Update query werkt niet mee

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Nico V.

Nico V.

06/07/2007 14:34:00
Quote Anchor link
Hallo, ik heb de volgende query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

$query2
= "UPDATE contact SET telefoon = '$telefoon_post', mobiel = '$mobiel_post'";
mysql_query($query2) or die (mysql_error());

?>


deze query gooit niks in de database, als ik de variabelen $telefoon_post en $mobiel_post aanroep komt er keurig de ingevoerde waarde te staan, ik heb deze query ook al eerder gebruikt met andere waarden (andere velden in deze tabel) en dat werkt prima, alleen deze twee kloppen niet blijkbaar, waar moet ik zoeken,

ps. de tabel namen zijn ook precies gelijk
ps2. ik word er gek van
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:33:36
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

06/07/2007 15:05:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php

$query2
= "UPDATE contact SET telefoon = '".$telefoon_post."', mobiel = '".$mobiel_post."'"; // mis je geen WHERE?
echo $query2; // kopieeren en in phpmyadmin plakken en terugkomen met de foutemelding

?>
 
Nico V.

Nico V.

06/07/2007 15:24:00
Quote Anchor link
Nu ben ik het helemaal zat, ik heb GEEN foutmelding in PHP, vervolgens heb ik de query rechtstreeks uit phpmyadmin gehaald en gebruikt maar ook zonder resultaat.


nog even en het is shift delete script.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

06/07/2007 15:30:00
Quote Anchor link
Mis je niet een WHERE Clause?
En geef eens wat meer nfo en code
 
Nico V.

Nico V.

06/07/2007 15:35:00
Quote Anchor link
het werkt inmiddels al, ik heb eens goed gekeken, en ik kwam op de volgende query uit met PHPmyAdmin

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$query
= "INSERT INTO links (link, tekst, omschrijving, categorie) VALUE ('$link', '$tekst', '$omschrijving', '$categorie')";
mysql_query( $query ) OR die (my_sql_error);
[
/code]

maar wat er veranderd is is mij een raadsel. het werkt nu, ik weet niet hoe,
maarja, geen vragen stellen, gewoon blij zijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nico V.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.