unknown column

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Laravel PHP Developer voor een leuk bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken; van A tot Z; Je hebt na de oplevering contact met de klant wanneer zij problemen ervaren; Je denkt mee over het verbeteren van de werkprocessen; Je denkt mee over softwareoplossingen; Je speelt in op de behoefte van de klant; Je houdt je bezig met het verbeteren, aanpassen en vernieuwen van de

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer met Laravel ervaring! Voor een groeiende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP developer met Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het ontwikkelen van maatwerk software voor klanten in een specifieke markt. Als PHP developer ben je samen met een gemotiveerd team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het innoveren van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Als software developer ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Om

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Full Stack developer

Bedrijfsomschrijving tbd Functieomschrijving Full Stack Java Development bij Randstad Groep Nederland (HQ) Er is een vacature in het Corporate Client Solutions (CCS) team. Dit team is met een ander team net begonnen aan het project ‘Grip op Inhuur’. Het doel van dit project is de tevredenheid van onze leveranciers te verhogen en de efficiëntie van onze administratie te verbeteren. Onderdeel daarvan is een ‘Mijn-omgeving’ voor ZZP’ers en leveranciers. Naast dit nieuwe project werkt het team ook aan het onderhoud en verbeteren van een digitaal vacature management systeem waarmee dagelijks vele vacatures worden voorzien. Het team ontwikkelt zo veel mogelijk zelf

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 15:37:00
Quote Anchor link
Hey allemaal!
Ik heb het volgende script:

<h3>Verwijder bericht</h3><br<br>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php

if(!isset($_GET['id']))
{

    echo '<br>Dit kan niet, ga terug waar u vandaan kwam</a>';
}

    else
{
    include('verbinden.php');
    $idtekst=$_GET['id'];
    $sql1="SELECT * FROM content_bebouwing_straten WHERE id=" . mysql_real_escape_string($idtekst) . "";
    $resultaat1=mysql_query($sql1) or die(mysql_error());
    while($rij1=mysql_fetch_array($resultaat1))
        {

        
        $straatnaam=$rij1['straatnaam'];
        $huisnummer=$rij1['huisnummer'];
        
        }

    
    $sql2 = "SELECT * FROM huisnummer_straten WHERE straatnaam='" . mysql_real_escape_string($straatnaam) . "' AND huisnummer='" . $huisnummer . "'";
    $resultaat2 = mysql_query($sql2) or die(mysql_error());
    while ($rij2=mysql_fetch_array($resultaat2))
        {

        
        $linknr=$rij2['id'];
        
        }

    
    $sql3 = "SELECT * FROM afbeeldingen_bebouwing_straten WHERE straatnaam='" . mysql_real_escape_string($straatnaam) . "' && huisnummer='" . $huisnummer . "' && berichtnr='" . $idtekst . "'";
    $resultaat3 = mysql_query($sql3) or die(mysql_error());
    while($rij3=mysql_fetch_array($resultaat3))
        {

        
        $afb=array(".");
        $aantalafb=count($rij3['afbeelding']);
        for($i=0;$i<=$aantalafb;$i++)
            {

            array_push($afb, $rij3['afbeelding'][$i]);
            }
        
        }

        
    $sql4 = "DELETE FROM afbeeldingen_bebouwing_straten WHERE straatnaam='" . mysql_real_escape_string($straatnaam) . "' AND huisnummer='" . $huisnummer . "' AND berichtnr='" . mysql_real_escape_string($idtekst) . "'";
    $sql5 = "DELETE FROM content_bebouwing_straten WHERE id='" . mysql_real_escape_string($idtekst) . "' LIMIT 1";
    if(mysql_query($sql4) && mysql_query($sql5))
        {

        
        $aantalafb=count($afb);
        for($i=1;$i<$aantalafb;$i++)
            {

            
            unlink($afb[$i]);

            }

        echo "<h2>Verwijderen gelukt!</h2><br>";
        echo "<a href=\"straten.php?page=bebgs&id=" . $linknr . "\">Terug naar overzicht</a>";
        
        }
    
    
    
    
    
    
    
    
    
}





?>


Nu zegt hij het volgende:
Unknown column 'Roggeweg' in 'where clause'

Hoe kan dit? Roggeweg staat nameljk wel gewoon in de database!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 16:53:55
 

21/05/2009 15:42:00
Quote Anchor link
Is dat een kolom? Roggeweg?

Verder gebruik mysql_real_escape_string, waar is je foutafhandeling? En je kunt van die drie of vier query's vast ook een maken.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 15:46:00
Quote Anchor link
Roggeweg is een waarde die in de kolom straatnaam hoort te staan.
Script is een klein beetje aangepast! Zo goed? (mysql_real_escape_string..)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 
Hipska BE

Hipska BE

21/05/2009 15:51:00
Quote Anchor link
dan moet je zoeken op de waarde roggeweg in die kolom en niet zoeken naar een kolom roggeweg, want die bestaat (zoals je server al zegt) niet.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 15:54:00
Quote Anchor link
Maar dat zeg ik toch zeker???
er staat:
WHERE straatnaam=" . $straatnaam . "...........
 

21/05/2009 16:54:00
Quote Anchor link
Horen daar geen quotes omheen?
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 17:12:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je? Kun je een vb geven?
 
Afra ca

Afra ca

21/05/2009 17:16:00
Quote Anchor link
Inderdaad, als het geen integer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
WHERE straatnaam = '".$straatnaam."' ;
 
Hipska BE

Hipska BE

21/05/2009 17:32:00
Quote Anchor link
Jij deed "waar inhoud kolom straatnaam gelijk is aan inhoud kolom roggeweg" wanneer je bedoelde "waar inhoud kolom straatnaam gelijk is aan roggeweg"

Je moet dus zoiets bekomen:
WHERE straatnaam = 'roggeweg';
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 17:35:00
Quote Anchor link
ja klopt!!! Ik heb hem veranderd!!! Zie bovenstaande code (helemaal bovenin)

Maar nu geeft hij dit:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'FROM afbeeldingen_bebouwing_straten WHERE straatnaam='Roggeweg' && huisnummer='1' at line 1

Ik ben al een poosje aan het zoeken maar ik kom er niet uit!
 
Afra ca

Afra ca

21/05/2009 17:40:00
Quote Anchor link
simpel, je doet dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT FROM blabla


moet worden:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
SELECT iets, nog iets, nog iets FROM blabla
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 17:42:00
Quote Anchor link
Owja.. Ik zie het al! Ik vergat het *!!!
Ik blijf bezig, ik weet het, maar hij verwijdert de afbeeldingen niet van de server! unlink werkt dus niet. Ik dacht dat deze manier een geldige was.. Is dat wel zo?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 

21/05/2009 17:49:00
Quote Anchor link
Nee, je wilt geen * gebruiken. Selecteer gewoon wat je wilt hebben.
En kan je eerst niet beter je sql op orde krijgen?
En je kunt ook echo'en welk bestand hij moet unlinken om te kijken of die path goed is.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 18:25:00
Quote Anchor link
of ik nu * of iets specifieks selecteer maakt niet uit, want er bestaat slechts één kolom naast de reeds genoemde.

Maar kan ik regel 39 ook anders schrijven? Op deze manier pakt hij hem namelijk niet!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niek van Milligen
 

21/05/2009 18:49:00
Quote Anchor link
Nee, selecteerd gewoon wat je wilt selecteren, want nu heb je de kans dat er niks wordt geselecteerd.
Wat is afb?
Dat is in ieder geval geen constante, dus zo kan het niet. Je kunt er quotes omheen zetten.
 
Niek van Milligen

Niek van Milligen

21/05/2009 19:04:00
Quote Anchor link
Ja, je hebt gelijk (met die afb)..
Ik heb hem opnieuw aangepast! nu pakt hij alles goed, behalve $afb[$i]!!! Wat doe ik daar fout?
 

21/05/2009 19:11:00
Quote Anchor link
Kijk nou eens een keer of je die query's niet in een kan krijgen. Volgens mij hoef je echt niet drie query's te hebben.
Ik weet niet wat je selecteerd, dus weet ik ook niet wat je probleem is.
Je kunt ook gebruik maken van foreach, zie ook wat er op array_push staat:
php.net/array_push:
Note: If you use array_push() to add one element to the array it's better to use $array[] = because in that way there is no overhead of calling a function.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.