Uniek id

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Mobile Developer in Oost-Nederland (Android en/of

Bedrijfsomschrijving Een unieke kans voor Mobile Developers in Oost-Nederland. Deze prachtige organisatie is namelijk opzoek naar een Mobile Developer. Mobile Development en Ops Engineering gaan hand in hand bij deze organisatie dat een hoog verantwoordelijkheidsgevoel draagt. Als organisatie ontwikkelt zij dan ook veelal mobiele applicaties ter inspiratie en ondersteuning van belangrijke sectoren in Nederland. Met het technische team van gepassioneerde developers en engineers voeren ze dagelijks veelal diverse, inspirerende en complexe werkzaamheden uit. Door gebruik van innovatieve software en de nieuwste platformen binnen de sector is deze klant dan ook zeker als vooruitstrevend te betitelen waar zijn enorm veel waarde

Bekijk vacature »

Jorn Reed

Jorn Reed

19/09/2019 18:58:33
Quote Anchor link
Ik ben bezig met een Vue JS app, komt allemaal redelijk op gang. Heb een simpele api gemaakt die data ophaalt uit de database.

In Vue JS kan dat zo aangeroepen worden:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
   axios.get('url/data.php?lang=en');


Aangezien ik ga werken met een crud systeem, wat ook via de api gaat. Moet ik een login systeem maken.
Verder hoeft er geen registratie in want er moet maar 1 account zijn die de content kan wijzigen. Het uit de database halen van de gebruiker gegevens is geen probleem, dat heb ik vaker gedaan. Alleen vroeg ik me af, aangezien ik nu de frontend en backend gescheiden heb. Hoe ik doorgeef in de frontend dat er is ingelogd en dat content bijgewerkt kan worden. Eventueel iets met een uniek id wat ik moet doorsturen?
 
PHP hulp

PHP hulp

26/01/2021 13:51:14
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

19/09/2019 19:07:26
Quote Anchor link
Al geGoogled op "vue axios authentication"?
 Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.