unknown column

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Lead C++ Developer

De rol van Lead C++ Developer Als Lead C++ developer bij KUBUS word je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de desktop applicaties van BIMcollab, ons platform voor 3D model-validatie en issue-management bedoeld om de kwaliteit van 3D design-modellen voor gebouwen te verbeteren. Betere 3D modellen leiden tot betere gebouwen, dus zo draag je bij aan verduurzaming van de gebouwde omgeving met slimmer gebruik van materialen, minder verspilling en energie-efficiënte gebouwen. Een goede gebruikerservaring staat bij ons hoog in het vaandel; we gaan in onze ontwikkeling voor innovatie en kwaliteit. In je rol als

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Hey allemaal!
Ik heb het volgende script:

<h3>Verwijder bericht</h3><br<br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php

if(!isset($_GET['id']))
{

    echo '<br>Dit kan niet, ga terug waar u vandaan kwam</a>';
}

    else
{
    include('verbinden.php');
    $idtekst=$_GET['id'];
    $sql1="SELECT * FROM content_bebouwing_straten WHERE id=" . mysql_real_escape_string($idtekst) . "";
    $resultaat1=mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
    while($rij1=mysql_fetch_array($resultaat1))
        {

        
        $straatnaam=$rij1['straatnaam'];
        $huisnummer=$rij1['huisnummer'];
        
        }

    
    $sql2 = "SELECT * FROM huisnummer_straten WHERE straatnaam='" . mysql_real_escape_string($straatnaam) . "' AND huisnummer='" . $huisnummer . "'";
    $resultaat2 = mysql_query($sql2) or die(mysql_error());
    while ($rij2=mysql_fetch_array($resultaat2))
        {

        
        $linknr=$rij2['id'];
        
        }

    
    $sql3 = "SELECT * FROM afbeeldingen_bebouwing_straten WHERE straatnaam='" . mysql_real_escape_string($straatnaam) . "' && huisnummer='" . $huisnummer . "' && berichtnr='" . $idtekst . "'";
    $resultaat3 = mysql_query($sql3) or die(mysql_error());
    while($rij3=mysql_fetch_array($resultaat3))
        {

        
        $afb=array(".");
        $aantalafb=count($rij3['afbeelding']);
        for($i=0;$i<=$aantalafb;$i++)
            {

            array_push($afb, $rij3['afbeelding'][$i]);
            }
        
        }

        
    $sql4 = "DELETE FROM afbeeldingen_bebouwing_straten WHERE straatnaam='" . mysql_real_escape_string($straatnaam) . "' AND huisnummer='" . $huisnummer . "' AND berichtnr='" . mysql_real_escape_string($idtekst) . "'";
    $sql5 = "DELETE FROM content_bebouwing_straten WHERE id='" . mysql_real_escape_string($idtekst) . "' LIMIT 1";
    if(mysql_query($sql4) && mysql_query($sql5))
        {

        
        $aantalafb=count($afb);
        for($i=1;$i<$aantalafb;$i++)
            {

            
            unlink($afb[$i]);

            }

        echo "<h2>Verwijderen gelukt!</h2><br>";
        echo "<a href=\"straten.php?page=bebgs&id=" . $linknr . "\">Terug naar overzicht</a>";
        
        }
    
    
    
    
    
    
    
    
    
}





?>


Nu zegt hij het volgende:
Unknown column 'Roggeweg' in 'where clause'

Hoe kan dit? Roggeweg staat nameljk wel gewoon in de database!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 03:33:12
 

21/05/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Is dat een kolom? Roggeweg?

Verder gebruik mysql_real_escape_string, waar is je foutafhandeling? En je kunt van die drie of vier query's vast ook een maken.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Roggeweg is een waarde die in de kolom straatnaam hoort te staan.
Script is een klein beetje aangepast! Zo goed? (mysql_real_escape_string..)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 
Hipska BE

Hipska BE

21/05/2009 15:51:00
Quote Anchor link
dan moet je zoeken op de waarde roggeweg in die kolom en niet zoeken naar een kolom roggeweg, want die bestaat (zoals je server al zegt) niet.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Maar dat zeg ik toch zeker???
er staat:
WHERE straatnaam=" . $straatnaam . "...........
 

21/05/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Horen daar geen quotes omheen?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 17:12:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Kun je een vb geven?
 
Afra ca

Afra ca

21/05/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Inderdaad, als het geen integer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE straatnaam = '".$straatnaam."' ;
 
Hipska BE

Hipska BE

21/05/2009 17:32:00
Quote Anchor link
Jij deed "waar inhoud kolom straatnaam gelijk is aan inhoud kolom roggeweg" wanneer je bedoelde "waar inhoud kolom straatnaam gelijk is aan roggeweg"

Je moet dus zoiets bekomen:
WHERE straatnaam = 'roggeweg';
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 17:35:00
Quote Anchor link
ja klopt!!! Ik heb hem veranderd!!! Zie bovenstaande code (helemaal bovenin)

Maar nu geeft hij dit:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM afbeeldingen_bebouwing_straten WHERE straatnaam='Roggeweg' && huisnummer='1' at line 1

Ik ben al een poosje aan het zoeken maar ik kom er niet uit!
 
Afra ca

Afra ca

21/05/2009 17:40:00
Quote Anchor link
simpel, je doet dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT FROM blabla


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT iets, nog iets, nog iets FROM blabla
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Owja.. Ik zie het al! Ik vergat het *!!!
Ik blijf bezig, ik weet het, maar hij verwijdert de afbeeldingen niet van de server! unlink werkt dus niet. Ik dacht dat deze manier een geldige was.. Is dat wel zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 

21/05/2009 17:49:00
Quote Anchor link
Nee, je wilt geen * gebruiken. Selecteer gewoon wat je wilt hebben.
En kan je eerst niet beter je sql op orde krijgen?
En je kunt ook echo'en welk bestand hij moet unlinken om te kijken of die path goed is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 18:25:00
Quote Anchor link
of ik nu * of iets specifieks selecteer maakt niet uit, want er bestaat slechts één kolom naast de reeds genoemde.

Maar kan ik regel 39 ook anders schrijven? Op deze manier pakt hij hem namelijk niet!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 

21/05/2009 18:49:00
Quote Anchor link
Nee, selecteerd gewoon wat je wilt selecteren, want nu heb je de kans dat er niks wordt geselecteerd.
Wat is afb?
Dat is in ieder geval geen constante, dus zo kan het niet. Je kunt er quotes omheen zetten.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt gelijk (met die afb)..
Ik heb hem opnieuw aangepast! nu pakt hij alles goed, behalve $afb[$i]!!! Wat doe ik daar fout?
 

21/05/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Kijk nou eens een keer of je die query's niet in een kan krijgen. Volgens mij hoef je echt niet drie query's te hebben.
Ik weet niet wat je selecteerd, dus weet ik ook niet wat je probleem is.
Je kunt ook gebruik maken van foreach, zie ook wat er op array_push staat:
php.net/array_push:
Note: If you use array_push() to add one element to the array it's better to use $array[] = because in that way there is no overhead of calling a function.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.