Unexpectet T_STRING, in een constructor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ravi van rooijen

Ravi van rooijen

23/07/2013 11:27:04
Quote Anchor link
Hey daar!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
public __construct($rijen,$kolommen,$celinhoud,$border) { #15
    $this->kollommen = (int)$kolommen;
    $this->rijen     = (int)$rijen;
    $this->celinhoud = (string)$celinhoud;
    $this->border    = (bool)$border;
}


Ik gebruik deze constructor voor een klasse om makkelijk tabellen te maken (HTML).
Alleen ik krijg deze fout:
Quote:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_VARIABLE in C:\Users\Ravi\xampp\htdocs\xampp\www\Ravithrasworld.nl\SIS\extensions\tabellen.class.php on line 15
(lijn 15 is met #15 aangegeven)
Ik snap hem niet.
Kunnen jullie me helpen??
 
PHP hulp

PHP hulp

18/04/2024 09:11:50
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

23/07/2013 11:28:15
Quote Anchor link
Je bent het keyword function voor __construct vergeten.
 
Ravi van rooijen

Ravi van rooijen

23/07/2013 11:29:40
Quote Anchor link
Dat meen je niet....
KOMOP!
WAAROM VERGEET IK ALTIJD DE MINI DINGETJES...

Waarom verwacht de parser dan eigenlijk een T_VARIABLE?
 
Erwin H

Erwin H

23/07/2013 11:32:29
Quote Anchor link
Omdat je na het keyword 'public' twee opties hebt. Ofwel een function, ofwel een declaratie van een property. De parser geeft gewoon een mogelijkheid, want dat staat als eerste in zijn lijstje.
 
Ravi van rooijen

Ravi van rooijen

23/07/2013 11:33:18
Quote Anchor link
Aha, alleen is __construct dan een string?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.