update query.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Onze klant is sinds 2 jaar actief als adviseur en bemiddelaar in de verzekeringsmarkt. Sindsdien proberen zij deze slapende markt flink wakker te schudden. Dit willen zij doen door het bouwen van slimme vergelijkers op hun eigen website en die van partners. Het bedrijf wil continu voorop lopen, zodat consumenten eenvoudig de verzekeringen kunnen vinden die het beste bij ze past. Functieomschrijving Als Front-end Developer werk je aan vergelijkingsmodules die consumenten dagelijks gebruiken bij het vergelijken en afsluiten van verzekeringen. Je vindt het leuk om samen te werken met de product owner, bestaande modules te verbeteren en nieuwe vergelijkers "from

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

05/12/2008 16:03:00
Quote Anchor link
ik maak met de volgende code me update query en voer hem uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
public function dbUpdate($p_sTable, $p_aFieldList, $p_sWhere) {
        try {
            if (!($p_sTable and is_string($p_sTable))) {
                $l_sMsg = sprintf('Geen tabelnaam in %s. (param=%s:"%s")'
                    ,__METHOD__
                    ,gettype($p_sTable)
                    ,
$p_sTable);
                throw new PDOException($l_sMsg);
            }

            elseif (!($p_aFieldList and is_array($p_aFieldList))) {
                $l_sMsg = sprintf('Geen fieldlist in %s. (param=%s:"%s")'
                    ,__METHOD__
                    ,gettype($p_aFieldList)
                    ,
$p_aFieldList);
                throw new PDOException($l_sMsg);
            }

            elseif (!($p_sWhere and is_string($p_sWhere))) {
                $l_sMsg = sprintf('Geen WHERE-clausule in %s. (param=%s:"%s")'
                    ,__METHOD__
                    ,gettype($p_sWhere)
                    ,
$p_sWhere);
                throw new PDOException($l_sMsg);
            }

            
            // alle parameters in orde
            $this->m_sWhere    = $p_sWhere;
            $this->m_sSql      = sprintf('UPDATE %s SET ', $p_sTable);
            foreach ($p_aFieldList as $sKey => $xVal) {
                $this->m_sSql .= sprintf('%s = %s,', $sKey, $this->quote($xVal));
            }

            // haal de laatste komma weg uit de sql, voeg de WHERE clausule toe en sluit de sql af met een ;
            $this->_sqlTrim();
            $this->_sqlWhere();
            $this->_sqlClose();
            
            $l_oStmt = parent::prepare($this->m_sSql);
            echo $this->m_sSql;  
            $l_oStmt->execute(); // DIT IS REGEL 260
            $this->m_iAffectedRecs    = $l_oStmt->rowCount();
            return $this->m_iAffectedRecs;
        }

        catch(PDOException $e) {
            $this->_dbError($e);
        }
    }

?>

' en " gaan allemaal goed.

maar als hij en query maak als deze
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
UPDATE content_items SET contenttitel = '1 \'_',contentintro = '

venslog Mal jo: - Con vorte om&#345;ejn ml prne? que baf  an Gwe &#351;i quor opzi&#263; wem srgk ekn yle&#269;n tan eano affus. Chal rim&#283; jnln immdi&#287;i de&#287;i&#351;i  que pa es z&#322;o&#347;&#263; o lin demermo z suc&#355;ius mer miln slan xum a slj sg m&#367;et ectu gnr ling n que Drjone no, car&#259;suur mo  a remote n venda di&#287;i&#351;i &#351;i No pyyhl &#287;rup&#259; &#351;eye erest&#281;&#380;a kwlizl&#287; alle&#287;i&#351; s&#259; sesam &#269;tu masof a vinkn &#287; kowa&#263; w hebez  patqu\\\' co  mus La kunt nacart n&#283;vem berfou byklg vo&#345;n &#269;i aixa-se.) &#351;yll h rk apo&#328; sul vie&#324;st&#345; h) 21 Ate o re. Ama&#322;&#380; tol. 5.2. Cul  &#345;et&#283; to quistra, sr i&#351;i n zk&#281; w pare mas pl&#259; a  ques fumy&#347; prncjal e&#351; v gr&#380; j
',contentvolledig = '

1 \'_
' WHERE itemID = 43;


krijg ik deze error

Regel: 260
Bestand: DbBeheer.class.php
Fout: SQLSTATE[HY093]: Invalid parameter number: no parameters were bound

iemand enig idee ?! :(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 17:09:36
 
Frank -

Frank -

05/12/2008 16:20:00
Quote Anchor link
Exact hetzelfde probleem als met jouw INSERT-queries, je gaat een query preparen (voorbereiden), zonder dat je de parameters een waarde opgeeft.

Overal waar een ? in de SQL staat, verwacht PHP dat er een parameter gaat komen, alleen schittert die door afwezigheid. Logisch gevolg, een dikke error.

Pas je werkwijze aan, het is zinloos om prepare() te gebruiken wanneer je geen prepare wilt gebruiken, dat kan je zelfs bugs opleveren. Gooi prepare dus weg, of ga hem gebruiken om een query te preparen. En dan uiteraard wel de benodigde parameters opgeven, anders slaat het weer helemaal nergens op.
 

05/12/2008 16:32:00
Quote Anchor link
Zo, en overzichtelijk programmeren?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.