Update query gaat niet goed, een syntax error.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Tim van Norde

Tim van Norde

14/04/2011 00:11:14
Quote Anchor link
Hallo,

Ik probeer een tabel te updaten, maar dat gaat niet goed.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php

mysql_query("
UPDATE items
SET item_name='$item[1]',
SET item_img='$item[2]',
SET item_desc='$item[3]',
SET item_str='$item[4]',
SET item_sta='$item[5]',
SET item_dex='$item[6]',
SET item_int='$item[7]',
SET item_atk='$item[8]',
SET item_def='$item[9]',
SET item_type='$item[10]',
SET item_rev='$item[11]',
SET file_type='$item[12]'
WHERE id='$item[14]'"
) or die(mysql_error());

?>


Er staat meer boven en onder, ik heb de tags er omheen geplaatst zodat de kleuren goed komen denk ik?

Maarja, de error:

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'SET item_img='', SET item_desc='', SET item_str='', SET item_sta='', SET item_de' at line 3


Ik snap er niks van.
Ik heb gekeken of alle gets goed zijn - Ja
De query op één lijn gezet -.- - Geen baat

Ziet iemand het probleem?
Gewijzigd op 14/04/2011 00:19:39 door Tim van Norde
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 04:39:56
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/04/2011 00:19:48
Quote Anchor link
je hoeft niet steeds SET opnieuw te gebruiken.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
mysql_query("
UPDATE items
SET
item_name='".$item[1]."',
item_img='".$item[2]."',
item_desc='".$item[3]."',
WHERE id='".$item[14]."'
");
Gewijzigd op 14/04/2011 00:20:03 door - Ariën -
 
Tim van Norde

Tim van Norde

14/04/2011 00:25:41
Quote Anchor link
*Facepalm*

Epic, en ik maar op W3 kijken wat ik nou fout doe!

Bedankt! :)
 
Niels K

Niels K

14/04/2011 09:12:24
Quote Anchor link
Kijk je nog wel even naar SQL Injection en fout afhandeling? ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.