Unlink & chmod

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Jeffrey boud

jeffrey boud

11/12/2006 14:20:00
Quote Anchor link
ik heb deze code en de code om het door te geven maar krijg steeds als fout melding terug kan de bestanden niet vinden plz help

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
//parameters lezen
if(isset($_REQUEST['action'])) $action=$_REQUEST['action'];

//Opdrachten voor het wissen van een record
if(isset($action) && $action=="delete"){
  //parameters lezen
  $file_id=$_GET['file_id'];    
  $filename=$_GET['filename'];
    
  //Record wissen
  $news_SQL_del="DELETE FROM fileman WHERE file_id='".$file_id."'";
  $bool=mysql_query($news_SQL_del);
  chmod("../beheer/" .$filename, 0777);
  unlink("../beheer/" .$filename);
  if($bool==1) echo "<SCRIPT LANGUAGE=JavaScript>window.alert('Bericht is gewist')</SCRIPT>";
  if($bool<>1) echo "<SCRIPT LANGUAGE=JavaScript>window.alert('Bij het wissen is een fout opgetreden')</SCRIPT>";
}

?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<td><a href=index_files.php?file_id=<?php echo $row_Recordset1['file_id'] ?>&filename=<?php echo $row_Recordset1['filename'] ?>&action=delete>Wissen</a>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jeffrey boud
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 06:34:58
 
Jeffrey boud

jeffrey boud

11/12/2006 14:51:00
Quote Anchor link
FF een vraag erbij kan het liggen aan mijn manier van benoemen van de filename "../beheer/" .$filename
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door jeffrey boud
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.