Unexpected token ILLEGAL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer (Django)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en werken ze met pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Er is een kwaliteitsfocus en dan biedt ruimte om verbeteringen echt door te voeren binnen de gehele

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Product Developer (M/F), Fulltime 40 h/week

A global Plantbased revolution – that is our dream. Maximising the protein transition – that is our mission. Producing and developing sustainable and delicious products – that is what we do. Ojah is a fast growing company with a mission and has the ambition to be the world leader in its field. To support this growth we are hiring new colleagues. People that would like to make a difference and dare to dream big. With currently a 150 colleagues proudly working on our exceptional products. Working in a dynamic surrounding that runs full speed ahead. We need you! Product Developer

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »
Php knipper

php knipper

02/08/2011 13:50:41
Quote Anchor link
ik heb een uploasysteem en dat geet steeds de error "Unexpected token ILLEGAL"
het pad naar de map klopt dus niet
het formulier is op index.php en de verwerking op upload.php ( ik maag gebruik van get ( voor de map ))

ik weet niet waar het fout loopt dus ik ga ( tegen beter weten in ) de volledige code geven.

index.php ( formulier )
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
<!DOCTYPE HTML>
<?php
if(isset($_GET['map']))
{

$map = $_GET['map'];

if(file_exists('files/'.$map)){
?>

<html lang="en" class="no-js">
<head>
<meta charset="utf-8">
<title>jQuery File Upload Example</title>
<link rel="stylesheet" href="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.13/themes/base/jquery-ui.css" id="theme">
<link rel="stylesheet" href="../jquery.fileupload-ui.css">
<link rel="stylesheet" href="style.css">
</head>
<body>
<div id="fileupload">
    <form action="upload.php?map=<?php $_GET['map'] ?>" method="get" enctype="multipart/form-data">
        <div class="fileupload-buttonbar">
            <label class="fileinput-button">
                <span>Add files...</span>
                <input type="file" name="files[]" multiple>
            </label>
            <button type="submit" class="start">Start upload</button>
            <button type="reset" class="cancel">Cancel upload</button>
            <button type="button" class="delete">Delete files</button>
        </div>
    </form>
    <div class="fileupload-content">
        <table class="files"></table>
        <div class="fileupload-progressbar"></div>
    </div>
</div>
<script id="template-upload" type="text/x-jquery-tmpl">
    <tr class="template-upload{{if error}} ui-state-error{{/if}}">
        <td class="preview"></td>
        <td class="name">${name}</td>
        <td class="size">${sizef}</td>
        {{if error}}
            <td class="error" colspan="2">Error:
                {{if error === 'maxFileSize'}}File is too big
                {{else error === 'minFileSize'}}File is too small
                {{else error === 'acceptFileTypes'}}Filetype not allowed
                {{else error === 'maxNumberOfFiles'}}Max number of files exceeded
                {{else}}${error}
                {{/if}}
            </td>
        {{else}}
            <td class="progress"><div></div></td>
            <td class="start"><button>Start</button></td>
        {{/if}}
        <td class="cancel"><button>Cancel</button></td>
    </tr>
</script>
<script id="template-download" type="text/x-jquery-tmpl">
    <tr class="template-download{{if error}} ui-state-error{{/if}}">
        {{if error}}
            <td></td>
            <td class="name">${name}</td>
            <td class="size">${sizef}</td>
            <td class="error" colspan="2">Error:
                {{if error === 1}}File exceeds upload_max_filesize (php.ini directive)
                {{else error === 2}}File exceeds MAX_FILE_SIZE (HTML form directive)
                {{else error === 3}}File was only partially uploaded
                {{else error === 4}}No File was uploaded
                {{else error === 5}}Missing a temporary folder
                {{else error === 6}}Failed to write file to disk
                {{else error === 7}}File upload stopped by extension
                {{else error === 'maxFileSize'}}File is too big
                {{else error === 'minFileSize'}}File is too small
                {{else error === 'acceptFileTypes'}}Filetype not allowed
                {{else error === 'maxNumberOfFiles'}}Max number of files exceeded
                {{else error === 'uploadedBytes'}}Uploaded bytes exceed file size
                {{else error === 'emptyResult'}}Empty file upload result
                {{else}}${error}
                {{/if}}
            </td>
        {{else}}
            <td class="preview">
                {{if thumbnail_url}}
                    <a href="${url}" target="_blank"><img src="${thumbnail_url}"></a>
                {{/if}}
            </td>
            <td class="name">
                <a href="${url}"{{if thumbnail_url}} target="_blank"{{/if}}>${name}</a>
            </td>
            <td class="size">${sizef}</td>
            <td colspan="2"></td>
        {{/if}}
        <td class="delete">
            <button data-type="${delete_type}" data-url="${delete_url}">Delete</button>
        </td>
    </tr>
</script>
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.6.1/jquery.min.js"></script>
<script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.8.13/jquery-ui.min.js"></script>
<script src="//ajax.aspnetcdn.com/ajax/jquery.templates/beta1/jquery.tmpl.min.js"></script>
<script src="../jquery.iframe-transport.js"></script>
<script src="../jquery.fileupload.js"></script>
<script src="../jquery.fileupload-ui.js"></script>
<script src="application.js"></script>
</body>
</html>
<?php
}else{
  // Desired folder structure
$structure1 = 'files/'.$map;
$structure2 = 'thumbnails/'.$map;

// To create the nested structure, the $recursive parameter
// to mkdir() must be specified.


if(!mkdir($structure1, 0, true)) {
    echo 'Oeps, kan de map niet aanmaken' ;
}
else{
echo "De map waarnaar u wil uploaden is gemaakt. <br>U kan nu uploaden <br><br>refrech pagina";
}
}
}

else
{
?>

<div style="text-align: center;"><br>
<br>
<table
style="text-align: left; width: 50%; margin-left: auto; margin-right: auto; height: 50%;"
border="1" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tbody>
<tr>
<td
style="vertical-align: top; height: 250px; width: 250px; border-right-style: hidden;"><img
style="width: 250px; height: 250px;" alt=""
src="http://mych-studio.com/main/css/icon/HP-Documents-Folder-icon-2%5b1%5d.png"><br>
</td>
<td style="vertical-align: top; border-left-style: hidden;">
<form method="get" action="index.php" name="gegevens"><big
style="font-weight: bold; text-decoration: underline;">Uploadsysteem&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<br>
<br>
U naam<br>
<input name="naam"><br>
</big><br>
<span style="text-decoration: underline;"><span
style="font-weight: bold;">De gewenste mapnaam<br>
<input name="map"><br>
<br>
</span></span><input value="Naar de uploader" type="submit"><br>
</form>
</td>
</tr>
</tbody>
</table>
<br>
<br>
<br>
</div>
<?php
}
?>


en upload.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
<?php if(isset($_GET['map']))
{

$map = $_GET['map'];

if(file_exists($map)){


error_reporting(E_ALL | E_STRICT);

class UploadHandler
{
    private $options;
    
    function
__construct($options=null) {
        $this->options = array(
            'script_url' => $_SERVER['PHP_SELF'],
            'upload_dir' => dirname(__FILE__).'files/'.$map,
            'upload_url' => dirname($_SERVER['PHP_SELF']).'files/'.$map,
            'param_name' => 'files',
            // The php.ini settings upload_max_filesize and post_max_size
            // take precedence over the following max_file_size setting:

            'max_file_size' => null,
            'min_file_size' => 1,
            'accept_file_types' => '/.+$/i',
            'max_number_of_files' => null,
            'discard_aborted_uploads' => true,
            'image_versions' => array(
                // Uncomment the following version to restrict the size of
                // uploaded images. You can also add additional versions with
                // their own upload directories:
                /*
                'large' => array(
                    'upload_dir' => dirname(__FILE__).'/files/',
                    'upload_url' => dirname($_SERVER['PHP_SELF']).'/files/',
                    'max_width' => 1920,
                    'max_height' => 1200
                ),
                */

                'thumbnail' => array(
                    'upload_dir' => dirname(__FILE__).'thumbnails/'.$map,
                    'upload_url' => dirname($_SERVER['PHP_SELF']).'thumbnails/'.$map,
                    'max_width' => 80,
                    'max_height' => 80
                )
            )
        );

        if ($options) {
            $this->options = array_replace_recursive($this->options, $options);
        }
    }

    
    private function get_file_object($file_name) {
        $file_path = $this->options['upload_dir'].$file_name;
        if (is_file($file_path) && $file_name[0] !== '.') {
            $file = new stdClass();
            $file->name = $file_name;
            $file->size = filesize($file_path);
            $file->url = $this->options['upload_url'].rawurlencode($file->name);
            foreach($this->options['image_versions'] as $version => $options) {
                if (is_file($options['upload_dir'].$file_name)) {
                    $file->{$version.'_url'} = $options['upload_url']
                        .
rawurlencode($file->name);
                }
            }

            $file->delete_url = $this->options['script_url']
                .
'?file='.rawurlencode($file->name);
            $file->delete_type = 'DELETE';
            return $file;
        }

        return null;
    }

    
    private function get_file_objects() {
        return array_values(array_filter(array_map(
            array($this, 'get_file_object'),
            scandir($this->options['upload_dir'])
        )));
    }


    private function create_scaled_image($file_name, $options) {
        $file_path = $this->options['upload_dir'].$file_name;
        $new_file_path = $options['upload_dir'].$file_name;
        list($img_width, $img_height) = @getimagesize($file_path);
        if (!$img_width || !$img_height) {
            return false;
        }

        $scale = min(
            $options['max_width'] / $img_width,
            $options['max_height'] / $img_height
        );
        if ($scale > 1) {
            $scale = 1;
        }

        $new_width = $img_width * $scale;
        $new_height = $img_height * $scale;
        $new_img = @imagecreatetruecolor($new_width, $new_height);
        switch (strtolower(substr(strrchr($file_name, '.'), 1))) {
            case
'jpg':
            case
'jpeg':
                $src_img = @imagecreatefromjpeg($file_path);
                $write_image = 'imagejpeg';
                break;
            case
'gif':
                $src_img = @imagecreatefromgif($file_path);
                $write_image = 'imagegif';
                break;
            case
'png':
                $src_img = @imagecreatefrompng($file_path);
                $write_image = 'imagepng';
                break;
            default:

                $src_img = $image_method = null;
        }

        $success = $src_img && @imagecopyresampled(
            $new_img,
            $src_img,
            0, 0, 0, 0,
            $new_width,
            $new_height,
            $img_width,
            $img_height
        ) && $write_image($new_img, $new_file_path);
        // Free up memory (imagedestroy does not delete files):
        @imagedestroy($src_img);
        @
imagedestroy($new_img);
        return $success;
    }

    
    private function has_error($uploaded_file, $file, $error) {
        if ($error) {
            return $error;
        }

        if (!preg_match($this->options['accept_file_types'], $file->name)) {
            return 'acceptFileTypes';
        }

        if ($uploaded_file && is_uploaded_file($uploaded_file)) {
            $file_size = filesize($uploaded_file);
        }
else {
            $file_size = $_SERVER['CONTENT_LENGTH'];
        }

        if ($this->options['max_file_size'] && (
                $file_size > $this->options['max_file_size'] ||
                $file->size > $this->options['max_file_size'])
            ) {

            return 'maxFileSize';
        }

        if ($this->options['min_file_size'] &&
            $file_size < $this->options['min_file_size']) {
            return 'minFileSize';
        }

        if (is_int($this->options['max_number_of_files']) && (
                count($this->get_file_objects()) >= $this->options['max_number_of_files'])
            ) {

            return 'maxNumberOfFiles';
        }

        return $error;
    }

    
    private function handle_file_upload($uploaded_file, $name, $size, $type, $error) {
        $file = new stdClass();
        $file->name = basename(stripslashes($name));
        $file->size = intval($size);
        $file->type = $type;
        $error = $this->has_error($uploaded_file, $file, $error);
        if (!$error && $file->name) {
            if ($file->name[0] === '.') {
                $file->name = substr($file->name, 1);
            }

            $file_path = $this->options['upload_dir'].$file->name;
            $append_file = is_file($file_path) && $file->size > filesize($file_path);
            clearstatcache();
            if ($uploaded_file && is_uploaded_file($uploaded_file)) {
                // multipart/formdata uploads (POST method uploads)
                if ($append_file) {
                    file_put_contents(
                        $file_path,
                        fopen($uploaded_file, 'r'),
                        FILE_APPEND
                    );
                }
else {
                    move_uploaded_file($uploaded_file, $file_path);
                }
            }
else {
                // Non-multipart uploads (PUT method support)
                file_put_contents(
                    $file_path,
                    fopen('php://input', 'r'),
                    $append_file ? FILE_APPEND : 0
                );
            }

            $file_size = filesize($file_path);
            if ($file_size === $file->size) {
                $file->url = $this->options['upload_url'].rawurlencode($file->name);
                foreach($this->options['image_versions'] as $version => $options) {
                    if ($this->create_scaled_image($file->name, $options)) {
                        $file->{$version.'_url'} = $options['upload_url']
                            .
rawurlencode($file->name);
                    }
                }
            }
else if ($this->options['discard_aborted_uploads']) {
                unlink($file_path);
                $file->error = 'abort';
            }

            $file->size = $file_size;
            $file->delete_url = $this->options['script_url']
                .
'?file='.rawurlencode($file->name);
            $file->delete_type = 'DELETE';
        }
else {
            $file->error = $error;
        }

        return $file;
    }

    
    public function get() {
        $file_name = isset($_REQUEST['file']) ?
            basename(stripslashes($_REQUEST['file'])) : null;
        if ($file_name) {
            $info = $this->get_file_object($file_name);
        }
else {
            $info = $this->get_file_objects();
        }

        header('Content-type: application/json');
        echo json_encode($info);
    }

    
    public function post() {
        $upload = isset($_FILES[$this->options['param_name']]) ?
            $_FILES[$this->options['param_name']] : array(
                'tmp_name' => null,
                'name' => null,
                'size' => null,
                'type' => null,
                'error' => null
            );
        $info = array();
        if (is_array($upload['tmp_name'])) {
            foreach ($upload['tmp_name'] as $index => $value) {
                $info[] = $this->handle_file_upload(
                    $upload['tmp_name'][$index],
                    isset($_SERVER['HTTP_X_FILE_NAME']) ?
                        $_SERVER['HTTP_X_FILE_NAME'] : $upload['name'][$index],
                    isset($_SERVER['HTTP_X_FILE_SIZE']) ?
                        $_SERVER['HTTP_X_FILE_SIZE'] : $upload['size'][$index],
                    isset($_SERVER['HTTP_X_FILE_TYPE']) ?
                        $_SERVER['HTTP_X_FILE_TYPE'] : $upload['type'][$index],
                    $upload['error'][$index]
                );
            }
        }
else {
            $info[] = $this->handle_file_upload(
                $upload['tmp_name'],
                isset($_SERVER['HTTP_X_FILE_NAME']) ?
                    $_SERVER['HTTP_X_FILE_NAME'] : $upload['name'],
                isset($_SERVER['HTTP_X_FILE_SIZE']) ?
                    $_SERVER['HTTP_X_FILE_SIZE'] : $upload['size'],
                isset($_SERVER['HTTP_X_FILE_TYPE']) ?
                    $_SERVER['HTTP_X_FILE_TYPE'] : $upload['type'],
                $upload['error']
            );
        }

        header('Vary: Accept');
        if (isset($_SERVER['HTTP_ACCEPT']) &&
            (
strpos($_SERVER['HTTP_ACCEPT'], 'application/json') !== false)) {
            header('Content-type: application/json');
        }
else {
            header('Content-type: text/plain');
        }

        echo json_encode($info);
    }

    
    public function delete() {
        $file_name = isset($_REQUEST['file']) ?
            basename(stripslashes($_REQUEST['file'])) : null;
        $file_path = $this->options['upload_dir'].$file_name;
        $success = is_file($file_path) && $file_name[0] !== '.' && unlink($file_path);
        if ($success) {
            foreach($this->options['image_versions'] as $version => $options) {
                $file = $options['upload_dir'].$file_name;
                if (is_file($file)) {
                    unlink($file);
                }
            }
        }

        header('Content-type: application/json');
        echo json_encode($success);
    }
}


$upload_handler = new UploadHandler();

header('Pragma: no-cache');
header('Cache-Control: private, no-cache');
header('Content-Disposition: inline; filename="files.json"');
header('X-Content-Type-Options: nosniff');

switch ($_SERVER['REQUEST_METHOD']) {
    case
'HEAD':
    case
'GET':
        $upload_handler->get();
        break;
    case
'POST':
        $upload_handler->post();
        break;
    case
'DELETE':
        $upload_handler->delete();
        break;
    default:

        header('HTTP/1.0 405 Method Not Allowed');
}
}
else{
  // Desired folder structure
$structure1 = 'files/'.$map;
$structure2 = 'thumbnails/'.$map;

// To create the nested structure, the $recursive parameter
// to mkdir() must be specified.


if(!mkdir($structure1, 0, true)) {
    echo 'Oeps, kan de map niet aanmaken' ;
}
else{
echo "De map waarnaar u wil uploaden is gemaakt. <br>U kan nu uploaden <br><br>refrech pagina";
}
}
}

else
{
echo "formulier voor map";
}

?>


Sorry voor de grote code maar ik zou echt niet weten waaraan het licht!
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:43:31
 
- SanThe -

- SanThe -

02/08/2011 13:55:00
Quote Anchor link
Maak er eerst eens w3c-valid html van.
 
Chris -

Chris -

02/08/2011 13:57:59
Quote Anchor link
Vrij nutteloos om de html-code eerst "valid" te maken.. Hij vraagt om hulp voor zijn PHP-code.
 
Eric Wagener

Eric Wagener

02/08/2011 16:14:46
Quote Anchor link
Het lijkt op een JavaScript error, maar je raakt mij hier kwijt:
"{{if error (...) /if}}"
Het is vast iets van een parser die ik niet ken, kun je uitleggen wat het moet doen?
Heb je trouwens een linkje naar de werkende site?
 
Php knipper

php knipper

02/08/2011 16:27:01
Quote Anchor link
Ik geloofd dat het fout gaat bij een get functie met de url
de fout wijst er op dat er iets mis is in het bestand upload.php
ik denk dus dat de fout zit in rij 19 van index.php
of tussen 14 en 49 upload.php

Daar word met de get functie gewerkt en met de plaats waar de map komt te staan.

De werkende pagina is er nog niet.
 
Jelmer -

Jelmer -

02/08/2011 16:48:09
Quote Anchor link
De enige fout die ik zo 123 zie is dat "echo" ontbreekt in <?php $_GET['map'] ?>. Als ik je code copy-paste in m'n editor en hem probeer te runnen geeft hij geen foutmeldingen.

Weet je zeker dat dit het bestand is dat je oproept? (niet dat dat een andere kopie ergens is waar de fout nog wel in zit?)
 
Php knipper

php knipper

02/08/2011 16:53:24
Quote Anchor link
dit is het volledige script er is geen ander

het loopt vast als het de bestanden aan het uploaden is

ik heb een test online gezet

http://mych-studio.com/admin/documenten/uploader/uploader/?map=test
de functie om een nieuwe map aan te maken heb ik wel uit gezet ;)
 
Eric Wagener

Eric Wagener

02/08/2011 16:59:47
Quote Anchor link
Dit komt terug van upload.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<b>Warning</b>:  mkdir() [<a href='function.mkdir'>function.mkdir</a>]: File exists in <b>/home4/mychstu1/public_html/admin/documenten/uploader/uploader/upload.php</b> on line <b>327</b><br />
Oeps, kan de map niet aanmaken


Dat is waarschijnlijk de reden dat de Json parser het niet leuk vindt.
 
Php knipper

php knipper

02/08/2011 17:10:21
Quote Anchor link
je probeert een nieuwe map aan te maken en dat heb ik uit gezet dat is dan de error die je krijgt omdat hij geen map kan aanmaken. vanachter staat ?map=test ( dat moet zo blijven omdat dat de enige map is die bestaat )
 
Eric Wagener

Eric Wagener

02/08/2011 17:19:49
Quote Anchor link
Dat krijg ik meteen bij jouw link...
 
Php knipper

php knipper

02/08/2011 17:21:34
Quote Anchor link
dat is gek!
waarom wil de pagina bij jou een nieuwe map aanmaken en bij mij niet?

eens op een andere pc proberen



Toevoeging op 02/08/2011 17:26:21:

bij mij doet die het op alle pc's google crone en firefox
weet je zeker dat je bij map niet iets ander's opgeeft dan test

Toevoeging op 02/08/2011 17:29:09:

het systeem werkt voledig tot ik de get_() functie heb toegepas kijk eens of ik daar niet's fout heb gedaan. ( ik heb al gekeken en zover ik zie is er niet's mis )
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.