQuery = mysql_query("SELECT * FROM topics WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($_GET['showtopic']) . "'") or die(mysql_error());
$tFetch = mysql_fetch_assoc($tQuery);

if(mysql_num_rows($tQuery) == 0){

echo '<div id="error">Dit topic bestaat niet</div>';

}
elseif($tFetch['type'] == 4){

echo '<div id="error">Dit topic is verwijderd</div>';

}
else{


$records = 10;

if(isset($_GET['page']) && ctype_digit($_GET['page'])){

$p = $_GET['page'];

}
else{

$p = 0;

}


$tsQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($tFetch['poster']) . "'") or die(mysql_error());
$tsFetch = mysql_fetch_assoc($tsQuery);

$tsOnlineQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($tFetch['poster']) . "' AND DATE_SUB(NOW(),INTERVAL 5 MINUTE) <= laatst_online") or die(mysql_error());

if(mysql_num_rows($tsOnlineQuery) == 0){

$plaatje = 'bullet_red';

}
else{

$plaatje = 'bullet_green';

}


$tsPostCountQuery = mysql_query("SELECT * FROM reacties WHERE poster = '" . mysql_real_escape_string($tsFetch['id']) . "'") or die(mysql_error());

?>


<h8><?php echo stripslashes($tFetch['titel']); ?></h8>

<div style="width: 100%; border: 1px solid #EAEAEA; padding: 2px; background: url(http://www.falox.nl/img/forummessage.png) #FFFFFF repeat-x;">
<table style="border: 0; width: 100%;">

<tr>
<td></td>
<td style="text-align: right;">
Geplaatst op <?php echo datenl($tFetch['datum']); ?>
</td>
</tr>

<tr>
<td style="width: 19%; text-align: center;" valign="top">
<strong><img src="http://www.falox.nl/img/<?php echo $plaatje; ?>.gif" /> <?php echo $tsFetch['gebruikersnaam']; ?></strong><br />
<?php echo'<img style="width: 100px; height: 100px;" src="'.$tsFetch['avatar'].'"><br />'; ?>
Rank: <?php if($tsFetch['rang'] == 0){ echo 'Lid'; }elseif($tsFetch['rang'] == 4){ echo 'Robot'; } elseif($tsFetch['rang'] == 1){ echo '<span style="color: darkgreen; font-weight: bold;">Moderator</span>'; }elseif($tsFetch['rang'] == 2){ echo '<span style="color: red; font-weight: bold;">Beheerder</span>'; }elseif($tsFetch['rang'] == 5){ echo ''; } ?><br />
Posts: <?php echo mysql_num_rows($tsPostCountQuery); ?><br />
</td>

<td valign="top" style="background:#FFFFFF; padding: 4px;">
<?php
$raQuery
= mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . $leden->getId() . "'") or die(mysql_error());
$raFetch = mysql_fetch_assoc($raQuery);
$rang = $raFetch['rang'];
if($rang > '0'){
?>

<div style="width: 5px;" id="forumAction"><a href="?p=admin&sticky=<?php echo $tFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/exclamation.png" /></a><a href="?p=admin&lock=<?php echo $tFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/lock.gif" /></a><a href="#" onclick="var c = confirm('Weet je het zeker?'); if(c == true){ location.href = '?p=admin&deletetopic=<?php echo $tFetch['id']; ?>'; }"><img src="http://www.falox.nl/img/delete.gif" /></a></div>
<?php
}
?>

<br />
<br />
<?php echo ubb(stripslashes($tFetch['bericht'])); ?>
<?php if($tsFetch['signature'] != '') { ?><br /><br />
<div style="height: 1px; width: 100%; background: #EEEEEE;"></div><br />
<?php echo ubb(stripslashes($tsFetch['signature'])); ?>
<?php
}
?>

</td>

</tr>

</table>

</div>

<br /><br />
<?php

$aQuery
= mysql_query("SELECT * FROM ads WHERE vertical = 0 AND horizontal = 1 ORDER BY RAND() LIMIT 1") or die(mysql_error());
$aFetch = mysql_fetch_assoc($aQuery);

?>

<center><a href="index.php?p=ad&id=<?php echo $aFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/ads/<?php echo $aFetch['id']; ?>.<?php echo $aFetch['filetype']; ?>" /></a></center>
<br />

<?php

$allReactionsQuery
= mysql_query("SELECT * FROM reacties WHERE t_id = '" . mysql_real_escape_string($tFetch['id']) . "'") or die(mysql_error());
$allReactionsRows = mysql_num_rows($allReactionsQuery);

$pages = ceil($allReactionsRows / $records);

    for($i = 1; $i <= $pages; $i++)    {
      
      if($i-1 == $p){
      
        $style = 'border: 1px solid #99B837; background: #B0CD58; padding: 4px; color: #FFFFFF; font-weight: bold;';
      
      }
else{
      
      $style = 'border: 1px solid #969696; background: #FFFFFF; padding: 4px; color: #969696;';
      
      }

      
      echo '<button style="' . $style . '" onclick="location.href = \'?p=forum&showtopic=' . mysql_real_escape_string($_GET['showtopic']) . '&page='.($i-1).'\';">'.$i.'</button>&nbsp;';

    }

  
  

?>

<br /><br />

<?php

$rQuery
= mysql_query("SELECT * FROM reacties WHERE t_id = '" . mysql_real_escape_string($tFetch['id']) . "' LIMIT ".($p*$records).",".$records."") or die(mysql_error());



while($rFetch = mysql_fetch_assoc($rQuery)){

$ruQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($rFetch['poster']) . "'") or die(mysql_error());
$ruFetch = mysql_fetch_assoc($ruQuery);

$ruOnlineQuery = mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($rFetch['poster']) . "' AND DATE_SUB(NOW(),INTERVAL 5 MINUTE) <= laatst_online") or die(mysql_error());

if(mysql_num_rows($ruOnlineQuery) == 0){

$plaatje = 'bullet_red';

}
else{

$plaatje = 'bullet_green';

}


$postCountQuery = mysql_query("SELECT * FROM reacties WHERE poster = '" .  $ruFetch['id'] . "'") or die(mysql_error());

?>



<div style="width: 100%; border: 1px solid #EAEAEA; padding: 2px; background: url(http://www.falox.nl/img/forummessage.png) #FFFFFF repeat-x;" id="reaction<?php echo $rFetch['id']; ?>">
<table style="border: 0; width: 100%;">

<tr>
<td></td>
<td style="text-align: right;">
Geplaatst op <?php echo datenl($rFetch['datum']); ?>
</td>
</tr>

<tr>
<td style="width: 21%; text-align: center;" valign="top">
<strong><img src="http://www.falox.nl/img/<?php echo $plaatje; ?>.gif"> <?php echo $ruFetch['gebruikersnaam']; ?></strong><br />
<?php echo'<img style="width: 100px; height: 100px;" src="'.$ruFetch['avatar'].'"><br />'; ?><br />
Rank: <?php if($ruFetch['rang'] == 0){ echo 'Lid'; }elseif($ruFetch['rang'] == 4){ echo 'Robot'; } elseif($ruFetch['rang'] == 1){ echo '<span style="color: darkgreen; font-weight: bold;">Moderator</span>'; }elseif($ruFetch['rang'] == 2){ echo '<span style="color: red; font-weight: bold;">Beheerder</span>'; }elseif($ruFetch['rang'] == 3){ echo 'Verwijderd'; } ?><br />
Posts: <?php echo mysql_num_rows($postCountQuery); ?><br />
</td>

<td valign="top" style="background:#FFFFFF; padding: 4px;">

<?php
$raQuery
= mysql_query("SELECT * FROM leden WHERE id = '" . $leden->getId() . "'") or die(mysql_error());
$raFetch = mysql_fetch_assoc($raQuery);
$rang = $raFetch['rang'];
?>


<div id="forumAction"><a href="?p=forum&quote=<?php echo $rFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/comments.png" /></a></div>

<?php
}
if($rFetch['poster'] == $_SESSION['id'] or $rang > '0'){ ?>
<div id="forumAction"><a href="?p=forum&edit=<?php echo $rFetch['id']; ?>"><img src="http://www.falox.nl/img/edit.gif" /></a></div>
<?php
}
if($rang > '0'){
?>

<div id="forumAction"><a onclick="var c = confirm('Weet je het zeker?'); if(c == true) { delete_forumreaction(<?php echo $rFetch['id']; ?>); }"><img src="http://www.falox.nl/img/delete.gif" /></a></div>
<?php
}
?>

<br />
<br />
<?php echo ubb(stripslashes($rFetch['bericht'])); ?>
<?php if($ruFetch['signature'] != '') { ?><br /><br />
<div style="height: 1px; width: 100%; background: #EEEEEE;"></div><br />
<?php echo ubb(stripslashes($ruFetch['signature'])); ?>
<?php
}
?>


</td>

</tr>

</table>

</div><br />

<?php

}

    for($i = 1; $i <= $pages; $i++)    {
      
      if($i-1 == $p){
      
        $style = 'border: 1px solid #99B837; background: #B0CD58; padding: 4px; color: #FFFFFF; font-weight: bold;';
      
      }
else{
      
      $style = 'border: 1px solid #969696; background: #FFFFFF; padding: 4px; color: #969696;';
      
      }

      
      echo '<button style="' . $style . '" onclick="location.href = \'?p=forum&showtopic=' . mysql_real_escape_string($_GET['showtopic']) . '&page='.($i-1).'\';">'.$i.'</button>&nbsp;';
      
    }

    
    echo '<br /><br />';
  


if(isset($_POST['submit'])){

if(strlen($_POST['message']) < 3){

echo '<div id="error">Je bericht is te kort!</div>';

}
elseif($tFetch['type'] == 2 or $tFetch['type'] == 4){

echo '<div id="error">Je kan niet op dit topic reageren!</div>';

}
elseif(!isset($_SESSION['id'])){

echo '<div id="error">Log in als je op een topic wilt reageren!</div>';

}
else{

$message = htmlspecialchars($_POST['message']);
$message = nl2br($message);

mysql_query("INSERT INTO forumreactions VALUES (
NULL,
'"
. mysql_real_escape_string($tFetch['id']) . "',
'"
. mysql_real_escape_string($message) . "',
'"
. $_SESSION['id'] . "',
1,
NOW()
);
"
) or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE topics SET last_reaction = NOW() WHERE id = '" . mysql_real_escape_string($tFetch['id']) . "'") or die(mysql_error());

?>


<a id="bottom">
</a>

<meta http-equiv="refresh" content="0;url=<?php echo '?p=forum&showtopic=' . $tFetch['id'] . '&page=' . $_POST['p']; ?>#bottom">

<?php

}

}
else{

if($tFetch['type'] == 2){

echo '<div id="error"><img src="http://www.falox.nl/http://www.falox.nl/img/slotje.gif" /> Dit topic is gesloten, je kunt niet reageren.</div>';

}
elseif(!isset($_SESSION['id'])){

echo '<div id="error">Log in als je op een topic wilt reageren!</div>';

}
else{

?>


<a id="bottom"></a>

<table style="border: 0;">

<tr>

<td style="width: 250px;" valign="top">
<?php ubbbuttons('message'); ?>
</td>

<td valign="top">

<form method="post" action="?p=forum&showtopic=<?php echo $tFetch['id']; ?>#bottom">

<textarea style="width: 450px; height: 170px;" name="message" id="message"></textarea>
<input type="hidden" name="p" value="<?php echo $p; ?>" />

</td>

</tr>

</table>

<br /><br />

<input type="submit" value="Versturen" name="submit" />

</form>

<?php

}

}

}
elseif(isset($_GET['maketopic']){
?>


}elseif(isset($_GET['maketopic']){
daar zit de unexpected }.

Mvg,
Gewijzigd op 05/10/2011 13:19:30 door Kevin Blokzijl
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:30:46
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 13:24:24
Quote Anchor link
Ga eens netjes inspringen, en toon a.u.b. ingekortte of relevante code.
Gewijzigd op 05/10/2011 13:29:24 door - Ariën -
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

05/10/2011 13:46:03
Quote Anchor link
En daarbij zie je dat je gewoon een ) bent vergeten.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

05/10/2011 13:54:44
Quote Anchor link
Jacco Brandt op 05/10/2011 13:46:03:
En daarbij zie je dat je gewoon een ) bent vergeten.


Kijk, hier heb ik wat aan, Bedankt!
 
Jacco Brandt

Jacco Brandt

05/10/2011 15:30:05
Quote Anchor link
En luister de volgende keer alsjeblieft ook naar Aar, zo helpen met het opzoeken van fouten is héél vervelend.En luister de volgende keer alsjeblieft ook naar Aar, zo helpen met het opzoeken van fouten is héél vervelend.
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

09/10/2011 14:59:59
Quote Anchor link
kan misschien iemand mijn code verwijderen?
 
Wesley PHP

Wesley PHP

09/10/2011 15:24:26
Quote Anchor link
Je kunt het toch gewoon wijzigen, en zelf verwijderen?
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

09/10/2011 15:25:10
Quote Anchor link
kan niet meer?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/10/2011 15:30:08
Quote Anchor link
Dan moet je het een modje vragen, als je de code echt graag verwijderd wil hebben.
 
Milo S

Milo S

09/10/2011 15:30:32
Quote Anchor link
Misschien als je een goede reden hebt dat een van de mod's dat wil doen voor je... Maare waarom zou je dat willen? Niemand gaat hem stelen hoor...
 
Kevin Blokzijl

Kevin Blokzijl

09/10/2011 15:40:51
Quote Anchor link
Milo S op 09/10/2011 15:30:32:
Misschien als je een goede reden hebt dat een van de mod's dat wil doen voor je... Maare waarom zou je dat willen? Niemand gaat hem stelen hoor...


Tis wel een forum van mij, daarom wil ik hem verwijderd hebben
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.