UPDATE QUERY werkt niet

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »
Stefan H

stefan H

24/07/2012 22:29:42
Quote Anchor link
kan iemand mij vertellen waarom mij update query niet werkt .

dit is het formulier

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php

$query
= "SELECT id, product, prijs, omschrijving FROM aanbod WHERE email = '".mysql_real_escape_string($_SESSION['email'])."' ORDER BY id DESC" ;
$result = mysql_query($query);
if (mysql_num_rows($result)>0){

while($rij = mysql_fetch_assoc($result)) {

echo'<form method="POST" action="verwerkwijzigaanbod.php"> ';
echo' <input type="hidden" name="submit" value="1"> ';
echo' <input type="hidden" name="id" value='.$rij['id'].'>';
echo' Product <br>';
echo' <input type="name" name="product" size="45" maxlength="45" value='.$rij['product'].'><br> ';
echo' Prijs <br>';
echo' <input type="name" name="prijs" size="45" maxlength="45" value='.$rij['prijs'].'><br> ';
echo' Omschrijving<br> ';
echo' <textarea name="omschrijving" rows="6" cols="50" maxlength="300"> '.$rij['omschrijving'].' </textarea><br> ';
echo' <input type="submit" value="wijzig" > ';
echo'</form>';
?>


en dit is de query
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?
$errors
= array();

if(!isset($_POST['product']) OR $_POST['product'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'er is een geen product ingevuld';
}


//ander veld controle
if(!isset($_POST['prijs']) OR $_POST['prijs'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'er is geen prijs ingevuld';
}


//ander veld controle
if(!isset($_POST['omschrijving']) OR $_POST['omschrijving'] == ''){
    //error toevoegen
    $errors[] = 'er is geen omschrijving ingevuld';
}

else{
    }

    
if(empty($errors)){
    //geen errors dus insert
    ($sproduct        =    mysql_real_escape_string( $_POST['product']));
    (
$sprijs      =    mysql_real_escape_string( $_POST['prijs']));
    (
$somschrijving        =    mysql_real_escape_string( $_POST['omschrijving']));
    mysql_query ("UPDATE aanbod SET product= '".$sproduct."', prijs='".$sprijs."', omschrijving= '".$somschrijving."' WHERE id ='".$id."'" );
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 16:33:59
 
Frank WD

Frank WD

24/07/2012 22:44:15
Quote Anchor link
Even een paar dingen.
Door een vraag stelling als "Kan mij iemand vertellen waarom het niet werkt" is makkelijk vragen. Vertel er wel bij wat er fout gaat, welke error je krijgt enz...

Tevens vind ik de manier van controleren Regel 4 tot 19 beetje vreemd.
Kijk HIER eens voor een beter voorbeeld.

Regel 25 tot 27 is overbodig. Zet die $vars gewoon in je query neer.
Tevens zet boven je pagina eens.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
/**
* Hiermee kun je in je script de foutmelding laten weergeven.
* Als je site live gaat, wil je de foutmeldingen niet weergeven i.v.m. hackers, dan zet je dit op 0
*/
    
ini_set('display_errors', 1);     // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>


En kijk even HIER voor een goede foutafhandeling voor je Query.
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

24/07/2012 22:46:05
Quote Anchor link
Geeft hij een error of een melding of wat dan ook ?

Ik mis je foutafhandeling bij je query...
Je maakt onnodig variabele aan ... je kan ze ook rechtstreeks in de query gebruiken..
 
Stefan H

stefan H

24/07/2012 22:53:32
Quote Anchor link
excuses error report was ik vergeten staat er nu in en geeft aan dat hij de $ID niet kent dus deze stuurd dus het formulier niet mee

het vreemde is juist dat hij wel de echo geeft dat de gegevens verwerkt zijn

heb je een idee hoe ik kan zorgen dat het formulier het idee meestuurd ik begrijp niet wat ik hier verkeerd doe
bedankt voor je reactie
 
Frank WD

Frank WD

24/07/2012 22:58:20
Quote Anchor link
Je heb de id in een hidden input gezet.
Maar je zet de id ook als $id in je update query.

Waarom daar dan niet (int)$_POST('id')
 
Stefan H

stefan H

24/07/2012 23:01:21
Quote Anchor link
bedankt frank was vergeten de $id aan te maken

het werkt
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

24/07/2012 23:05:48
Quote Anchor link
wat is de melding ?
En als ik in je formulier kijk zie ik hem er wel in staan...

en anders kan je altijd op de verwerkings pagina kijken wat er binnen komt met
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?PHP
echo "<pre>";
var_dump($_POST);
echo "</pre>";
?>
Gewijzigd op 24/07/2012 23:06:19 door Marco PHPJunky
 
Stefan H

stefan H

24/07/2012 23:07:10
Quote Anchor link
deze oplossing werkt nu wel voor mij of raden jullie wat anders aan ?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
 ($iid = mysql_real_escape_string ($_POST['id']));
?>
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

24/07/2012 23:19:14
Quote Anchor link
waarom maak je er een aparte variabele voor aan ?
gebruik heb gewoon direct....

regel 25 t/m 27 zijn overbodig..
En controleer of je query ook echt gelukt is ....
 
Frank WD

Frank WD

25/07/2012 00:05:47
Quote Anchor link
Naast wat Marco zeg hier boven, had ik dat ook al vermeld.
Tevens is een id een int waarde die je niet hoeft te mysql_real_escape_string te gebruiken maar gewoon.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
WHERE
                        id            = '".(int)$_GET[ 'id' ]."'
 
Stefan H

stefan H

25/07/2012 22:21:38
Quote Anchor link
mijn update werkt maar heeft iemand een idee hoe ik ook een verwijder knop kan toevoegen . hoe geef ik dus aan als er op de knop verwijder is gedrukt dat de record verwijderd moet worden en niet geupdate?

heeft er iemand een idee ik weet niet hoe ik hier aan moet beginnen ?

alvast bedankt voor je reactie
 
Jelle Hi

Jelle Hi

25/07/2012 22:31:05
Quote Anchor link
Een (iets wat uitgebreide) DELETE query:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
<?php require_once('sundaybreaknl.php'); ?>
<?php
if (!function_exists("GetSQLValueString")) {
function
GetSQLValueString($theValue, $theType, $theDefinedValue = "", $theNotDefinedValue = "")
{

  if (PHP_VERSION < 6) {
    $theValue = get_magic_quotes_gpc() ? stripslashes($theValue) : $theValue;
  }


  $theValue = function_exists("mysql_real_escape_string") ? mysql_real_escape_string($theValue) : mysql_escape_string($theValue);

  switch ($theType) {
    case
"text":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;    
    case
"long":
    case
"int":
      $theValue = ($theValue != "") ? intval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"double":
      $theValue = ($theValue != "") ? doubleval($theValue) : "NULL";
      break;
    case
"date":
      $theValue = ($theValue != "") ? "'" . $theValue . "'" : "NULL";
      break;
    case
"defined":
      $theValue = ($theValue != "") ? $theDefinedValue : $theNotDefinedValue;
      break;
  }

  return $theValue;
}
}


if ((isset($_GET['id'])) && ($_GET['id'] != "")) {
  $deleteSQL = sprintf("DELETE FROM nieuws_berichten WHERE id=%s",
                       GetSQLValueString($_GET['id'], "int"));

  mysql_select_db($database_sundaybreaknl, $sundaybreaknl);
  $Result1 = mysql_query($deleteSQL, $sundaybreaknl) or die(mysql_error());

  $deleteGoTo = "index.php";
  if (isset($_SERVER['QUERY_STRING'])) {
    $deleteGoTo .= (strpos($deleteGoTo, '?')) ? "&" : "?";
    $deleteGoTo .= $_SERVER['QUERY_STRING'];
  }

  header(sprintf("Location: %s", $deleteGoTo));
}

?>


In sundaybreaknl.php staan de database gegevens en de database connect, ook moet je ff de tabelnaam en kolomnamen aanpassen

En anders: DELETE QUERY SQL
Gewijzigd op 25/07/2012 22:34:37 door Jelle Hi
 
Stefan H

stefan H

25/07/2012 22:34:48
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie maar hoe geef ik nu het verschil aan of er op de verwijderknop is gedrukt of op de wijzig knop
 
Jelle Hi

Jelle Hi

25/07/2012 22:37:10
Quote Anchor link
Je kan met de header op het eind em doorsturen naar bijvoorbeeld 'verwijderd.html' en zet daar een melding in dat het is gelukt. Hetzelfde doe je dan met de Wijzig knop, maar dan met 'gewijzigd.html' etc.
 
Stefan H

stefan H

25/07/2012 22:39:53
Quote Anchor link
In de action van het formulier staat nu wijzig.php hoe kan ik hier nu ook een actie inzetten dat hij naar bijv verwijder.php gaat als er op de verwijderknop is gedrukt en dus naar een andere pagina stuurt ?
 
Jelle Hi

Jelle Hi

25/07/2012 22:42:37
Quote Anchor link
ff een snelle manier: tweede form maken met alleen submit knop?
 
Marco PHPJunky

Marco PHPJunky

25/07/2012 23:03:27
Quote Anchor link
@ Jelle..
De TS geeft aan dat hij geen idee heeft wat PHP of wat laat staan wat ermee kan doen .
En dan kom jij met een functie aan zetten die punt 1 oud is en 2 niet te vatten voor de TS...

@Stefan
Ga eerst een wat lezen over PHP/Mysqli/PDO en ga zelf wat kloten daar leer je het meest van...
PHP
SQL
Errors
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.