unexpected T_STRING

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Heb je kort geleden jouw HBO diploma ICT development behaald? Of zit je nog aan het begin van je carrière en heb je affiniteit met C#.NET? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Oosterhout zijn wij op zoek naar een fullstack developer. Als C#.NET developer werk je samen met een vooruitstrevend team aan het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten. Je hebt affiniteit met SQL, maar nog belangrijker is dat je kennis en ervaring hebt met C#.NET. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het ontwikkelen van onze high-availability en high-performance backend; Je begint de dag rond 8:30

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »
Hans schults

hans schults

11/01/2014 13:41:16
Quote Anchor link
deze melding krijg ik niet weg, het gaat over regel 135:
if ($post['bekijk']){ SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';

Is er iemand die mij verder kan helpen?


Hieronder de volledige pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
<?php

function get_post(){
    global $_POST;
    $result=array();
    foreach($_POST as $key=>$value)$result[$key]=$value;
    reset($_POST);
    return $result;
}

if(isset($_GET['actie']))$post['actie']=$_GET['actie'];
if(isset($_GET['id']))$post['id']=$_GET['id'];
if($_POST)$post=get_post();
################################################################################
//config.php

$data['hostname']='localhost';
$data['username']='';
$data['password']='';
$data['database']='';

################################################################################
$data['cid']=null;


function
db_connect(){
    global $data;
    $data['cid']=@mysql_connect($data['hostname'], $data['username'], $data['password']);
    if(!$data['cid'])echo('<font color=#FF0000>'.mysql_error().'</font>');
    @
mysql_select_db($data['database'], $data['cid']);
    return (bool)$data['cid'];
}

function
db_disconnect(){
    global $data;
    return (bool)@mysql_close($data['cid']);
}

function
db_query($statement){
    global $data;
    return @mysql_query($statement, $data['cid']);
}

function
newid(){
    global $data;
    return @mysql_insert_id($data['cid']);
}

function
db_count($result){
    return (int)@mysql_num_rows($result);
}

function
db_rows($statement){
    $result=array();
    $query=db_query($statement);
    $count=db_count($query);
    for($i=0; $i<$count; $i++){
        $record=@mysql_fetch_array($query, MYSQL_ASSOC);
        foreach($record as $key=>$value)$result[$i][$key]=$value;
    }

    return $result;
}


function
db_lijstalle(){
    global $data;
    $lijstalle=db_rows(
        "SELECT * FROM `bedrijven`".
        "WHERE `groep` ='1' "
    );
    $result=array();
    
    foreach($lijstalle as $key=>$value){
        $result[$key]=$value;
    }

    return $result;
}

function
invoeren($naam, $opmerking){
    global $data;
    db_query("INSERT INTO `bedrijven`(`id`,`groep`,`groepomschr`,`sector`,`bedrijf`,`straat`,`postcode`,`plaats`,`telefoonalg`,`internet`,`emailalg`,`persoon`,`telefoonpersoon`,`mobielpersoon`,`emailpersoon`,`branche`,`aantalpersonen`,`aantalpersonenkantoor`,`diensten`,`stagemogelijkh`,`logo`)VALUES('','{$groep}','{$groepomschr}','{$sector}','{$bedrijf}','{$straat}','{$postcode}','{$plaats}','{$telefoonalg}','{$internet}','{$emailalg}','{$persoon}','{$telefoonpersoon}','{$mobielpersoon}','{$emailpersoon}','{$branche}','{$aantalpersonen}','{$aantalpersonenkantoor}','{$diensten}','{$stagemogelijkh}','{$logo}')");
}

function
oproepen($id){
    global $data;
    $tewijzigen=db_rows(
        "SELECT * FROM `bedrijven`".
        "WHERE  `id` = {$id}"        
    );
    return $tewijzigen[0];

}

function
wijzigen($post){
    global $data;
    db_query(
        "UPDATE `bedrijven` SET ".
        "`groep`='{$post['groep']}',`groepomschr`='{$post['groepomschr']}',`sector`='{$post['sector']}',`bedrijf`='{$post['bedrijf']}',`straat`='{$post['straat']}',`postcode`='{$post['postcode']}',`plaats`='{$post['plaats']}',`telefoonalg`='{$post['telefoonalg']}',`internet`='{$post['internet']}',`emailalg`='{$post['emailalg']}',`persoon`='{$post['persoon']}',`telefoonpersoon`='{$post['telefoonpersoon']}',`mobielpersoon`='{$post['mobielpersoon']}',`emailpersoon`='{$post['emailpersoon']}',`branche`='{$post['branche']}',`aantalpersonen`='{$post['aantalpersonen']}',`aantalpersonenkantoor`='{$post['aantalpersonenkantoor']}',`diensten`='{$post['diensten']}',`stagemogelijkh`='{$post['stagemogelijkh']}',`logo`='{$post['logo']}'".    
        " WHERE `id`='{$post['id']}'"
    );
}

function
verwijderen($id){
    global $data;
    db_query(
    "DELETE FROM `bedrijven` WHERE `id`={$id}"
    );    
}
function
bekijk($id){
    global $data;
    db_query(
    "SELECT * FROM `bedrijven` WHERE `id`={$id}"
    );    
}

################################################################################

// nieuwe webpagina

db_connect();

###################################################################################

//



$data['lijstalle']=db_lijstalle();

if ($post['send']){
    invoeren($post['datatype'], $post['name']);
    $post['send']=0;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['actie']=="bekijk"||$post['actie']=="verwijderen"){
    $data['tewijzigen']=oproepen($post['id']);
}


if ($post['bekijk']){ SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';
    wijzigen($post);
    $post['wijzigen']=0;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;    
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['verwijderen']){
    verwijderen($post['id']);
    $post['verwijderen']=false;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['nietverwijderen']){
    $post['nietverwijderen']=false;
    $post['verwijderen']=false;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");    
}


?>

<?php
// include/require hier evt nog andere zaken
require ("connect.php");
// we willen op deze pagina gebruik maken van beveiliging mbv sessies,
// dus includen (requiren) we session.php
// require("session.php");*******************************
/*
we gaan hier kijken of de gebruiker is ingelogd, en welk
user level de gebruiker heeft. Op grond daarvan laten we
bepaalde delen al dan niet zien.
Een gebruikerslevel is een getal wat aangeeft hoeveel
"macht" je hebt. Vaak is het zo: hoe hoger het getal, hoe
meer je mag.
bijvoorbeeld:
Voor een bepaalde bewerking heb je gebruikers-
niveau 1 nodig, maar voor een andere bewerking heb je niveau
2 nodig. Een gebruiker die beide bewerkingen mag uitvoeren
heeft gebruikersniveau 1+2 = 3. MAAR: Een gebruiker die om
een of andere reden alleen de tweede bewerking mag uitvoeren
heeft gebruikersniveau 0+2 = 2. Dus je telt de nummers die
bij bepaalde rechten horen bij elkaar op.
Het nummer dat het recht geeft op een bepaalde bewerking is
altijd een macht van 2.
bijvoorbeeld:
recht #1 (bv inloggen) heeft gebruikers niveau            2^0 = 1
recht #2 (bv je eigen info veranderen) heeft gebr. niveau 2^1 = 2
recht #3 (bv nieuws toevoegen) heeft gebruikers niveau    2^2 = 4
recht #4 (bv members toevoegen) heeft gebruikersniveau    2^3 = 8
enz.
Iemand die al deze bewerkingen mag uitvoeren heeft dus
gebruikersniveau 1+2+4+8 = 15 (of 2^4 - 1)
Iemand die alleen recht #1 en recht #3 heeft, heeft
dus gebruikersniveau 1+4 = 5
*/
// controle op ingelogd zijn:
//if(isset($_SESSION['suser'])) {

?>


    <table border="1">
    <tr>
    <td>id</td><td>groep</td><td>groepomschr</td><td>sector</td><td>bedrijf</td><td>straat</td><td>postcode</td><td>plaats</td><td>telefoonalg</td><td colspan="2">Actie</td>
    </tr>    
<?    foreach($data['lijstalle'] as $key=>$value){ ?>
    <tr>
    <td><? echo $value['id']; ?></td><td><? echo $value['groep']; ?></td><td><? echo $value['groepomschr']; ?></td><td><? echo $value['sector']; ?></td><td><? echo $value['bedrijf']; ?></td><td><? echo $value['straat']; ?></td><td><? echo $value['postcode']; ?></td><td><? echo $value['plaats']; ?></td><td><? echo $value['telefoonalg']; ?></td><td><a href="http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php?actie=bekijk&id=<? echo $value['id']; ?>">bekijk</a></td>    
    </tr>
<? } ?>
    </table>
    
    <br><br>
<!--    regel toevoegen:<br>
    <form method="post">
    
    
     datatype:&nbsp;<input type="text" name="datatype" value="<? echo $post['datatype']; ?>" size="40"><br>
     name:&nbsp;<input type="text" name="name" value="<? echo $post['name']; ?>" size="40"><br>
     <input type="submit" name="send" value="opslaan">
    
    
     </form>
-->    
<? if($post['actie']=="bekijk"){  ?>
        <br><br>
    regel bekijken:<br>
     groep:&nbsp; <? echo $value['groep']; ?><br>
     groepomschr:&nbsp; <? echo $value['groepomschr']; ?><br>
     sector:&nbsp;<? echo $value['sector']; ?><br>
     bedrijf:&nbsp;<? echo $value['bedrijf']; ?><br>    
      straat:&nbsp;<? echo $value['straat']; ?><br>    
      postcode:&nbsp;<? echo $value['postcode']; ?><br>
      plaats:&nbsp;<? echo $davalueta['plaats']; ?><br>
      telefoonalg:&nbsp;<? echo $value['telefoonalg']; ?><br>
      internet:&nbsp;<? echo $value['internet']; ?><br>
      emailalg:&nbsp;<? echo $value['emailalg']; ?><br>
      persoon:&nbsp;<? echo $value['persoon']; ?><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<? echo $value['telefoonpersoon']; ?><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<? echo $value['mobielpersoon']; ?><br>
      emailpersoon:&nbsp;<? echo $value['emailpersoon']; ?><br>
   branche:&nbsp;<? echo $value['branche']; ?><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<? echo $value['aantalpersonen']; ?><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<? echo $value['aantalpersonenkantoor']; ?><br>
      diensten:&nbsp;<? echo $value['diensten']; ?><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<? echo $value['stagemogelijkh']; ?><br>
    
    
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="<? echo $post['id']; ?>">
     groep:&nbsp;<input type="text" name="groep" value="<? echo $data['tewijzigen']['groep']; ?>" size="5"><br>
     groepomschr:&nbsp;<input type="text" name="groepomschr" value="<? echo $data['tewijzigen']['groepomschr']; ?>" size="50"><br>
     sector:&nbsp;<input type="text" name="sector" value="<? echo $data['tewijzigen']['sector']; ?>" size="5"><br>
     bedrijf:&nbsp;<input type="text" name="bedrijf" value="<? echo $data['tewijzigen']['bedrijf']; ?>" size="50"><br>    
      straat:&nbsp;<input type="text" name="straat" value="<? echo $data['tewijzigen']['straat']; ?>" size="50"><br>    
      postcode:&nbsp;<input type="text" name="postcode" value="<? echo $data['tewijzigen']['postcode']; ?>" size="10"><br>
      plaats:&nbsp;<input type="text" name="plaats" value="<? echo $data['tewijzigen']['plaats']; ?>" size="50"><br>
      telefoonalg:&nbsp;<input type="text" name="telefoonalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonalg']; ?>" size="20"><br>
      internet:&nbsp;<input type="text" name="internet" value="<? echo $data['tewijzigen']['internet']; ?>" size="50"><br>
      emailalg:&nbsp;<input type="text" name="emailalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailalg']; ?>" size="50"><br>
      persoon:&nbsp;<input type="text" name="persoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['persoon']; ?>" size="50"><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<input type="text" name="telefoonpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonpersoon']; ?>" size="50"><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<input type="text" name="mobielpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['mobielpersoon']; ?>" size="50"><br>
      emailpersoon:&nbsp;<input type="text" name="emailpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailpersoon']; ?>" size="50"><br>
   branche:&nbsp;<input type="text" name="branche" value="<? echo $data['tewijzigen']['branche']; ?>" size="50"><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonen" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonen']; ?>" size="5"><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonenkantoor" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonenkantoor']; ?>" size="5"><br>
      diensten:&nbsp;<input type="text" name="diensten" value="<? echo $data['tewijzigen']['diensten']; ?>" size="50"><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<input type="text" name="stagemogelijkh" value="<? echo $data['tewijzigen']['stagemogelijkh']; ?>" size="50"><br>
<!--     logo:&nbsp;<input type="text" name="logo" value="<? echo $data['tewijzigen']['logo']; ?>" size="50"><br>  -->    
<img src="downloadfoto.php?id=<? echo $value['id']; ?> " width="184" height="134">    
    
     <input type="submit" name="wijzigen" value="wijzigen">
     </form>    
    
<form method="post" action="uploadfoto.php" enctype="multipart/form-data">
  <table width="75%" border="1" cellspacing="1" cellpadding="1">
    <tr>
      <td>Kleine foto</td>
      <td colspan="2"><input type="file" name="file1" size="70"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Grote foto</td>
      <td colspan="2"><input type="file" name="file2" size="70"></td>
    </tr>
        
  </table>
  <input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>

    
<? }elseif($post['actie']=="verwijderen"){ ?>
        <br><br>
    regel verwijderen:<br>
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="<? echo $post['id']; ?>">
     groep:&nbsp;<input type="text" name="groep" value="<? echo $data['tewijzigen']['groep']; ?>" size="5"><br>
     groepomschr:&nbsp;<input type="text" name="groepomschr" value="<? echo $data['tewijzigen']['groepomschr']; ?>" size="50"><br>
     sector:&nbsp;<input type="text" name="sector" value="<? echo $data['tewijzigen']['sector']; ?>" size="5"><br>
     bedrijf:&nbsp;<input type="text" name="bedrijf" value="<? echo $data['tewijzigen']['bedrijf']; ?>" size="50"><br>    
      straat:&nbsp;<input type="text" name="straat" value="<? echo $data['tewijzigen']['straat']; ?>" size="50"><br>    
      postcode:&nbsp;<input type="text" name="postcode" value="<? echo $data['tewijzigen']['postcode']; ?>" size="10"><br>
      plaats:&nbsp;<input type="text" name="plaats" value="<? echo $data['tewijzigen']['plaats']; ?>" size="50"><br>
      telefoonalg:&nbsp;<input type="text" name="telefoonalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonalg']; ?>" size="20"><br>
      internet:&nbsp;<input type="text" name="internet" value="<? echo $data['tewijzigen']['internet']; ?>" size="50"><br>
      emailalg:&nbsp;<input type="text" name="emailalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailalg']; ?>" size="50"><br>
      persoon:&nbsp;<input type="text" name="persoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['persoon']; ?>" size="50"><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<input type="text" name="telefoonpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonpersoon']; ?>" size="50"><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<input type="text" name="mobielpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['mobielpersoon']; ?>" size="50"><br>
      emailpersoon:&nbsp;<input type="text" name="emailpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailpersoon']; ?>" size="50"><br>
   branche:&nbsp;<input type="text" name="branche" value="<? echo $data['tewijzigen']['branche']; ?>" size="50"><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonen" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonen']; ?>" size="5"><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonenkantoor" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonenkantoor']; ?>" size="5"><br>
      diensten:&nbsp;<input type="text" name="diensten" value="<? echo $data['tewijzigen']['diensten']; ?>" size="50"><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<input type="text" name="stagemogelijkh" value="<? echo $data['tewijzigen']['stagemogelijkh']; ?>" size="50"><br>
     logo:&nbsp;<input type="text" name="logo" value="<? echo $data['tewijzigen']['logo']; ?>" size="50"><br>    
     <input type="submit" name="verwijderen" value="verwijderen bevestigen">    
     </form>    

<hr width="100%">
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="">
     <input type="submit" name="nietverwijderen" value="verwijderen annuleren">    
     </form>    
<? //} ?>
<?php
//} else {
?>

Je bent op dit moment niet ingelogd.<br />
<a href="index.php">inloggen</a><br />
<?php
}
?>
Gewijzigd op 12/01/2014 18:11:39 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 20:37:44
 
Joakim Broden

Joakim Broden

11/01/2014 14:01:59
Quote Anchor link
je hebt er 'SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';' staan maar dat staat nergens voor, het is geen functie, variabele, constant of wat dan ook. Verwijder 'SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';' dus want die doet helemaal niks.
 
Hans schults

hans schults

11/01/2014 14:07:09
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie.

maar de pagina selecteert de verkeerde regel, hij laat als ik op bekijk klik altijd de regel met het laagste id zien. op welke ik ook klik.

hoe pas ik dit aan?
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

12/01/2014 17:11:26
Quote Anchor link
Ik zou je aanraden snel even de gegevens te verwijderen om te connecteren tot je database voor google het ziet en opslaat !
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2014 18:13:11
Quote Anchor link
Ik heb de code tussen codetags geplaatst en de inloggegevens verwijderd.
 
Ericbruggema x

ericbruggema x

19/01/2014 09:06:47
Quote Anchor link
Nog een paar tips.

1. Haal A.U.B verwijzingen naar sites uit je code, dit is niet handig als mensen gaan zoeken naar het bedrijf en dan opeens dit topic terug vinden...

2. Ga A.U.B php leren, je code zit vol met fouten en het lijkt wel of er heel veel stukjes gekopieerd en geplakt zijn, ook worden er functies gebruikt waarvoor je eigenlijk geen functies zou moeten/hoeven/willen schrijven. Lees je ook eens in hoe je met queries moet werken en hoe je de data die je in je query wil/moet verwerkt zoals het gebruiken van escapen (mysql(i)_real_escape_string, beveiligen, beter is zelfs 100% valideren maar dat is in veel gevallen niet echt 100% betrouwbaar).
Ook zie ik een require op een rare plaats (mijn mening) en liever gebruik je include_once of require_once om te voorkomen dat iets vaker geladen wordt, tenzij je wilt dat iets vaker geladen wordt...
Gebruik NOOIT mysql_error in een LIVE omgeving!

3. Als ik je script zou moeten testen met ERROR_REPORTING(E_ALL) zou ik bergen met fouten te zien krijgen, ga daar eens mee aan de slag!

4. Er is een functie en die heet isset, deze functie wordt gebruikt om te checken of variabelen bestaan dus in het vervolg kun je beter if (isset($post['send']) gebruiken ipv if ($post['send'] tenzij je zeker weet dat $post['send'] bestaat, daar had je trouwens ook gewoon de functie switch voor kunnen gebruiken ;)

Laatste puntje, de rest laat ik over aan anderen ;)
5. Wees consistent in je structuur, of gebruik spaties tussen functies en variabelen of niet... lijkt wel of de code uit vele andere codes is samengesteld..

een korte query mag namelijk best op 1 regel, scheelt lappen met regels!

Dit alles is opbouwend bedoeld, ik weet niet precies je bedoeling van dit topic is, wil je een fix of wil je leren? wat heb je zelf al geprobeerd?

* note: net terug van nachtdienst, dus beetje moe... schrijf en of tiep fouten voorbehouden... *
Gewijzigd op 19/01/2014 09:07:26 door ericbruggema x
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.