Update probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »
TreX

TreX

16/10/2007 17:33:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem ik kan mijn bestanden niet updaten weet iemand het probleem hier is mijn edit.php Grts TreX
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
<?php
include ("config.php");
$id = $_REQUEST['id'];
$result = mysql_query("SELECT * FROM war WHERE id='$id'");

while($row = mysql_fetch_array($result)){
  echo "
  
  <form name='form' method='post' >
  <table width='80%' border='0' cellspacing='3' cellpadding='0'>
  <tr>
    <td width='20%'>Clan:</td>
    <td width='79%'><input name='tag' type='text' id='tag' value='"
.$row['tags']."' size='40' maxlength='40' /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Server Name:</td>
    <td><input name='server' type='text' id='server' value='"
.$row['server']."' size='40' maxlength='40' /></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Rounds:</td>
    <td><input name='rounds' type='text' id='rounds' value='"
.$row['title']."' size='5' maxlength='40' /> </td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Type:</td>
    <td><select name='type' id='type'>
      <option value='CS: Hotages' selected='selected'>CS: Hotages</option>
      <option value='DE: Defuse'>DE: Defuse</option>
      <option value='GG: GunGame'>GG: GunGame</option>
      <option value='Surf'>Surf</option>
        </select></td>
  </tr>
  <tr>
<td>Map:</td>
<td><label>
<select name='map' id='map'>
  <option value='de_dust.jpg'>Dust 1</option>
  <option value='de_dust2.jpg'>Dust 2</option>
</select>
</label></td>
  </tr>
  <tr>
<td>Server IP : </td>
    <td><input name='ip' type='text' id='ip'
value='"
.$row['ip']."' size='40' /></td>
  </tr>
  <tr>
<td>Date:</td>
<td><select name='date1' id='date1'>
  <option value='' selected='selected'>---</option>
  <option value='1'>1</option>
  <option value='2'>2</option>
  <option value='3'>3</option>
  <option value='4'>4</option>
  <option value='5'>5</option>
  <option value='6'>6</option>
  <option value='7'>7</option>
  <option value='8'>8</option>
  <option value='9'>9</option>
  <option value='10'>10</option>
  <option value='11'>11</option>
  <option value='12'>12</option>
  <option value='13'>13</option>
  <option value='14'>14</option>
  <option value='15'>15</option>
  <option value='16'>16</option>
  <option value='17'>17</option>
  <option value='18'>18</option>
  <option value='19'>19</option>
  <option value='20'>20</option>
  <option value='21'>21</option>
  <option value='22'>22</option>
  <option value='23'>23</option>
  <option value='24'>24</option>
  <option value='25'>25</option>
  <option value='26'>26</option>
  <option value='27'>27</option>
  <option value='28'>28</option>
  <option value='29'>29</option>
  <option value='30'>30</option>
  <option value='31'>31</option>
  
</select>
  <select name='date2' id='date2'>
    <option value='' selected='selected'>---</option>
    <option value='1'>1</option>
    <option value='2'>2</option>
    <option value='3'>3</option>
    <option value='4'>4</option>
    <option value='5'>5</option>
    <option value='6'>6</option>
    <option value='7'>7</option>
    <option value='8'>8</option>
    <option value='9'>9</option>
    <option value='10'>10</option>
    <option value='11'>11</option>
    <option value='12'>12</option>
    </select>
  <select name='date3' id='date3'>
    <option value='' selected='selected'>------</option>
    <option value='2007'>2007</option>
    <option value='2008'>2008</option>
    <option value='2009'>2009</option>
    <option value='2010'>2010</option>
    <option value='2011'>2011</option>
    <option value='2012'>2012</option>
  </select></td>
  </tr>
  <tr>
<td>Time:</td>
<td>
<input name='hour1' type='text' id='hour1' value='"
.$row['hour']."' size='20' maxlength='40'></td>
  </tr>
  <tr>
    <td>Players:</td>
    <td><input name='pl1' type='text' id='pl1' value='"
.$row['players']."' size='20' maxlength='40' /></td>
  </tr>
  <tr>
<td>Score:</td>
<td>
<input name='score1' type='text' id='score1' value='"
.$row['score1']."' size='10' maxlength='10'>
:
<input name='score2' type='text' id='score2' value='"
.$row['score2']."' size='10' maxlength='10'></td>
  </tr>
  <tr>
<td>Comment</td>
<td><textarea name='comment' cols='65' rows='10'>"
.$row['title']."</textarea></td>
  </tr>
  <tr>
<td><input name='submit' type='submit' id='submit' value='Submit'>
    <input name='reset' type='reset' id='reset' value='Reset'></td>
<td>&nbsp;</td>
  </tr>
  </table>
</form>
  "
;
  
  if ($_POST['submit']) {
  $tags    = $row['tags'];
  $server  = $row['server'];
  $rounds  = $row['rounds'];
  $type    = $row['type'];
  $map        = $row['map'];
  $ip      = $row['ip'];
  $date    = $row['date'];
  $hour    = $row['hour'];
  $players = $row['players'];
  $score1  = $row['score1'];
  $score2  = $row['score2'];
  $comment = $row['comment'];
  
    mysql_query("UPDATE war SET tags='$tags',server='$server',rounds='$rounds',type='$type',map='$map',ip='$ip',date='$date',hour='$hour',players='$players',score1='$score1',score2='$score2',comment='$comment' WHERE id = '$id'") or die("Sorry, it failed");
    echo "Success!  Your tutorial has been edited.<br>";
  }
}

?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 18:56:33
 
Frank -

Frank -

16/10/2007 17:39:00
Quote Anchor link
Quote:
Sorry, it failed

Dat is ook wel een bijzonder duidelijke foutmelding! Wat dacht je van wat details, bv. mysql_error() ?

Tip: Gooi het hele script om, de volgorde lijkt nergens op.
 
- SanThe -

- SanThe -

16/10/2007 17:47:00
Quote Anchor link
Dit is onzinnig typewerk:
<option value='1'>1</option>
<option value='2'>2</option>
<option value='3'>3</option>
<option value='4'>4</option>
enz.........

Maak een loop, bijvoorbeeld: for($i = 1; $i <= 31; $i++)
 
TreX

TreX

16/10/2007 17:49:00
Quote Anchor link
ja maar als ik bv die datum gwn in een text box plaats werkt dat nog niet
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.