UPDATE SQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Theo Huitema

Theo Huitema

14/10/2017 14:51:38
Quote Anchor link
Ik krijg steeds een foutmelding bij de SQL update functie.
Ik had het werkend in oude PHP versie, maar moet nu eigenlijk naar versie 7
Al veel geprobeerd, maar zie het niet. Wat doe ik hier fout?

ERROR: Could not able to execute UPDATE db_genealogie SET Doc='' foto='0' WHERE id='3'.
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'foto='0' WHERE id='3'' at line 3

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
//connect to database
   $connection = mysqli_connect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
   if (!$connection) {   die ('Can not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error());  }

   $Opdracht ="UPDATE db_genealogie SET
   Doc='$NDoc'
   foto='$Nfoto'
  WHERE id='$Gid'";

// Poging om record bij te werken
    if(mysqli_query($connection, $Opdracht)){
    echo "Records were updated successfully.";
    } else {
    echo "ERROR: Could not able to execute $Opdracht. " . mysqli_error($connection);
    }

 mysqli_close($connection);
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 10:41:25
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

14/10/2017 14:56:36
Quote Anchor link
Moet er geen komma staan op het end van regel 6?
 
Theo Huitema

Theo Huitema

14/10/2017 15:03:59
Quote Anchor link
Je hebt gelijk, bedankt.
Daar zit al de hele tijd overheen te turen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.