Update op basis van post_array

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Bart van der veen

bart van der veen

26/03/2007 00:13:00
Quote Anchor link
dit is een koppeling van de gegevens op basis de POST_array.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
wachtwoord = f4b82a9e19e450a94fcf9aa91b3f0855, rechtennr = 1, TITEL = Hr., NAAM_LID = Barkmeijer, VRLTR = W.H., ADRES = Albatrosstraat 2, PSTCODE = 2352 EG, WOONPLAATS = LEIDERDORP, ziekenhuis = Rijnland Ziekenhuis, AFDELING = Audiovisuele Dienst / Pat. Fotografie, W_ADRES = Simon Smitweg 1, W_POSTCDE = 2353 GA, W_PLAATS = LEIDERDORP, W_TELEFOON = 071-5828110, FAX = 070-5828413, P_TELEFOON = 071-5893103, email = w.barkmeijer@rijnland.nl
?>


en als ik dat in in de sql-query kieper krijg ik de volgende:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' NAAM_LID = Barkmeijer, VRLTR = W.H., ADRES = Albatrosstraat 2, PSTCODE = 2352 E' at line 1
?>


zelfs met addslaches of mysql_real_escape_string maakt het niet uit.

nog ff het samenvoegen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
foreach($_POST as $key => $var2){
    if(!in_array($key,$niet_verwerken)){
            if($i==$totaal){    
                $gegevens.=$key.' = '.$var2;
            }
else{
                $gegevens.=$key.' = '.$var2.', ';
            }

    $i++;            
        
    }    
}


en verder eerst maar eens een poosje slapen
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bart van der veen
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:15:49
 
- SanThe -

- SanThe -

26/03/2007 00:22:00
Quote Anchor link
Laat de query maar eens zien.
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/03/2007 00:29:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
if(isset($_POST[submit])){
    echo$gegevens.'<br><br>';
     $sql_query6 = "UPDATE users SET $gegevens WHERE naam = $_SESSION[user_online]";
    $result6 = mysql_query($sql_query6) or die(mysql_error());
    echo'<br><br><h3>Gegevens gewijzigt!!</h3>';
}

//$gegevens is wat hierboven ergens gegeneerd wordt
// heb $gegeven ook tussen ' ' en '..' en ".." geprobeert maar dat maakte geen verschil.

 ?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Ki ma

ki ma

26/03/2007 00:39:00
Quote Anchor link
ik zou dit eens probeeren..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
$gegevens
= "wachtwoord = 'f4b82a9e19e450a94fcf9aa91b3f0855', rechtennr = '1', enz " ;
?>

bij ieder gegeven dat je wil invoeren een ' omheen zetten

ik weet nie hoor maar tussen
NAAM_LID = Barkmeijer
en
naam = $_SESSION[user_online]

zit ook weer een verschil..
mischien heb je der wat aan..
 
Bart van der veen

bart van der veen

26/03/2007 22:22:00
Quote Anchor link
' ' erom was idd de oplossing
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.