Update query lukt niet...

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

SAP ABAP Developer

Dit ga je doen Software ontwikkeling met behulp van o.a. ABAP, Sapscript en Smartforms Maatwerk development op SAP ECC 6.0, in de toekomst S/4 HANA Samenwerken met Business Analisten die functioneel en technisch ontwerpen aanleveren Testen van opgeleverde software Bugfixing Ondersteuning van eindgebruikers Hier ga je werken Onze klant, een internationaal gevestigd productiebedrijf dat mensen blij maakt, is ter versterking op zoek naar een ABAP Developer voor hun SAP team. Het team van 4 mensen verzorgt de ontwikkeling van maatwerk voor de SAP omgeving waar wordt gewerkt met modules SD, FI/CO, PM en MM. Momenteel draait het bedrijf op SAP

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Hoofddorp. Binnen deze functie vervul je een onsite learning programma waarbij je aan de slag gaat met PHP en Laravel. Hierbij ben je voornamelijk werkzaam op verschillende klantlocaties en is het jouw taak om hun wensen en eisen

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »
Hugo L

Hugo L

28/02/2008 10:39:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
<?php
if (isset($_POST["bevestiging"])){
    // query samenstellen
    echo $query="UPDATE multimedia SET
                (
                    titel, artiest, genre, datum, trefwoorden, minuten, sleevenr,                     jaar, door
                )
                VALUES
                (
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['titel']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['artiest']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['genre']) . "',
                    NOW(),
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['trefwoorden']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['minuten']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['sleevenr']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['jaar']) . "',
                    '"
. mysql_real_escape_string ($_POST['door']) . "',
                    WHERE id="
.$_POST["id"] ."
                )
                "
;

        
    $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
    echo("De volgende opdracht is uitgevoerd: <b>$query</b><br>\n");
    if ($result){
        echo ("<SCRIPT language=\"JavaScript\">alert(\"De DVD is sucessvol gewijzigd!\")</SCRIPT>");
    }
}
else{

        $query="SELECT * FROM multimedia WHERE id=" . $_GET["id"];
        $result = mysql_query($query) or die ("FOUT: " . mysql_error());
?>

...
<?php
while ($rij = mysql_fetch_array($result)){
    $ti = $rij['titel'];
    $ar = $rij['artiest'];
    $sl = $rij['sleevenr'];
    $mi = $rij['minuten'] ;
    $ja = $rij['jaar'] ;
    $do = $rij['door'] ;
    $tr = $rij['trefwoorden'] ;
    $ge = $rij['genre'] ;
}
?>

<form action="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" method="post">
    <input type="hidden" name="bevestiging" value="1">
    <input type="hidden" name="id" value="<?php echo($_GET["id"]);?>">
          
          <strong>Sleeve nummer</strong><span class="style2">*</span><br>
             <input name="sleevenr" type="text" id="sleevenr" value="<?php echo($sl);?>" size="22" maxlength="11">
              <br>
           <strong>Title van de DVD</strong><span class="style2">*</span><br>
        <input name="titel" type="text" id="titel" value="<?php echo($ti);?>" size="22" maxlength="255">
        <br>
        <strong>Geregisseerd door:</strong><span class="style2">*</span><br>
              <input name="door" type="text" id="door" value="<?php echo($do);?>" size="22" maxlength="255">
            <br>
              <strong>Acteurs:</strong><span class="style2">*</span><br>
              <input name="artiest" type="text" id="artiest" value="<?php echo($ar);?>" size="22" maxlength="255">
            <br>
          <strong>Aantal Minuten</strong><span class="style2">*</span><br>
         <input name="minuten" type="text" id="minuten" value="<?php echo($mi);?>" size="22" maxlength="11">
         <br>
          <strong>Jaar uitgebracht:</strong><span class="style2">*</span><br>
              <input name="jaar" type="text" id="jaar" value="<?php echo($ja);?>" size="22" maxlength="255">
        <br>
          <strong>Genre</strong><span class="style2">*</span><br>
           <input name='genre' type="text" id="genre" value="<?php echo($ge);?>" size="22" maxlength="255">
    
           <br>
           <strong>Synopsis</strong><span class="style2">*</span><br>
           <textarea name="trefwoorden" cols="60" rows="15" id="trefwoorden" value="<?php echo($tr);?>"></textarea>
           
           <input type="submit" name="Submit" value="Bijwerken">
           <input type="reset" name="Reset" value="Wis formulier">
    </p>
</form>
<?php
}
?>


maar hij doet hem niet udaten.. als ik hem echo dan en naar me phpmyadmin gooi krijg ik de volgende fout:

#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '( titel, artiest, genre, datum, trefwoorden, minuten, sleevenr, jaar, door ) VAL' at line 1

ik weet het echt niet meer.. iemand?
 
PHP hulp

PHP hulp

30/04/2024 07:31:48
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 17:34:00
Quote Anchor link
De syntax van de UPDATE-query is helemaal fout, je hebt de syntax van een INSERT-query genomen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
UPDATE
  tabelnaam
SET
  kolom = 'waarde',
  andere_kolom = 'nog een waarde'
WHERE
  id = 12;


Tip: Echo bij een foutmelding ook altijd even de query, dan krijg je de daadwerkelijke query te zien en niet het PHP-verhaal waarmee je de query aanmaakt.
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/02/2008 18:01:00
Quote Anchor link
Watr mij opvalt is dat je overal netjes mysql_real_escape_string gebruikt, maar bij de laatste id niet.
 
Frank -

Frank -

28/02/2008 18:07:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 28.02.2008 18:01:
Watr mij opvalt is dat je overal netjes mysql_real_escape_string gebruikt, maar bij de laatste id niet.
Er gaat toch niemand SQL-injection op het id loslaten, of wel dan???

Userinput mag je nooooit vertrouwen.
 
Hugo L

Hugo L

29/02/2008 07:10:00
Quote Anchor link
pgFrank..

ja zat inderdaad helemaal fout :S..
nou opbouw gemaakt en die werkt :D

thnx.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

29/02/2008 07:47:00
Quote Anchor link
Jurgen schreef op 28.02.2008 18:01:
Watr mij opvalt is dat je overal netjes mysql_real_escape_string gebruikt, maar bij de laatste id niet.

Bij strings gebruik je mysql_real_escape_string, bij numerieke waarden kun je met ctype_digit checken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.