update bevestiging via email.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Goes zijn wij op zoek naar een enthousiaste software programmeur met PHP/Symfony ervaring. Een gedreven persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel professionele als persoonlijke groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Testen en door ontwikkelen van software; Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:35:21
Quote Anchor link
Beste,
Ik sla gegevens op in de databank. Via een email wil ik een bevestiging (update) doen om het zoekertje te activeren.
Het lukt me echter niet om deze update uit te voeren.

Link mail: <a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">


Code bevestiging
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?

include('system/config.connection.php');

$adv_id = $_GET['adv_id'];
          
          
                          /* sql voor updaten*/
                if(isset ($_GET['adv_id']))
                {

                $sql =    
                    "
                    UPDATE
                    advertenties  SET geactiveerd = '1'
                    WHERE
                    adv_id = '"
. mysql_real_escape_string($_GET['adv_id']) ."'
                    "
;
                    mysql_query($sql) or die (mysql_errno());
          
          echo'<br></br>
    <center>
Beste  '
.$_POST["naam"].', <br><br>
Uw zoekertje is correct bevestigt en staat nu online op onze site.<br><br>
Met Vriendelijke Groet<br>
</center>'
;

          
    }
else{
          echo '<center><font color="#FF0000"><br></br> Uw advertentie is reeds bevestigd en deze activeerlink is niet meer geldig!</font></center>';
    }

    
?>


Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 20:07:48
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 11:42:07
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 11:44:15
Quote Anchor link
Staat die variabele wel in de tekst van de e-mail? Ik denk dat het daar fout zal gaan, aangezien bij het aanroepen de GET-var leeg is.

Overigens is het niet slim om het op deze manier te doen. Veel mensen zullen al heel snel doorhebben dat ze door het wijzigen van adv_id advertenties van anderen kunnen activeren. Geef op zijn minst nog een persoonlijke waarde mee in de link (e-mailadres) waarbij je bij het bevestigscript eerst controleert of het e-mailadres en de adv_id bij elkaar horen.

Ik gebruik overigens altijd een md5-string die als activatiecode in de link mee wordt gegeven (in combinatie met het e-mailadres). Deze md5-string staat dan ook in de database (in deze situatie bij de advertentie). Op die manier controleer ik dat de advertentie ook echt bij het e-mailadres hoort.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 11:50:07
Quote Anchor link
Hoi Elwin,
Ik heb in de database ook nog een string staan om controle uit te voeren op de echtheid van de bevestiging.
Ik wilde echter eerst testen of ik het zo voor elkaar kreeg en de update kon uitvoeren. Ik ga nu eerst controleren of de variabele wel in de mail staat.
thx.

Toevoeging op 04/03/2013 14:31:47:

- SanThe - op 04/03/2013 11:42:07:
Dendeze ikke op 04/03/2013 11:35:21:
Als ik de link aanklik in de mail, zie ik ook dat er geen adv_id word mee gestuurd in de browser!
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id=


Dan moet je dus daar gaan zoeken naar de fout.

Het zit dus inderdaad in de link die ik verstuur. Hij geeft de waarde van row->adv_id niet mee. Dus hoe los ik deze op ?
Link mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.******.be/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:35:19
Quote Anchor link
Waar komt $row->adv_id vandaan?
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:42:22
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:35:19:
Waar komt $row->adv_id vandaan?

Uit de gegevens die ik in de databank zet bij het plaatsen van een zoekertje.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/03/2013 14:44:20
Quote Anchor link
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

04/03/2013 14:45:17
Quote Anchor link
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

04/03/2013 14:48:05
Quote Anchor link
- SanThe - op 04/03/2013 14:44:20:
Maar daar gaat blijkbaar iets niet goed.

Inderdaad ! Vroeger gebruikte ik dit, maar de functie insert_id() is vervallen.
<a href="http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig='. $bevestig .'&id='. mysql_insert_id() .'">

Toevoeging op 04/03/2013 15:36:27:

Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3
 
Eddy E

Eddy E

04/03/2013 17:08:19
Quote Anchor link
Daarna het ID ophalen met daarin een vergelijking met de gegevens die je net opsloeg?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$save
= "INSERT INTO tabel (naam, adres, telefoonnummer) VALUES ('Kees', 'Hoofdstraat 1', '0123456789');";
$get_id = "SELECT id FROM tabel WHERE naam = 'Kees' AND adres = 'Hoofdstraat 1' AND telefoonnummer = '0123456789' ORDER BY id DESC LIMIT 0, 1 ";
?>


Uiteraard is dit alleen de query, die je moet uitvoeren, controleren etc.
De ORDER BY id moet eigenlijk niet nodig zijn, aangezien je bij dit onderwerp geen identieke informatie in je tabel wil. Maar als je dat wel wilt, moet je de laatste selecteren (dat doe je met die order in combinatie met de LIMIT).
Als het wel uniek is, dan is de WHERE genoeg.
Is dit sneller dan mysql_inserted_id()? Nee. Werkt het goed én betrouwbaar: ja!
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 10:54:56
Quote Anchor link
Hoi Eddy,
Deze manier lijkt logisch, maar toch werkt ze niet. Krijg nog steeds geen adv_id in de email bij bevestiging. Heb het op deze manier geprobeerd:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>

En dit is de link in de mail:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>

Hij voert het script wel uit, maar neemt geen id mee, dus doet ook geen update.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2013 10:59:18
Quote Anchor link
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.
 
Eddy E

Eddy E

05/03/2013 11:15:35
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$_get_adv_id
= "SELECT * FROM advertenties WHERE naam = 'naam' AND bevestig = 'bevestig' AND email = 'email' LIMIT 1 ";
?>


Nee, want er is niemand die naam heet met emailadres email.
Jij zoekt iets als:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$_get_adv_id
= "
    SELECT adv_id
    FROM advertenties
    WHERE naam = '"
.$naam."'
    AND bevestig = '"
.$bevestig."'
    AND email = '"
.$email."'
    LIMIT 1 "
;
?>


Maar goed, wellicht gebruik je andere variabelen en kolommen.
Dus: welke INSERT-query gebruik je?
?>

Toevoeging op 05/03/2013 11:17:04:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id .'">
?>


Verander dat eens naar:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo '<a href="http://www.*****.be/pages/index.php?pagina=bevestig&adv_id='. $row->adv_id . '">klik</a>';
?>

Let dus op de quotes. Ik heb er even een echo bij gezet zodat je kan zien wat ik doe.
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

05/03/2013 11:19:13
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/03/2013 10:59:18:
Geef eens iets meer code van hoe je het id ophaalt en in de link zet.

Het komt eigenlijk allemaal uit een formulier. Dit formulier slaat de gegevens op in de databank en toont op het einde de boodschap:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo '
Beste '
. $_POST["naam"] . ' ,<br>
Uw zoekertje staat nog niet online. <br>
Er is een E-mail verstuurd naar: '
. $_POST["email"] . ' ,<br>
om uw advertentie met te activeren.'
;
?>

Hierna verzend ik de email.
Dit werkt allemaal, enkel krijg ik het adv_id niet mee in de link.


Toevoeging op 05/03/2013 11:32:26:

@Eddy,
Dit is de insert:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php
/*opslaan gevens voor databank*/
$SQL = "INSERT INTO
    advertenties
                (
        `adv_id` ,
        `naam` ,
        `foto` ,
        `foto1` ,
        `foto2` ,
        `foto3` ,
        `email` ,
        `nb` ,
        `titel` ,
        `tekst` ,
        `telefoon` ,
        `gepl_op` ,
                `gepl_tot` ,
        `cat_id` ,
        `bevestig` ,
        `ip` ,
        `provider`
        )
        VALUES (
        NULL , '"
. mysql_real_escape_string ($_POST["naam"]) ."', '". $foto ."', '". $foto1 ."', '". $foto2 ."', '". $foto3 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["email"]) ."', '". $nb ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["titel"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["tekst"]) ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["telefoon"]) ."', '". $timestamp ."' , '". $timestamp2 ."', '". mysql_real_escape_string ($_POST["categorie"]) ."', '". $bevestig ."', '" .mysql_real_escape_string ($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."', '" .gethostbyaddr($_SERVER['REMOTE_ADDR'])."'
            )"
;
            if(!$result = mysql_query($SQL))
            {

            trigger_error(mysql_error());
            }

            else
            { //hier de boodschap//
                          //selecteren gegevens voor mail//
                          //mail verzenden//

?>
 
Koen Vlaswinkel

Koen Vlaswinkel

05/03/2013 14:37:47
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 04/03/2013 14:48:05:
Elwin - Fratsloos op 04/03/2013 14:45:17:
Als adv_id een auto_increment is zal je de waarde van dat id na het opslaan van de gegevens op moeten halen met mysql_insert_id.

Inderdaad Elwin, maar deze functie bestaat niet meer in php 5.3

Deze functie bestaat nog wel, alleen is hij deprecated, maar dat zijn alle mysql_* functies. Als je dat zo erg vindt moet je ook niet mysql_query gebruiken.
Oke, het werkt bij veel mensen dus blijkbaar niet (zie http://www.mail-archive.com/php-bugs@lists.php.net/msg140923.html). In dat geval kan je wel nog een query uitvoeren met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
$res
= mysql_query("SELECT LAST_INSERT_ID() as LID");
$r = mysql_fetch_assoc($res);
echo "LAST-ID (Query): " . $r['LID'];
?>
Gewijzigd op 05/03/2013 14:38:25 door Koen Vlaswinkel
 
Dendeze ikke

dendeze ikke

07/03/2013 17:31:22
Quote Anchor link
Hoi,

Nu heb ik de connectie op mysqli over gezet voor de functie mysqli_insert_id en krijg de volgende foutmelding:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given in /customers/e/9/4/*****.be/httpd.www/pages/free.php on line 305

De variable bevestig komt uit een unieke string en word wel mee gegeven.
http://www.*****.be/index.php?pagina=bevestig&con=euzNaN5&id=
Maar nog steeds krijg ik het ID dus niet mee!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
<p>Om uw zoekertje te activeren
 <a href="http://www.donsiegirl.be/index.php?pagina=bevestig&con='. $bevestig .'&id='. mysqli_insert_id() .'"><b> KLIK HIER. </b></a></p>

?>

Nog iemand enig idee ?
 
- SanThe -

- SanThe -

07/03/2013 18:05:04
Quote Anchor link
Dendeze ikke op 07/03/2013 17:31:22:
Warning: mysqli_insert_id() expects exactly 1 parameter, 0 given

Nog iemand enig idee ?


Lezen misschien?
 
Marvin H

Marvin H

08/03/2013 09:29:02
Quote Anchor link
OffTopic: Ik snap in ieder geval waar er steeds op de plek van het domein ***** worden neergezet :)... Iets met escort en dating site? haha... in de laatste post heb je de domeinnaam laten staan
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.