unexpected T_STRING

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior PHP Developer

As a Senior PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible and you choach other colleagues on the hard and soft skills. How do I become a Senior PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gorinchem zijn wij op zoek naar versterking. Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met de back end werken! Bedrijfsprofiel Onze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Junior/medior PHP developer Onderwijssector

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP), Vue.js

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Backend Developer Integraties API HBO REST

Samengevat: Deze werkgever is een IT-consultancy. Wil jij werken als Backend Developer Integraties? Heb jij kennis van gangbare berichtformaten? Vaste baan: Backend Developer Integraties API HBO €3.100 - €4.400 Zij bieden innovatieve oplossingen die bedrijven efficiënter en wendbaarder maken, waardoor onze klanten zich net zo snel kunnen ontwikkelen als de business van hen vraagt. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot en ingewikkeld. Hou jij van diepgang

Bekijk vacature »

Microsoft Acess Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Software Developer, en komen de volgende kennisgebieden jou niet vreemd voor: MS Acces, C# & SQL? Vind jij het daarnaast leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een bijzondere branche? Lees dan snel verder! Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »
Hans schults

hans schults

11/01/2014 13:41:16
Quote Anchor link
deze melding krijg ik niet weg, het gaat over regel 135:
if ($post['bekijk']){ SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';

Is er iemand die mij verder kan helpen?


Hieronder de volledige pagina:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
<?php

function get_post(){
    global $_POST;
    $result=array();
    foreach($_POST as $key=>$value)$result[$key]=$value;
    reset($_POST);
    return $result;
}

if(isset($_GET['actie']))$post['actie']=$_GET['actie'];
if(isset($_GET['id']))$post['id']=$_GET['id'];
if($_POST)$post=get_post();
################################################################################
//config.php

$data['hostname']='localhost';
$data['username']='';
$data['password']='';
$data['database']='';

################################################################################
$data['cid']=null;


function
db_connect(){
    global $data;
    $data['cid']=@mysql_connect($data['hostname'], $data['username'], $data['password']);
    if(!$data['cid'])echo('<font color=#FF0000>'.mysql_error().'</font>');
    @
mysql_select_db($data['database'], $data['cid']);
    return (bool)$data['cid'];
}

function
db_disconnect(){
    global $data;
    return (bool)@mysql_close($data['cid']);
}

function
db_query($statement){
    global $data;
    return @mysql_query($statement, $data['cid']);
}

function
newid(){
    global $data;
    return @mysql_insert_id($data['cid']);
}

function
db_count($result){
    return (int)@mysql_num_rows($result);
}

function
db_rows($statement){
    $result=array();
    $query=db_query($statement);
    $count=db_count($query);
    for($i=0; $i<$count; $i++){
        $record=@mysql_fetch_array($query, MYSQL_ASSOC);
        foreach($record as $key=>$value)$result[$i][$key]=$value;
    }

    return $result;
}


function
db_lijstalle(){
    global $data;
    $lijstalle=db_rows(
        "SELECT * FROM `bedrijven`".
        "WHERE `groep` ='1' "
    );
    $result=array();
    
    foreach($lijstalle as $key=>$value){
        $result[$key]=$value;
    }

    return $result;
}

function
invoeren($naam, $opmerking){
    global $data;
    db_query("INSERT INTO `bedrijven`(`id`,`groep`,`groepomschr`,`sector`,`bedrijf`,`straat`,`postcode`,`plaats`,`telefoonalg`,`internet`,`emailalg`,`persoon`,`telefoonpersoon`,`mobielpersoon`,`emailpersoon`,`branche`,`aantalpersonen`,`aantalpersonenkantoor`,`diensten`,`stagemogelijkh`,`logo`)VALUES('','{$groep}','{$groepomschr}','{$sector}','{$bedrijf}','{$straat}','{$postcode}','{$plaats}','{$telefoonalg}','{$internet}','{$emailalg}','{$persoon}','{$telefoonpersoon}','{$mobielpersoon}','{$emailpersoon}','{$branche}','{$aantalpersonen}','{$aantalpersonenkantoor}','{$diensten}','{$stagemogelijkh}','{$logo}')");
}

function
oproepen($id){
    global $data;
    $tewijzigen=db_rows(
        "SELECT * FROM `bedrijven`".
        "WHERE  `id` = {$id}"        
    );
    return $tewijzigen[0];

}

function
wijzigen($post){
    global $data;
    db_query(
        "UPDATE `bedrijven` SET ".
        "`groep`='{$post['groep']}',`groepomschr`='{$post['groepomschr']}',`sector`='{$post['sector']}',`bedrijf`='{$post['bedrijf']}',`straat`='{$post['straat']}',`postcode`='{$post['postcode']}',`plaats`='{$post['plaats']}',`telefoonalg`='{$post['telefoonalg']}',`internet`='{$post['internet']}',`emailalg`='{$post['emailalg']}',`persoon`='{$post['persoon']}',`telefoonpersoon`='{$post['telefoonpersoon']}',`mobielpersoon`='{$post['mobielpersoon']}',`emailpersoon`='{$post['emailpersoon']}',`branche`='{$post['branche']}',`aantalpersonen`='{$post['aantalpersonen']}',`aantalpersonenkantoor`='{$post['aantalpersonenkantoor']}',`diensten`='{$post['diensten']}',`stagemogelijkh`='{$post['stagemogelijkh']}',`logo`='{$post['logo']}'".    
        " WHERE `id`='{$post['id']}'"
    );
}

function
verwijderen($id){
    global $data;
    db_query(
    "DELETE FROM `bedrijven` WHERE `id`={$id}"
    );    
}
function
bekijk($id){
    global $data;
    db_query(
    "SELECT * FROM `bedrijven` WHERE `id`={$id}"
    );    
}

################################################################################

// nieuwe webpagina

db_connect();

###################################################################################

//



$data['lijstalle']=db_lijstalle();

if ($post['send']){
    invoeren($post['datatype'], $post['name']);
    $post['send']=0;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['actie']=="bekijk"||$post['actie']=="verwijderen"){
    $data['tewijzigen']=oproepen($post['id']);
}


if ($post['bekijk']){ SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';
    wijzigen($post);
    $post['wijzigen']=0;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;    
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['verwijderen']){
    verwijderen($post['id']);
    $post['verwijderen']=false;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");
}


if ($post['nietverwijderen']){
    $post['nietverwijderen']=false;
    $post['verwijderen']=false;
    $post['actie']=false;
    $post['id']=false;
    header("Location:http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php");    
}


?>

<?php
// include/require hier evt nog andere zaken
require ("connect.php");
// we willen op deze pagina gebruik maken van beveiliging mbv sessies,
// dus includen (requiren) we session.php
// require("session.php");*******************************
/*
we gaan hier kijken of de gebruiker is ingelogd, en welk
user level de gebruiker heeft. Op grond daarvan laten we
bepaalde delen al dan niet zien.
Een gebruikerslevel is een getal wat aangeeft hoeveel
"macht" je hebt. Vaak is het zo: hoe hoger het getal, hoe
meer je mag.
bijvoorbeeld:
Voor een bepaalde bewerking heb je gebruikers-
niveau 1 nodig, maar voor een andere bewerking heb je niveau
2 nodig. Een gebruiker die beide bewerkingen mag uitvoeren
heeft gebruikersniveau 1+2 = 3. MAAR: Een gebruiker die om
een of andere reden alleen de tweede bewerking mag uitvoeren
heeft gebruikersniveau 0+2 = 2. Dus je telt de nummers die
bij bepaalde rechten horen bij elkaar op.
Het nummer dat het recht geeft op een bepaalde bewerking is
altijd een macht van 2.
bijvoorbeeld:
recht #1 (bv inloggen) heeft gebruikers niveau            2^0 = 1
recht #2 (bv je eigen info veranderen) heeft gebr. niveau 2^1 = 2
recht #3 (bv nieuws toevoegen) heeft gebruikers niveau    2^2 = 4
recht #4 (bv members toevoegen) heeft gebruikersniveau    2^3 = 8
enz.
Iemand die al deze bewerkingen mag uitvoeren heeft dus
gebruikersniveau 1+2+4+8 = 15 (of 2^4 - 1)
Iemand die alleen recht #1 en recht #3 heeft, heeft
dus gebruikersniveau 1+4 = 5
*/
// controle op ingelogd zijn:
//if(isset($_SESSION['suser'])) {

?>


    <table border="1">
    <tr>
    <td>id</td><td>groep</td><td>groepomschr</td><td>sector</td><td>bedrijf</td><td>straat</td><td>postcode</td><td>plaats</td><td>telefoonalg</td><td colspan="2">Actie</td>
    </tr>    
<?    foreach($data['lijstalle'] as $key=>$value){ ?>
    <tr>
    <td><? echo $value['id']; ?></td><td><? echo $value['groep']; ?></td><td><? echo $value['groepomschr']; ?></td><td><? echo $value['sector']; ?></td><td><? echo $value['bedrijf']; ?></td><td><? echo $value['straat']; ?></td><td><? echo $value['postcode']; ?></td><td><? echo $value['plaats']; ?></td><td><? echo $value['telefoonalg']; ?></td><td><a href="http://schults.net/stage-vinden/bedrijvenoverzicht-autoschade.php?actie=bekijk&id=<? echo $value['id']; ?>">bekijk</a></td>    
    </tr>
<? } ?>
    </table>
    
    <br><br>
<!--    regel toevoegen:<br>
    <form method="post">
    
    
     datatype:&nbsp;<input type="text" name="datatype" value="<? echo $post['datatype']; ?>" size="40"><br>
     name:&nbsp;<input type="text" name="name" value="<? echo $post['name']; ?>" size="40"><br>
     <input type="submit" name="send" value="opslaan">
    
    
     </form>
-->    
<? if($post['actie']=="bekijk"){  ?>
        <br><br>
    regel bekijken:<br>
     groep:&nbsp; <? echo $value['groep']; ?><br>
     groepomschr:&nbsp; <? echo $value['groepomschr']; ?><br>
     sector:&nbsp;<? echo $value['sector']; ?><br>
     bedrijf:&nbsp;<? echo $value['bedrijf']; ?><br>    
      straat:&nbsp;<? echo $value['straat']; ?><br>    
      postcode:&nbsp;<? echo $value['postcode']; ?><br>
      plaats:&nbsp;<? echo $davalueta['plaats']; ?><br>
      telefoonalg:&nbsp;<? echo $value['telefoonalg']; ?><br>
      internet:&nbsp;<? echo $value['internet']; ?><br>
      emailalg:&nbsp;<? echo $value['emailalg']; ?><br>
      persoon:&nbsp;<? echo $value['persoon']; ?><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<? echo $value['telefoonpersoon']; ?><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<? echo $value['mobielpersoon']; ?><br>
      emailpersoon:&nbsp;<? echo $value['emailpersoon']; ?><br>
   branche:&nbsp;<? echo $value['branche']; ?><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<? echo $value['aantalpersonen']; ?><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<? echo $value['aantalpersonenkantoor']; ?><br>
      diensten:&nbsp;<? echo $value['diensten']; ?><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<? echo $value['stagemogelijkh']; ?><br>
    
    
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="<? echo $post['id']; ?>">
     groep:&nbsp;<input type="text" name="groep" value="<? echo $data['tewijzigen']['groep']; ?>" size="5"><br>
     groepomschr:&nbsp;<input type="text" name="groepomschr" value="<? echo $data['tewijzigen']['groepomschr']; ?>" size="50"><br>
     sector:&nbsp;<input type="text" name="sector" value="<? echo $data['tewijzigen']['sector']; ?>" size="5"><br>
     bedrijf:&nbsp;<input type="text" name="bedrijf" value="<? echo $data['tewijzigen']['bedrijf']; ?>" size="50"><br>    
      straat:&nbsp;<input type="text" name="straat" value="<? echo $data['tewijzigen']['straat']; ?>" size="50"><br>    
      postcode:&nbsp;<input type="text" name="postcode" value="<? echo $data['tewijzigen']['postcode']; ?>" size="10"><br>
      plaats:&nbsp;<input type="text" name="plaats" value="<? echo $data['tewijzigen']['plaats']; ?>" size="50"><br>
      telefoonalg:&nbsp;<input type="text" name="telefoonalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonalg']; ?>" size="20"><br>
      internet:&nbsp;<input type="text" name="internet" value="<? echo $data['tewijzigen']['internet']; ?>" size="50"><br>
      emailalg:&nbsp;<input type="text" name="emailalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailalg']; ?>" size="50"><br>
      persoon:&nbsp;<input type="text" name="persoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['persoon']; ?>" size="50"><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<input type="text" name="telefoonpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonpersoon']; ?>" size="50"><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<input type="text" name="mobielpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['mobielpersoon']; ?>" size="50"><br>
      emailpersoon:&nbsp;<input type="text" name="emailpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailpersoon']; ?>" size="50"><br>
   branche:&nbsp;<input type="text" name="branche" value="<? echo $data['tewijzigen']['branche']; ?>" size="50"><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonen" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonen']; ?>" size="5"><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonenkantoor" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonenkantoor']; ?>" size="5"><br>
      diensten:&nbsp;<input type="text" name="diensten" value="<? echo $data['tewijzigen']['diensten']; ?>" size="50"><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<input type="text" name="stagemogelijkh" value="<? echo $data['tewijzigen']['stagemogelijkh']; ?>" size="50"><br>
<!--     logo:&nbsp;<input type="text" name="logo" value="<? echo $data['tewijzigen']['logo']; ?>" size="50"><br>  -->    
<img src="downloadfoto.php?id=<? echo $value['id']; ?> " width="184" height="134">    
    
     <input type="submit" name="wijzigen" value="wijzigen">
     </form>    
    
<form method="post" action="uploadfoto.php" enctype="multipart/form-data">
  <table width="75%" border="1" cellspacing="1" cellpadding="1">
    <tr>
      <td>Kleine foto</td>
      <td colspan="2"><input type="file" name="file1" size="70"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td>Grote foto</td>
      <td colspan="2"><input type="file" name="file2" size="70"></td>
    </tr>
        
  </table>
  <input type="submit" name="submit" value="submit">
</form>

    
<? }elseif($post['actie']=="verwijderen"){ ?>
        <br><br>
    regel verwijderen:<br>
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="<? echo $post['id']; ?>">
     groep:&nbsp;<input type="text" name="groep" value="<? echo $data['tewijzigen']['groep']; ?>" size="5"><br>
     groepomschr:&nbsp;<input type="text" name="groepomschr" value="<? echo $data['tewijzigen']['groepomschr']; ?>" size="50"><br>
     sector:&nbsp;<input type="text" name="sector" value="<? echo $data['tewijzigen']['sector']; ?>" size="5"><br>
     bedrijf:&nbsp;<input type="text" name="bedrijf" value="<? echo $data['tewijzigen']['bedrijf']; ?>" size="50"><br>    
      straat:&nbsp;<input type="text" name="straat" value="<? echo $data['tewijzigen']['straat']; ?>" size="50"><br>    
      postcode:&nbsp;<input type="text" name="postcode" value="<? echo $data['tewijzigen']['postcode']; ?>" size="10"><br>
      plaats:&nbsp;<input type="text" name="plaats" value="<? echo $data['tewijzigen']['plaats']; ?>" size="50"><br>
      telefoonalg:&nbsp;<input type="text" name="telefoonalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonalg']; ?>" size="20"><br>
      internet:&nbsp;<input type="text" name="internet" value="<? echo $data['tewijzigen']['internet']; ?>" size="50"><br>
      emailalg:&nbsp;<input type="text" name="emailalg" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailalg']; ?>" size="50"><br>
      persoon:&nbsp;<input type="text" name="persoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['persoon']; ?>" size="50"><br>
      telefoonpersoon:&nbsp;<input type="text" name="telefoonpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['telefoonpersoon']; ?>" size="50"><br>
      mobielpersoon:&nbsp;<input type="text" name="mobielpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['mobielpersoon']; ?>" size="50"><br>
      emailpersoon:&nbsp;<input type="text" name="emailpersoon" value="<? echo $data['tewijzigen']['emailpersoon']; ?>" size="50"><br>
   branche:&nbsp;<input type="text" name="branche" value="<? echo $data['tewijzigen']['branche']; ?>" size="50"><br>
     aantalpersonen:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonen" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonen']; ?>" size="5"><br>
      aantalpersonenkantoor:&nbsp;<input type="text" name="aantalpersonenkantoor" value="<? echo $data['tewijzigen']['aantalpersonenkantoor']; ?>" size="5"><br>
      diensten:&nbsp;<input type="text" name="diensten" value="<? echo $data['tewijzigen']['diensten']; ?>" size="50"><br>
      stagemogelijkh:&nbsp;<input type="text" name="stagemogelijkh" value="<? echo $data['tewijzigen']['stagemogelijkh']; ?>" size="50"><br>
     logo:&nbsp;<input type="text" name="logo" value="<? echo $data['tewijzigen']['logo']; ?>" size="50"><br>    
     <input type="submit" name="verwijderen" value="verwijderen bevestigen">    
     </form>    

<hr width="100%">
    <form method="post">
    <input type="hidden" name="id" value="">
     <input type="submit" name="nietverwijderen" value="verwijderen annuleren">    
     </form>    
<? //} ?>
<?php
//} else {
?>

Je bent op dit moment niet ingelogd.<br />
<a href="index.php">inloggen</a><br />
<?php
}
?>
Gewijzigd op 12/01/2014 18:11:39 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 15:25:22
 
Joakim Broden

Joakim Broden

11/01/2014 14:01:59
Quote Anchor link
je hebt er 'SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';' staan maar dat staat nergens voor, het is geen functie, variabele, constant of wat dan ook. Verwijder 'SELECT * FROM bedrijven WHERE id='$id';' dus want die doet helemaal niks.
 
Hans schults

hans schults

11/01/2014 14:07:09
Quote Anchor link
Dank je voor je reactie.

maar de pagina selecteert de verkeerde regel, hij laat als ik op bekijk klik altijd de regel met het laagste id zien. op welke ik ook klik.

hoe pas ik dit aan?
 
Jos Verstraeten

Jos Verstraeten

12/01/2014 17:11:26
Quote Anchor link
Ik zou je aanraden snel even de gegevens te verwijderen om te connecteren tot je database voor google het ziet en opslaat !
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

12/01/2014 18:13:11
Quote Anchor link
Ik heb de code tussen codetags geplaatst en de inloggegevens verwijderd.
 
Ericbruggema x

ericbruggema x

19/01/2014 09:06:47
Quote Anchor link
Nog een paar tips.

1. Haal A.U.B verwijzingen naar sites uit je code, dit is niet handig als mensen gaan zoeken naar het bedrijf en dan opeens dit topic terug vinden...

2. Ga A.U.B php leren, je code zit vol met fouten en het lijkt wel of er heel veel stukjes gekopieerd en geplakt zijn, ook worden er functies gebruikt waarvoor je eigenlijk geen functies zou moeten/hoeven/willen schrijven. Lees je ook eens in hoe je met queries moet werken en hoe je de data die je in je query wil/moet verwerkt zoals het gebruiken van escapen (mysql(i)_real_escape_string, beveiligen, beter is zelfs 100% valideren maar dat is in veel gevallen niet echt 100% betrouwbaar).
Ook zie ik een require op een rare plaats (mijn mening) en liever gebruik je include_once of require_once om te voorkomen dat iets vaker geladen wordt, tenzij je wilt dat iets vaker geladen wordt...
Gebruik NOOIT mysql_error in een LIVE omgeving!

3. Als ik je script zou moeten testen met ERROR_REPORTING(E_ALL) zou ik bergen met fouten te zien krijgen, ga daar eens mee aan de slag!

4. Er is een functie en die heet isset, deze functie wordt gebruikt om te checken of variabelen bestaan dus in het vervolg kun je beter if (isset($post['send']) gebruiken ipv if ($post['send'] tenzij je zeker weet dat $post['send'] bestaat, daar had je trouwens ook gewoon de functie switch voor kunnen gebruiken ;)

Laatste puntje, de rest laat ik over aan anderen ;)
5. Wees consistent in je structuur, of gebruik spaties tussen functies en variabelen of niet... lijkt wel of de code uit vele andere codes is samengesteld..

een korte query mag namelijk best op 1 regel, scheelt lappen met regels!

Dit alles is opbouwend bedoeld, ik weet niet precies je bedoeling van dit topic is, wil je een fix of wil je leren? wat heb je zelf al geprobeerd?

* note: net terug van nachtdienst, dus beetje moe... schrijf en of tiep fouten voorbehouden... *
Gewijzigd op 19/01/2014 09:07:26 door ericbruggema x
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.